واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انتقاد لاریجانی از عملکرد صدا و سیما
رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به نوع برخورد صداوسیما با موضوع برجام انتقاد کرد.
خبرگزاری ایلنا: رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به نوع برخورد صداوسیما با موضوع برجام انتقاد کرد.
علی لاریجانی در آیین تکریم و معارفه رئیس صداوسیما که صبح امروز در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد ضمن بیان این مطلب، گفت: ممکن است برخی نظرات مخالف هم در رابطه با برجام و مذاکرات درست باشد اما با چالش درست کردن بهرهای نمیبریم و من با آن کیفیتی که در صداوسیما وجود داشت موافق نبودم.
رئیس قوه مقننه افزود: ممکن است در برخی ریزه کاریهای برجام مشکلاتی هم باشد اما تصمیم اصلی کشور که گرفته شد که از طریق مذاکره مسئله هستهای به جایی برسد تصمیم عاقلانهای بود زیرا آنها میخواستند ما گرفتار تحریمها بمانیم.
رییس اسبق صداوسیما با تاکید بر اینکه ما با محاسباتی این کار را انجام دادیم یک جاهایی نرمشهایی نشان دادیم که خیلی برای کشور ضرر نداشت و فوایدی هم داشت افزود: رادیو و تلویزیون چه در بحث مسائل هستهای و چه مسائل دیگر باید نگاه ملی داشته باشد تا به واسطه این نگاه برای ملت و جمهوری اسلامی ایران، بهره ایجاد شود.
لاریجانی افزود: در هر حال سه سال درباره برجام در کشور بحث شد و بالاخره جمهوری اسلامی ایران در این مورد به تصمیم رسید. البته عدهای از ابتدا مخالف بودند که دلایل سیاسی یا غیرسیاسی داشتند که همه برای ما قابل احترامند و همه نظرهای مثبت و منفی دیده و تصمیم گرفته شد.
او افزود: سؤال این است که باید از این شرایط بهره ببریم یا دوباره دعوا راه بیندازیم و رادیو و تلویزیون باید این سؤال را برای خودش تحلیل و حل کند. در هر حال شما رادیو و تلویزیون نظام هستید و این تصمیم را هم نظام گرفته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: مثلاً در بحث سوریه، تصمیم نظام این است که با تروریستها جنگ کنیم و چرا شما این را باز نمیکنید که رفتن ما به سوریه خوب است یا نیست؟ باید با تروریستها مبارزه کنیم یا نه؟ در بحث برجام هم اکنون فرصت مناسبی است که باید استفاده کنیم تا مردم به سرمایه گذاری امیدوار شوند و اگر قرار باشد مناقشات برجسته شود، فرصت از کشور گرفته خواهد شد و انتخاب درستی صورت نمیگیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما به همه موافقان و مخالفان برجام احترام میگذاریم اما شما از طرح برخی مسائل و چالش ایجاد کردن برای کشور چه بهرهای برای کشور ایجاد میکنید؟ البته ما با آن برخوردی که در رادیو و تلویزیون در خصوص موضوع برجام صورت گرفت خیلی موافق نبودیم اما به هر حال این هم سلیقهای بود. ر هر حال برجام سیری داشته و طی شده است و باید از آن استفاده کنیم و فضا باید آرام و امیدوار کننده برای سرمایه گذاری باشد و وقت آن نیست که به چالشهای درونی بازگردیم.
لاریجانی افزود: البته ممکن است یک جاهایی آمریکاییها، رفتارهای گستاخانهای داشته باشند و نظام هم موضع داشته باشد و پیگیری کند؛ شما هم باید پیوسته این مسئله را دنبال کنید اما این به معنای این نیست که مردم ناامید شوند.
رئیس مجلس مسئله توجه به دین و توسعه فهم دینی در میان مردم را از مهمترین مسائلی دانست که باید دغدغه اصلی رسانه ملی باشد.
لاریجانی با بیان اینکه مبانی دینی و ارزشی باید به زبان فاخر هنری به مردم عرضه شود افزود: در دورههایی هنرمندان ارزشی کارهای فاخری را مثل سریال امام علی ساخته داود میرباقری خلق کردند، بنابراین باید این سرمایههای اثرگذار که هم فرهنگ اسلامی را عرضه میکند و هم تاریخ ایران و انقلاب در آن به نمایش گذاشته میشود، اولویت برنامه سازی در صدا و سیما باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در سخنان خود با اشاره به حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به آقای علیعسکری، تصریح کرد: نکاتی که در حکم ایشان آمده همان نکاتی است که در حکم آقای سرافراز هم آمده بود و اگر برنامه ریزی و اجرایی شود صدا و سیما جایگاه رفیعی پیدا خواهد کرد.
او سرافراز را انسانی باهوش، با استعداد و آشنا به رسانه دانست و گفت: فکر میکنم ۲۰ سالی است که ایشان در صدا و سیما مشغول به کار هستند و این خود سرمایهای برای رادیو و تلویزیون است. آقای سرافراز انصافاً در برون مرزی خلاقیتهای خوبی از خود نشان داد و شبکههای مختلفی را راه اندازی کرد و اصل کار خیلی خوب و حرفهای انجام شده است. در این دوره هم که ریاست رادیو و تلویزیون را بر عهده داشت انصافاً تلاشهای زیادی کرد؛ البته فکر میکنم مشکلاتی وجود داشت که نتوانست ادامه دهد اما قدر و منزلت ایشان پیش همه ما همان چیزی است که در قبل شناخت داشتیم که فردی فهیم، ارزشمند، نیروی انقلابی و باوجدانی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تردید ندارم آقای علیعسکری موفق خواهد شد چالشهای پیش رو را با مدیریتی توانا حل و فصل کند.
وی افزود: رئیس جدید صدا و سیما فردی با پشتکار، خستگی ناپذیر در مدیریت است و روحیه مثبتی دارد و جای تشکر از رهبر معظم انقلاب است که ایشان را که از خانواده صدا و سیماست به این سمت منصوب کردهاند. آقای علیعسکری فردی آشنا و باتجربه در بخشهای فنی است و در صحنه سیاسی هم فردی با نظر بوده است و میتواند مسیر را هموار کند.
وی گفت: درباره همکاری رسانه ملی با قوای دیگر هم باید گفت همه قوا علاقه مندند رادیو و تلویزیون موفق باشد و من از جانب مجلس عرض میکنم که نمایندگان مجلس علاقمندند به رادیو و تلویزیون کمک کنند. امسال هم ۱۵۰ میلیارد تومان به بودجه رادیو و تلویزیون اضافه شد و ۲ درصد از کل بودجه دستگاهها را هم اختصاص دادند تا با رادیو و تلویزیون قرارداد ببندند تا کارهایی که در زمینه اقتصاد مقاومتی است سامان پیدا کند. باید ارتباطاتمان را نزدیک کنیم و همه در کشور علاقه مندند مسائل رادیو و تلویزیون حل شود.
کمک 150 ميلياردي به صداوسيما
علی لاریجانی در جمع خبرنگاران در حاشیه آیین تکریم و معارفه رئیس صداوسیما، گفت: فضای کشور به کمک رادیو و تلویزیون و قوای سهگانه فضای مثبتی میشود. یعنی رادیو و تلویزیون یک سازمان مهم و تأثیرگذار است و باید متناسب با شرایط کشور به آن کمک کرد.
وی ادامه داد: امسال هم ما در مجلس 150 میلیارد تومان به بودجه آن اضافه کردیم و دو درصد نیز از بودجه دستگاههای مختلف منهای بخش حقوق و مزایا در اختیار گذاشتیم تا با رادیو و تلویزیون قرار داد ببند که میتوان از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]