واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شهردار تبریز: ایده «ابردرخت مصنوعی» میتواند رویکردهای فضای سبز شهری را همراهی کند
شهردار تبریز، اجرای ایدههای خلاقمحور را لازمه توسعه پایدار خواند و افزود: روند توسعه در مفهوم اصلی خود، باید در خدمت اصلاح شاخصهای زیستمحیطی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندی باشد.
دکتر صادق نجفی، در مراسم رونمایی از ابردرخت مصنوعی هوشمند در دانشگاه پیام نور تبریز خاطرنشان کرد: امروز در جهانی زندگی می کنیم که بخش عمدهای از برنامههای صنعتی و اقتصادی، با پیامدهای سوء زیستمحیطی و اجتماعی همراه است؛ جبران این تاثیرات، نیازمند اقدامات خلاقانه است.
شهردار تبریز ادامه داد: در چنین شرایطی، ایدهای که اهداف محیط زیست را مد نظر داشته باشد و در عین حال، در خدمت زیبایی و نشاط شهر نیز باشد، گرهگشا خواهد بود. وی با اشاره به عزم شهرداری تبریز برای ایجاد تحول اساسی در برنامههای زیست محیطی شهر خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته با اضافهشدن 150 هکتار به محدوده انبوهکاری عونابنعلی و 420 هکتار به مجموعه آرپادرهسی و همچنین جنگلکاری 800 هکتاری در محور عباسمیرزا، تبریز در آستانه احیای جایگاه سبز و بانشاط خود قرار گرفته است. دکتر نجفی متذکر شد: اجرای طرح ابردرخت مصنوعی هوشمند توسط دانشجوی مستعد و توانمند دانشگاه پیامنور با حمایت مدیریت این دانشگاه، نوید ارزشمندی است که میتواند رویکردهای فضای سبز شهرداری تبریز را همراهی کند. شهردار تبریز در ادامه، با اشاره به پیشینه پرافتخار شهر تبریز و پیشتاز این شهر در عرصههای صنعتی، علمی و فرهنگی، اظهار داشت: به واسطه این پیشتازی، شهر تبریز امروز در عرصههای مختلف بینالمللی از قبیل پایتخت گردشگری 2018 جهان اسلام، پایتخت نگارگری جهان اسلامی، پایتخت فرش دستباف جهان، مرکز اطلس شهرهای اسلامی و هیئترییسه سازمان شهرهای متحد و حکومتهای محلی خاورمیانه مطرح شده است. وی تاکید کرد: دستاوردهای بینالمللی شهر تبریز و گذشته درخشان این شهر، مرهون بزرگانی است که عمر خود را صرف اعتلای این شهر کردهاند. شهردار تبریز اضافه کرد: همانطور که خود را موظف به تکریم و تجلیل نامآوران و پیشکسوتان سربلندی شهر تبریز میدانیم، مصمم به حمایت از نوآوری نسل جوان نیز هستیم. گفتنی است طرح ابردرخت مصنوعی هوشمند توسط پیمان محمودزاده، از دانشجویان دانشگاه پیام نور تبریز ایدهپردازی و اجرا و اختراع آن، به شماره 71476 در سازمان اسناد و املاک کشور ثبت شده است. این درخت توان تصفیه هوا به اندازه 365 درخت را داشته و میزان جذب 100 درصدی دی اکسید کربن و تولید 98 درصد اکسیژین را داشته و در طراحی آن با بهره گیری از پنل های خورشیدی مقدار مصرف انرژی به حداقل رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]