تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867481647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز بازسازی اقتصاد در سال ۹۵


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرکل دفتر اقتصاد کلان سازمان مدیریت و برنامه ریزی گفت: پس از برجام و ارائه بسته خروج از رکود از سوی دولت، اقتصاد خود را بازسازی می‌کند و ما شاهد این روند از آغاز سال جاری هستیم.

به گزارش تراز ، امیر باقری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با موضوع راه های خروج از رکود در سال ۹۵ گفت: بر اساس آمار تعداد معاملات بخش مسکن در فروردین سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ بیست درصد رشد داشته در زمینه صادرات نیز شاهد افزایش رشد در ماه های آخر سال ۹۴ بوده ایم، این آمار نشان می دهد شاخص های اقتصادی از یک روند منفی در حال رشد است.  

وی گفت: با توجه به اتفاقاتی که در شش ماهه دوم سال ۹۳ افتاد که در آن قیمت نفت و مواد پتروشیمی افت کرد و تقاضا برای فلزات و کانی ها در جهان کاهش یافت و از طرفی شاهد رکود در بخش ساختمان و مسکن بودیم و در کنار همه اینها مضیقه های بانکی نیز وجود داشت و بودجه های عمرانی نیز کاهش یافت رشد منفی در صنعت حاصل شد.  

باقری با اشاره به میزان نقدینگی در کشور آن را برای یک رشد اقتصادی کافی دانست و افزود: رشد نقدینگی در سال ۹۴ بیست و هشت درصد بوده که این رقم در سال ۹۶ بیست و شش درصد بوده است بر این اساس رشد نقدینگی کم نبوده که مطرح می شود به علت سیاست های انقباضی شاهد کاهش رشد اقتصادی بوده ایم.  

وی تصریح کرد: مقدار GDP در ایران ۳۰۰ هزار میلیارد تومان و نقدینگی هزار هزار میلیارد تومان بوده است بر این اساس نقدینگی به میزان کافی وجود داشته و عاملی برای کاهش رشد اقتصادی نیست.  

مدیرکل دفتر اقتصاد کلان سازمان مدیریت و برنامه ریزی  گفت: در حوزه تقاضا رشد صادرات غیرنفتی به عنوان پیشران اقتصاد ایران حتما باید مد نظر قرار بگیرد و در این زمینه تک نرخی کردن ارز اهمیت زیادی داردکه باید در سال ۹۵ به سمت آن برویم.

وی گفت: در حوزه تقاضا رشد صادرات غیرنفتی به عنوان پیشران اقتصاد ایران حتما باید مد نظر قرار بگیرد و در این زمینه تک نرخی کردن ارز اهمیت زیادی داردکه باید در سال ۹۵ به سمت آن برویم. امسال اجرای طرحهای محرک تفاضا نیز اهمیت زیادی دارد ضمن اینکه هدف گذاری بر روی بافت های فرسود در بخش مسکن معقول به نظر می آید.

وی درپاسخ به این سوال که بضاعت بودجه امسال درحدی است که بتواند کشوررا از رکود خارج کند گفت: ما لایحه بودجه را با ۲۶۵ هزارمیلیارد تومان به مجلس فرستادیم و آنچه دریافت کرده ایم ۲۹۰ و خرده ای هزار میلیارد تومان است که معتقدیم قسمتی از این منابع تحقق نمی یابد از این رو درحال بررسی هستیم که چه منابع دیگری وجود دارد که بودجه را تامین کند.

باقری افزود: راهکارهای مختلفی از جمله فاینانس برای اجرای طرح های عمران و مشارکت بخش های خصوص دراجرای آن وجود دارد. وی درباره اینکه دولت دنبال رشد با کیفیت است یا رشد به اصطلاح سیاسی  است گفت: دولت در پی راه کارهای بلند مدت است و برداشتم این است که رشد با کیفتیت را دنبال می کند.


منبع: مهر











زمانبندی انتشار: 31 ارديبهشت 1395 - 12:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن