واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: با هدف تقويت هويت ملي، ديني و انقلابي جوانانسازمان ملي جوانان 900 ميليون تومان به غنيسازي اوقات فراغت اختصاص داد
گروه اجتماعي: سازمان ملي جوانان 900 ميليون تومان براي غنيسازي اوقات فراغت جوانان در تابستان سال جاري اختصاص داده است كه «تقويت هويت ملي، ديني و انقلابي جوانان» يكي از محورهاي 9گانه اين برنامههاست.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، «علياكبر عصارنيا» معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان امروز 26 خردادماه در نشست خبري تشريح برنامههاي اين سازمان در راستاي غنيسازي برنامههاي اوقات فراغت گفت: ايجاد سامانه نظاممند هدايت و ارزيابي فعاليتهاي فراغتي استانها و طراحي و ابلاغ دستورالعمل اجرايي غنيسازي برنامههاي اوقات فراغت در مناطق مختلف كشور از جمله برنامههاي حوزه فرهنگي و تربيتي اين سازمان در تابستان است.
وي حمايت از برنامههاي محتوايي اردوهاي «راهيان نور» به منظور بهرهمندي از ظرفيت هويتساز دفاع مقدس و طراحي و گسترش حلقههاي گفتوگوي جوان در سراسر كشور با هدف نيازسنجي از جوانان براي تدوين برنامههاي اوقات فراغت از ديگر فعاليتهاي بخش فرهنگي سازمان ملي جوانان عنوان كرد.
عصارنيا در ادامه برنامههاي تدوين شده براي غنيسازي اوقات فراغت را ويژه گروه سني 11 تا 25 سال دانست و تصريح كرد: اين افراد يك سوم از جمعيت كل كشور را به خود اختصاص دادهاند و برنامهريزي صحيح براي اين افراد در ايام تابستان بايد دغدغه همه مسئولان باشد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان با تأكيد بر اين مطلب كه فعاليت اين سازمان بهطور ستادي است، اظهار كرد: بر همين اساس مطالبه از دستگاهها در قبال جوانان و ساماندهي امور آنان متناسب با ظرفيت هر دستگاه از وظايف اصلي اين سازمان است.
به گفته اين مقام مسئول با اينكه صرف اعتبارت براي برنامههاي جوانان از شفافيت لازم برخوردار نيست اما تاكنون 374 ميليارد و 297 ميليون ريال از سوي دستگاهها براي غنيسازي اوقات فراغت جوانان در نظر گرفته شده است.
وي در ادامه افزود: با اين وجود دستگاهها براي اجراي برنامههاي بيشتر اعلام آمادگي كردهاند به شرطي كه 625 ميليارد ريال بودجه در اختيار آنان قرار گيرد.
عصارنيا با اشاره به برنامههاي امسال اوقات فراغت جوانان اظهار كرد: اين برنامهها در شش محور اصلي با موضوعات «تأكيد بر تقويت و تحكيم اتحاد ملي و انسجام اسلامي»، «تقويت هويت ملي، ديني و انقلابي جوانان»، «توجه ويژه به بهرهمندي دختران جوان»، «تقويت نقش خانواده در برنامههاي اوقات فراغت جوانان»، «تقويت روحيه جهادي مبتني بر فرهنگ بسيجي و پرورش استعدادها» و «تقويت فرهنگ پژوهش محوري» تدوين شده است.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان ايجاد نشاط افزايي، اهتمام به نوگرايي و خلاقيت در برنامهها، استفاده حداكثري از امكانات دستگاهها، گسترش كمي همراه با ارتقاي كيفي و توجه ويژه به مناطق محروم در توزيع عادلانه امكانات را از جمله راهبردها و سياستهاي مورد توجه در برنامههاي اوقات فراغت در سال جاري دانست.
اين مقام مسئول در سازمان ملي جوانان در ادامه تصريح كرد: براساس اين راهبردها، 9 برنامه براي اوقات فراغت سال 87 جوانان در نظر گرفته شده كه اجراي برنامههاي فرهنگي و هنري با تأكيد بر تقويت آگاهيهاي ديني جوانان مبتني بر قرآن و عترت، كتابخواني، مطالعه و پژوهش، برنامههاي اردوهاي جهادي، سياحتي و زيارتي، مهارتآموزي، اوقات فراغت در محيط مجازي و رسانه، گفتوگوي جوانان و معرفي اختراعات و ابتكارات علمي جوانان از اهم اين برنامههاست.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ايكنا مبني بر اينكه با توجه به اينكه 70 ميليارد ريال براي ارتقاي فرهنگ و هويت ديني و ملي جوانان اختصاص داده شده است چه برنامههايي در اين زمينه تدوين شده، گفت: تقويت هويت ديني و ملي جوانان يكي از مأموريتها و تكاليف قانوني اين سازمان است اما با اين بودجه نميتوان انتظارات زيادي داشت زيرا در حال حاضر بيش از 25 ميليون جوان در كشور وجود دارد.
حمايت از تشكلهاي غيردولتي، سمنهاي جوانان، ارائه خدمات مشاورهاي، تربيتي و فرهنگي، تدوين برنامههاي راهبردي به منظور ساماندهي جوانان، لزوم تعامل بيشتر سازمان ملي جوانان با دستگاههاي ديگر، حمايت از برنامههاي مردمي در حوزه جوانان و ... از ديگر مسائل طرحشده در اين نشست خبري بود.
يکشنبه 26 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]