تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871715352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امضای 19 تفاهم نامه همکاری صنعتی بین ایران و الجزایر/تولید خودروی ایرانی در الجزایر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امضای 19 تفاهم نامه همکاری صنعتی بین ایران و الجزایر/تولید خودروی ایرانی در الجزایر
در دومین نشست کمیته مشترک ارزیابی همکاری های صنعتی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دموکراتیک مردمی الجزایر، 19 تفاهم نامه همکاری در زمینه صنعت و خودرو امضا شد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نعمت زاده وزیر صنعت معدن و تجارت در این نشست که باحضور وزیران صنایع ایران و الجزایر  برگزار شد اظهار داشت: هردو کشور از منابع سرشار نفت وگاز برخوردارند و باید نفت وگاز را برای توسعه صنعتی و اقتصادی خود به کارگیریم .


 وزیر صنعت اضافه کرد: به همین دلیل هم اکنون توانمندی های قابل توجهی در بخش طراحی مهندسی ، ساخت تجهیزات و ایجاد پالایشگاه ها و مجتمع های پتروشیمی در ایران بوجود آمده است و ما آمادگی داریم این تجارب را به طور رایگان در اختیار دوستان خود در الجزایر قرار دهیم.


وی با اشاره به توانمندی های ایران در حوزه پتروشیمی گفت: ما طی 8 سال در صنعت پتروشیمی 15 میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده ایم و امروز بعد از نفت خام ، بزرگترین صادرات ما به محصولات پتروشیمی اختصاص دارد.


وی یا اشاره به اینکه یکی از خودروهای داخلی که طراحی آن صد درصد در ایران انجام گرفته در کشور الجزایر تولید می شود گفت:خودروی تیبا و قطعات مختلف آن به صورت مشترک در این کشور تولید خواهد شد.


نعمت زاده در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر قیمت فروش تیبا در الچزایر گفت: از قیمت عرضه خودرو اطلاعی ندارم.


وزیر صنعت معدن و تجارت در خصوص امضای تفاهم نامه بین این دو کشور اظهار داشت: تفاهمنامه کمیته صنعت بین دو کشور، همکاری نمایشگاهی ، زمین شناسی، استاندارد، سهامداری سرمایه گذاری مشترک برای تولید خودروهای سواری، تولید وانت زامیاد، تولید وانت کاپرا، تولید کامیونت الوند، تولید صندلی خودرو، تولید اکسل خودرو، ایجاد خطوط کاربری های مختلف در خودروهای تجاری، ایجاد خطوط تولید روغن، روانکارها و مایعات خودرویی ، ایجاد خط تولید انواع لنت ترمز و ایجاد شرکت ایرانی الجزایری برای تولید خودرو در الجزایر ازجمله تفاهم نامه های امضا شده بین دو کشور است.


نعمت زاده افزود:تفاهم نامه تولید رادیاتور خودرو با سرمایه گذاری 15 میلیون دلار ، تولید کمک فنر با سرمایه گذاری 800 هزار دلار، تولید داشبورد با سرمایه گذاری 8 میلیون دلار و تولید شیشه خودرو با سرمایه گذاری 56 میلیون دلار از دیگر تفاهمات بین دو کشور است.


وی با اشاره به شبکه آبیاری بزرگ ایجادشده در الجزایر  توسط پیمانکاران اروپایی با شیرآلات ساخت ایران گفت:صنایعی در ایران داریم که کشورهای اروپایی پس از خرید از ما با نام خود به سایر کشورها عرضه می کنند.


وزیر صنعت با تاکید بر اینکه در زمینه همکاری های زیربنایی همچون ساخت پل،نیروگاه،پالایشگاه و سدسازی تجارب خوبی داریم ادامه داد:پتانسیل تولید مسکن ارزان قیمت به صورت صنعتی و انبوه سازی در کشور الجزایر وجود دارد.


وی خاطرنشان ساخت:پیمانکاران ایرانی علاوه بر ساخت مسکن جهت تولید مصالح و لوازم ساختمانی اعلام آمادگی کرده اند.





۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن