واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش : فعالیت های ورزشی به شدت مستعد فراموشی هستند مدیر کل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: حوزه تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی به شدت مستعد فراموشی هستند بنابراین برای رفع این چالش باید کاملا هدفمند و برنامه محور عمل کرد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ساعت 08:24
به گزارش خبرنگار پانا ،حسین بابویی در همایش دبیران تربیت بدنی استان اصفهان با اشاره به اینکه اهداف سند تحول بنیادین توسط وزیر آموزش و پرورش اعلام شد، اظهار کرد: بر این اساس سیاست هایی چون ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی، توسعه مشارکت، ارتقای مدیریت آموزشگاهی، عملیاتی کردن بودجه و تمرکز زدایی از سوی وزیر آموزش و پرورش اعلام شد.
وی افزود: با توجه به اجرای سند تحول بنیادین، هر یک از اقدامات باید با این الزامات و سیاست ها هم راستا باشد.
مدیر کل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش به هدف نهایی سند تحول بنیادین اشاره کرد و گفت: تربیت همه جانبه دانش آموزان و دستیابی به حیات طیبه است.
وی ادامه داد: حیات طیبه دارای مختصات ارزشمندی است مانند تربیت انسان هایی مومن، آشنا به وظایف خود و دیگران، متعهد به مسئولیت های خود و دیگران، جهادگر، شجاع و عدالت جو باید باشند و دانش آموزان باید بتواند این موضوعات را به عنوان رویکرد اجتماعی و دینی در خود نهادینه کنند.
بابویی به 6 ساحت تربیتی مندج در سند تحول بنیادین به منظور پاسخگویی دانش آموزان به نیازهای جامعه بیان کرد: از جمله این ساحت های تربیت زیستی و بدنی، تربیت هنری و زیباشناختی، تربیت علمی و فناوری، تربیت اخلاقی، تربیت اجتماعی ، تربیت حرفه ای و اقتصادی هستند که دانش آموزان را باید با این ساحت ها تربیت کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر محور سند تحول بنیادین، معلم و مربیان هستند و همه معلمان باید درک درستی از اهداف سند داشته باشند به طوری که همه آنها وظیفه دارند دانش آموزان خود را در تمامی ابعاد تربیت کنند.
مدیر کل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش به چالش های بزرگ در حوزه تربیت بدنی اشاره کرد و افزود: محدودیت منابع نیروی انسانی، تجهیزاتی، فضایی و ...، در حوزه های تربیت بدنی حاکم است که باید راهکارهای لازم اتخاذ شود.
وی ادامه داد: حوزه تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی به شدت مستعد فراموشی و کنار گذاشته شدن هستند بنابراین برای رفع این چالش باید کاملا هدفمند و برنامه محور عمل کرد.
بابویی به سیاست های حوزه تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: برنامه محور نمودن فعالیت ها، مدرسه محور نمودن فعالیت ها، فراگیر کردن، اخلاق محور کردن فعالیت ها، مشارکت محور کردن فعالیت ها و علمی و تخصصی کردن کارها از جمله این سیاست ها هستند.
وی با بیان اینکه برنامه عملی و فوق برنامه از جمله برنامه هایی است که باید به آن توجه شود، عنوان کرد: در برنامه عملی، اجرای درس تربیت بدنی در مدارس اهمیت دارد که در این راستا نیروی انسانی، محتوا و فضا و تجهیزات از جمله الزامات اجرای درس تربیت بدنی در مدارس هستند.
مدیر کل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش به وضعیت نظارت مدیران مدارس بر درس تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: مدیران باید نسبت به این درس آموزش های لازم را فرا بگیرند و مسئولان نیز از آنها حمایت کنند.
وی برنامه هایی چون نرمش صبحگاهی کانون های ورزشی درون مدرسه، مسابقات ورزشی و حیاط پویا از جمله برنامه هایی دانست که به عنوان فوق برنامه در مدارس اجرا می شود و افزود: فوق برنامه در مدارس زمانی تحقق پیدا می کند که معلمان به درس بپردازند و در این مسیر مدیران مدارس، معاونان پرورشی، معاون آموزشی مناطق، کارشناس مسئولان مدارس و .... باید اقدامات اساسی انجام دهند.
بابویی ادامه داد: نهادینه کردن و استقرار برنامه درس تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی، کیفیت بخشی به برنامه د رس تریبیت بدنی و فعالیت های ورزشی و فراگیر کردن برنامه درس تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی از جمله اقدمات انجام شده به سمت واقعی تر کردن نگاه ها ارتقای این حوزه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]