تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803774492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آزمایشات کلینیکی با تلفن همراه در خانه


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آزمایشات کلینیکی با تلفن همراه در خانه
مجله Lab on a Chip، آزمایشات ادرار در کلینیک شامل قرار دادن یک کاغذ تغییر رنگ دهنده در نمونه است. این روش ابتدا در سال 1956 به عنوان روشی برای آزمایش سطوح قند خون ابداع شد اما از آن زمان به شکل یک نوار با 10 مربع تکامل یافته است که هر کدام از آن‌ها در واکنش به مواد شیمیایی مختلف درون ادرار تغییر رنگ می‌دهند.
خبرگزاری ایسنا: آزمایش ادرار یک روش مهم برای تشخیص بیماری‌ها از عفونت‌ها گرفته تا برخی انواع سرطان است و اکنون محققان دانشگاه استنفورد برای بهبود دسترسی به این ابزار، یک آزمایش خانگی مبتنی بر تلفن هوشمند طراحی کرده‌اند که بر همان رویکرد مورد استفاده در مراکز پزشکی تکیه دارد و می‌تواند نتایج دقیقی ارائه کند.

به گزارش مجله Lab on a Chip، آزمایشات ادرار در کلینیک شامل قرار دادن یک کاغذ تغییر رنگ دهنده در نمونه است. این روش ابتدا در سال 1956 به عنوان روشی برای آزمایش سطوح قند خون ابداع شد اما از آن زمان به شکل یک نوار با 10 مربع تکامل یافته است که هر کدام از آن‌ها در واکنش به مواد شیمیایی مختلف درون ادرار تغییر رنگ می‌دهند.

از این نوار می‌تواند برای سنجش سطوح قند، خون و پروتئین برای تشخیص بیماری‌هایی مانند بیماری کلیوی، دیابت، عفونت مجاری ادرار و حتی سرطان مثانه مورد استفاده قرار بگیرد.

با وجود سودمندی، این روش به زمان و هزینه برای پردازش و اغلب مشاهدات بعدی برای دستیابی به نتایج قطعی نیاز دارد. از این رو تلاش‌های زیادی برای توسعه ابزارهای آزمایش ادرار در دسترس‌تر انجام شده و نوارهای آزمایش مختلفی برای استفاده در دستگاههای خانگی طراحی شده‌اند که البته همیشه قابل اعتماد نیستند.

از این رو محققان استنفورد به بررسی راههایی برای رسیدگی به برخی عوامل مانند نوردهی، کنترل حجم و زمان که می‌توانند در آزمایش ادرار خانگی اختلال ایجاد کند، پرداخته‌اند.

از آنجایی که یک رنگ بر روی نوار می‌تواند بسته به زمینه آن به شکل‌های مختلف نمایش داده شود، این نوار آزمایش باید در شرایط نوردهی گوناگون خوانده شود. از این رو محققان یک جعبه سیاه مسطح طراحی کردند تا نوار را محصور کرده و مانع ورود نور شوند.

مهندسان همچنین یک سیستم بارگذاری لایه‌ای طراحی کرده‌اند که می‌توان برای کنترل اندازه نمونه به دستگاه افزود. وارد کردن نمونه ادرار در یک سوراخ در لایه اول باعث پر شدن کانالی در لایه دوم می‌شود. کاربر سپس لایه سوم را درون جعبه قرار داده که مقدار یکنواختی از ادرار را به 10 پد موجود در سطح نوار انتقال می‌دهد.

زمانی که این لایه سوم به انتهای جعبه می‌رسد، به تلفن همراهی که بر روی جعبه قرار گرفته و دوربین آن بر روی نوار داخلی متمرکز شده، پیغام می‌فرستد تا فیلمبرداری را آغاز کند. زمان خوانش پدها بین 30 ثانیه تا دو دقیقه است که پس از آن، کاربر فیلم را به یک برنامه رایانه‌ای انتقال می‌دهد. این برنامه سپس فریم‌ها را با زمان‌بندی صحیح و نتایج آزمایش از هم جدا می‌کند.

هنوز نمونه اولیه‌ای از این دستگاه آماده نشده اما محققان اطمینان دارند که طراحی آن‌ها می‌تواند بر مشکلات موجود در دستگاههای خانگی آزمایش ادرار غلبه کند. به گفته آن‌ها، نتایج این دستگاه از دقت بالا برخوردار بوده و مطابق با "استاندارد طلایی" صنعت است.

دانشمندان امیدوارند در نهایت بتوانند سیستمی را به همراه یک برنامه تلفن همراه طراحی کنند که می‌تواند آزمایش را در محل مدیریت کرده و نتایج را به یک دکتر ارسال کند. آن‌ها اکنون در حال بررسی برای تجاری‌سازی این طراحی به عنوان یک ابزار پزشکی برای ارتقای دسترسی به خدمات پزشکی در مناطق در حال توسعه یا به عنوان یک آزمایش خانگی در کشورهای توسعه‌یافته هستند.




تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن