تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816771540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ریشه کن شدن زمین خواری نیازمند اقدام جدی و جرایم بازدارنده


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ریشه کن شدن زمین خواری نیازمند اقدام جدی و جرایم بازدارنده
زمین خواری، یک پدیده ناپسند و شوم است که باید ریشه کن شود اما تاکنون اقدامات مناسبی از سوی مسئولان کشور در جهت مبارزه با این معضل صورت نگرفته است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،زمين‌خواری، جرم پيچيده‌ای است و دست‌های زيادی در پس آن ديده می شود اما برخورد قاطع قضایی می تواند اين دست‌ها را قطع کند؛ البته سازمان‌های دولتی نیز بايد در واگذاری ها دقت کنند تا زمين‌ها و مستغلات به نام مردم و کام زمين‌خواران رها نشود.

با توجه به اهمیت زمین در تمامی حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی مبارزه با زمين‌خواری و سامان بخشیدن به این اوضاع ناخوشایند وظیفه تمام دستگاه‌های نظارتی و مردم جامعه است.



اما به نظر می رسد علی رغم تاكيد رهبر معظم انقلاب و عزم جدی دستگاه قضا مبنی بر مبارزه با اين  پديده شوم  ، متاسفانه این امر به صحنه جولان شعارهای تبلیغاتی تبدیل شده است.


در همین ارتباط ابراهیم نکو دبیر دوم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:زمین خواری، یک پدیده ناپسند و شوم است و متاسفانه به عنوان یک عادت فراگیر در جامعه در آمده که باید ریشه کن شود اما تاکنون اقدامات مناسبی از سوی مسئولان کشور در جهت مبارزه با این معضل صورت نگرفته است.


وی با تاکید بر اینکه زمین خواری مشکلات عدیده ای را در کشور به وجود آورده است اظهار داشت: برای جلوگیری از این امر باید اتاق فکری یا کمیته ای تشکیل و برخوردها و جریمه های بازدارنده نیز درنظر گرفته شود. 


به گفته نکو، بارها و بارها ازسوی مسئولان عالی رتبه ، واکنش های جدی صورت گرفته اما هنوز اقدامات اساسی در این زمینه عملیاتی نشده و راهکارها فقط درحد حرف و شعار باقی مانده است.


بر اساس این گزارش اولين قدم در برخورد با متخلف ، اجرای صحیح قانون است اما آيا قوانین موجود توانسته تاکنون به درستی مانع انجام زمین خواری در کشور شود؟

***هیچ اغماضی برای مجرمین زمین خواری نباید وجود داشته باشد
 
در ادامه محمدحسین فاتحی، کارشناس اقتصادی، در این خصوص گفت: هر اتفاقی که خلاف قانون باشد جرم محسوب می شود و باید برخورد جدی دراین امر صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه قوانین درخصوص زمین خواری باید بازدارنده باشد تصریح کرد: نهادهای اجرایی باید  بدون هیچ اغماضی،مجازات و جریمه های سنگین در نظر بگیرند و برای مبارزه با آن اقدامات جدی به عمل آورند در غیراینصورت با ادامه این روند شاهد افزایش این معضل در کشور خواهیم بود. 

*** تقاضای زمین خواری در بازار باید به صفربرسد


ایرج رهبر کارشناس مسکن در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به طور قطع در هر بخشی عده ای سودجو در پی سوءاستفاده از شرایط موجود هستند و حوزه زمین نیز از این قاعده مستثنی نیست. رهبر درخصوص راهکارهای جلوگیری از زمین خواری اظهار داشت: در بخش مسکن به خصوص مبحث خرید و فروش زمین، تعادلی در بازار وجود ندارد و باید با ایجاد بازار رقابتی بین عرضه و تقاضا تعادل برقرار کنیم. این کارشناس مسکن اذعان داشت: از سال گذشته طبق قانون، امکان خرید و فروش زمین بایر وجود ندارد اما هنوز هستند افرادی که راه هایی برای دور زدن قانون پیدا کنند. وی بیان کرد: با برنامه ریزی و توزیع مسکن در شهرها و روستا های کوچک و همچنین ایجاد شغل و انگیزه در روستا می توان از حجم بالای مهاجرت به شهر جلوگیری کرده و بحث پیشگیری از زمین خواری را عملیاتی کنیم. رهبر در پایان تصریح کرد: با برنامه ریزی مناسب باید بتوانیم فضایی ایجاد کنیم تا تقاضایی برای زمین خواری در بازار وجود نداشته باشد و شرایط برای سوءاستفاده فراهم نشود،؛ همچنین برای رسیدن به این مقصود باید رانت ها را از سیستم ها حذف کنیم.




۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن