تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870602475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توليد خودرو بدون كسری مصداق اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: توليد خودرو بدون كسری مصداق اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است
معاون وزیر و رئيس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنايع ايران گفت: جمع آوری و تكميل حدود 80هزار خودروی توليد شده با قطعات ناقص و دو سال توليد خودرو بدون كسری، يك كار جهادی و مصداق اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور معظمی پس از بازدید خطوط و سالن‌های تولید گروه صنعتی ایران خودرو اظهار كرد: خودرو در كشور به عنوان یك نماد اقتصادی و حتی اجتماعی مطرح شده است. در سال 93 كه خودروسازی كشور رونق داشت و 1/1 میلیون خودرو تولید شد، رشد اقتصادی كشور بهبود قابل توجهی داشت اما عكس این اتفاق را در سال 94 شاهد بودیم.

وی با بیان اینكه متاسفانه به دلیل كامل نبودن ناوگان عمومی حمل و نقل شهری، زندگی بدون داشتن خودروی شخصی بسیار دشوار است و حدود 60 تا 70 درصد خودروها به صورت تك سرنشین در خیابان‌ها تردد می كنند، افزود: این امر خودرو را از یك كالای لوكس به وسیله‌ای استراتژیك در كشور تبدیل كرده،‌ در حالی كه در كشورهای توسعه یافته اینگونه نیست و به دلیل استفاده مردم از ناوگان حمل و نقل عمومی، خودرو یك كالای لوكس به شمار می‌آید.

معاون وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت گفت: ایران خودرو به عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی كشور باید براساس اصول صرفا اقتصادی حركت كند و سودآوری ماموریت اصلی هر بنگاه است. خوشبختانه در بازدید امروز شاهد بودم كه در ایران خودرو یك نظم خاص و روابط انسانی مطلوب حاكم است كه جای تبریك دارد.

معظمی اظهار كرد: مجموعه 60 هزار نفری ایران خودرو سازمانی استراتژیك و تاثیرگذار اقتصادی است كه مدیریت و اداره آن حساس و پیچیده است،‌ از این رو باید از تمام كسانی كه در اداره و پیشرفت این مجموعه تلاش می‌كنند تقدیر كرد.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش بر لزوم جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی نیز تاكید كرد و افزود: با توجه به شرایطی كه در گذشته بر اقتصاد كشور حاكم بوده، توان رقابتی ما در بازارهای جهانی كاهش یافته اما می‌شود با همكاری با شركای قدرتمند خارجی به این هم دست پیدا كرد.

وی با بیان اینكه حضور در بازارهای جهانی باید مهمترین استراتژی هیات مدیره ایران خودرو باشد، گفت: برجام یك فرصت گشایش اقتصادی را برای كشور فراهم آورد و در این میان قرارداد ایران خودرو با پژو یك فرصت قابل توجه برای صنعت خودرو است. باید از این فرصت و فرصت‌های مشابه برای حضور در بازارهای جهانی استفاده كرد.

معظمی اظهار كرد: ایران خودرو شركت بسیار بزرگی است اما نسبت 60 هزار نفر برای تولید 500 هزار خودرو،‌ عدد مطلوبی نیست. ساده‌ترین كار برای بهبود این عدد كنار گذاشتن نیروهای كار است اما به هیچ وجه نباید به این رویكرد فكر كنیم،‌ بلكه برنامه صحیح توانمندسازی نیروها و توسعه تولید است.

گفتنی است،‌ رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به همراه تعدادی از مدیران و معاونان این سازمان در بازدیدی چند ساعته از سالن‌های پرس،‌ بدنه،‌ رنگ، ‌موتور سازی، مونتاژ و مركز تحقیقات ایران خودرو دیدن كردند. مهندس هاشم یكه زارع،‌ مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو و تعدادی از مدیران ارشد این شركت نیز معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت را همراهی كرده و در پایان طی جلسه‌ای به ارائه گزارش و تبادل نظر پرداختند.




۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن