واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخ گویی به شكایات: ایجاد فضای نقد در مدارس به اعتلای کیفیت آموزش کمک می کند مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخ گویی به شكایات وزارت آموزش و پرورش گفت: نظارت و ارزیابی در مدارس باید موجب ایجاد فضای نقد سازنده و اصلاحی برای اعتلای سطح آموزش و کیفی سازی تحصیل شود.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ساعت 15:55
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، رحیم میرشاه ولد در گردهمایی روسای آموزش و پرورش مناطق ۱۴ گانه آموزش و پرورش استان قزوین گفت: اگر حوزه ارزیابی فضای نقد ایجاد نکند نمی توانیم در رسیدن به اهداف آموزشی موفق باشیم.
وی افزود:دانش آموزان باید قدرت و جسارت نقد به معلم، مدیر و مدرسه راداشته باشند و اگر نقد با رویکرداصلاحی را در نظر داشته باشیم می توانیم به نتایج قابل قبولی دست یابیم.
میرشاه ولد بیان کرد: تدوین برنامه بهبود کیفی تحصیل در مدارس باید از سوی روسا جدی گرفته شود تاهر سال نسبت به گذشته شرایط بهتری در تدریس و تحصیل ایجاد کنیم.
مدیرکل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ارتقاء سلامت اداری، مبارزه با فساد دراشکال مختلف از کارهایی است که باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد و اگر اجازه نقد ندهیم باید منتظر فساد در این نهادباشیم.
وی اظهارداشت: در مسیر ارتقاء کیفی فعالیتها باید به جریان فرهنگ سازی توجه شود و در این مسیر اگر یک مدیر، رئیس و معلم نتواند جریان سازی کند عملکرد خوبی برای ارزیابی ندارد.
میرشاه ولد اضافه کرد: کار مهم روسا و مدیران آموزشی حل مسئله است نه فقط طرح آن لذا باید با استفاده از مشارکت والدین، رسانه ها و دانش آموزان راهکاری برای حل مشکلات ارائه کنید.
وی بیان کرد: مدیر نباید از مسئولیت فرار کند و هرگاه به پستی رسید مشکلات را مطرح کند درحالی که با اطلاع از همه تنگناها و مشکلات پذیرش مسئولیت ها انجام شده ولی گاهی برای فرار از کار بهانه می آوریم تا ضعف خود را پنهان کنیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار كرد: پاسخگویی در آموزش و پرورش باید نهادینه شود و همه خود را مسئول جوابگویی بدانند و هیچ مدیری حق ندارد بگوید به من ربطی ندارد بلکه موظف است به والدین، دانش آموزان و همه کسانی که سوالی مطرح می کنند پاسخ دهد.
وی اضافه کرد: اینکه در فرهنگ محیط کاری حق دولت را به راحتی می بخشیم اما در حق شخصی سخت گیر هستیم یک بی انصافی و ظلم است و باید این فرهنگ اصلاح شود.
وی با اشاره به ضرورت مشارکت مردم در امور مدارس یادآورشد: متاسفانه در مشارکتهای مردم بدترین نوع یعنی کمک مالی را انتخاب می کنیم و مردم احساس می کنند فقط آنها را برای پرداخت هزینه های مالی لازم داریم در حالی که این روند باید اصلاح شود.
میرشاه ولد گفت: ما باید بتوانیم مشارکت والدین را در اداره مدرسه، دادن ایده و مشورت، طرح و برنامه جلب کنیم اما واقعا تاکنون چند نفر از والدین سخنران مراسم ما در مدارس بوده اند، چه کسانی در تجهیز آزمایشگاه، امام جماعت مدرسه و یا پروژه مهر شرکت کرده اند؟
وی بیان کرد:هنوز خیلی از مدیران نقش والدین و اولیاء را در مدارس باور ندارند و رفتارهای آنها باعث گریزخانواده ها از مشارکت جویی در مدارس می شود که این روند نیازمند بازنگری است.
مدیرکل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: مدیران و روسای آموزش و پرورش بایدبه ابعاد مختلف مدیریت در این نهاد آشنا باشند و ضمن پاسخگویی روشهای مشارکت دادن خانواده ها در کار را بدانند و با پاسخ مناسب به گونه ای حرکت کنند تا پویایی و نشاط در مدارس حاکم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]