واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مردم فریب ظاهرسازیهای دینی را نمیخورند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نباید ایثارگران واقعی را به خاطر اختلافات دیدگاه خانهنشین کرد و کسانی که تازه انقلابی شده و مورد اقبال مردم نیز نیستند، خود را متولی انقلاب بدانند.
کد خبر: ۵۹۰۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۲ - 17 May 2016
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نباید ایثارگران واقعی را به خاطر اختلافات دیدگاه خانهنشین کرد و کسانی که تازه انقلابی شده و مورد اقبال مردم نیز نیستند، خود را متولی انقلاب بدانند.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز در 2 دیدار جداگانه با اعضای شورای مرکزی مجمع ایثارگران و اعضای شورای مرکزی اصلاحطلبان استان کهکیلویه و بویراحمد، با تأکید بر حساسیّت منطقه، مخصوصاً در بعد امنیتی، گفت: باید با تقویت سرمایه همیشگی کشور و انقلاب، یعنی وحدت همه جانبه و دوری از موضعگیریهای تفرقهانگیز، به آینده کشور بیاندیشیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اول، رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را قهرمانان امروز و آینده ایران و اسلام دانست و گفت: واژهی ایثارگر برای مردم ایران یادآور روزهای اخلاص و فداکاری است و نباید بگذاریم کسانی یا جریانی با ریاکاری، تحریف و انحراف، قداست این واژه و ایثارگران واقعی را در جامعه و در اذهان مردم و به ویژه جوانان مخدوش کنند.
هاشمی رفسنجانی، با بیان اهداف و آرمانهای انقلاب و تلاشهای عدهای انحصار طلب و ریاکار برای مردم فریبی، خاطرنشان کرد: حقایق قیام امام و نهضت روحانیت که بعدها با جانفشانیهای جوانان ایران رنگ خون به خود گرفت، نیاز به شعارهای احساسی غیرواقعی ندارد و کافی است تا حقیقت ماجرا برای جامعه و نسل جوان بازگو شود که جذب آن خواهند شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شرایط آغاز مبارزه در اوایل دههی 40، همکاری استعمار و استبداد را شیوهی مرسوم آن روزها برای ادارهی جامعه دانست و گفت: به خاطر مسئولیتی که در تبلیغ علوم دینی داشتم و به اقصی نقاط کشور میرفتم، با تمام وجودم حس میکردم که مردم چگونه از استبداد و استعمار متنفرند و امام(ره) نیز با انتقاد از همکاری این دو برای چپاول منافع مردم، مبارزهی خود را آغاز کرد و میدانست که استبداد و استعمار دیگر در این کشور جایگاهی ندارند.
وی با اشاره به برنامههای امام راحل برای اداره جامعه، به تحلیل منابع فقهی شیعه در ابعاد احکام شخصیه و احکام حکومتی پرداخت و گفت: علمای شیعه که در طول تاریخ همیشه در حکومتها گوشهنشین بودند، کمتر به فقه حکومتی میپرداختند و میبینیم که کتابهای مربوط به احکام شخصی بسیار قطور و بالعکس، کتابهای فقهی مربوط به اداره جامعه یا نیست و یا اگر هست، بسیار محدود هستند.
هاشمی رفسنجانی، با بیان برخی از نوآوریهای امام راحل در فقه حکومتی، گفت: ایشان کارشناس اصیل و بینظیر اسلام و آشنا به فرهنگ عمیق ملی و دینی ایرانیان بود و به خاطر همین امر محبوب قلوب بود و حتی در تبعید نیز با اشارات خویش، مردم و مبارزین را برای قیام علیه رژیم پهلوی هدایت و رهبری میکرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری برخی از جملات و اظهارنظرهای امام راحل در خصوص مردمی بودن نظام و دستورات اکید ایشان برای برگزاری انتخابات در همان ماههای اول پس از پیروزی انقلاب، گفت: ساختار نظام که با هدایتهای امام(ره) و حضور علمای اعلام و راهنمایهای مراجع عظام تدوین شده بود، کاملاً مردمی است، به گونهای که از شوراهای روستاها و شهرها گرفته تا نمایندگان مجلس، دولت، رئیسجمهور و حتی رهبر با رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم انتخاب میشوند.
وی با تأکید بر اهمیت انتخابات در نظام اسلامی و با اشاره به نتایج انتخابات در سالهای 92 و 94، اظهار داشت: مردم وقتی انحراف از آرمانها امام(ره) و شهدا را در اداره کشور و بُعد اجرایی و حتی بعضاً در بُعد تقنینی دیدند، وارد عرصه شدند و حتی ردّ صلاحیتهای گسترده هم نتوانست در اراده مردم برای تغییر دولت و مجلس خللی ایجاد کند.
هاشمی رفسنجانی، با انتقاد از بیاخلاقیهای سیاسی که بعضاً حریم خصوصی افراد را نیز نشانه میگیرند، نگاه تنازع آمیز به گروههای سیاسی را به ضرر پایهی اصلی نظام، یعنی وحدت دانست و با تأکید بر تفاوت عملکرد بعضی از افراد با اصل و ساختار نهادهای مقدس دینی و ملی، گفت: نباید ایثارگران واقعی را به خاطر اختلافات دیدگاه خانهنشین کرد و کسانی که تازه انقلابی شده و مورد اقبال مردم نیز نیستند، خود را متولی انقلاب بدانند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مردم ایران را فهیم با غیرت ملی و صاحب اندیشههای متعالی مکتب اهل بیت(ع) توصیف کرد و گفت: این ملت را نمیتوان با شانتاژها و ظاهرسازیها، فریب داد و شاهد بودیم مردم وقتی عملکرد ضعیف برخی را به رغم حمایت قبلی بعضی روحانیون دیدند، مسیر را اصلاح و در انتخابات اخیر آنها را برکنار کردند.
وی خطاب به ایثارگران، گفت: شما با اراده و امید و با توکل بر خدا در مقابل ناملایماتی که میبینید، صبور باشید و بدانید که خدا با صابران است.
هاشمی رفسنجانی در دیدار دوم که گروهی از فعالان سیاسی، اجتماعی، استان کهکیلویه و بویراحمد بودند، صراحت لهجه را ویژگی مردم خونگرم آن خطه دانست و گفت: از زمانی که با مردم و شخصیتهای کهکیلویه و بویراحمد آشنا شدم، صراحت و شجاعت را طبیعت آنها دیدم و همیشه تحت تأثیر فتوت مردم آن استان، به خصوص در زمان 8 سال دفاع مقدس بودم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه تحلیلی از شرایط آغاز به کار دولت روحانی و اوضاع کشور، گفت: با توجه به مجموعه شرایط و محدودیتها، به خصوص مانعتراشیهای یک عده تندرو در مجلس شورای اسلامی، عملکرد نسبتاً خوبی داشت و مردم هم از آن خبر دارند.
هاشمی رفسنجانی، اصلاح سیاست خارجی و تصویب و اجرای برجام را یکی از بهترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید خواند و با اشاره به قدرت رسانهای مخالفان دولت، گفت: به دور از آزادگی، انصاف و اخلاق و حتی بدون توجه به منافع و مصالح ملی، این جماعت با انواع و اقسام رسانههای رسمی و غیررسمی، یأس و نا امیدی را به جامعه تزریق میکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]