تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815368332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش استاندارد نمک مصرفی در نان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کاهش استاندارد نمک مصرفی در نان
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت از کاهش استاندارد نمک مصرفی در نان‌ خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: دکتر احمد کوشا با بیان این مطلب در دومین روز از اجلاس معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: سازمان بهداشت جهانی شش استراتژی برای کاهش درخواست دخانیات در کشورها اعلام کرده است که ایران موفق به اجرای هر شش استراتژی شده و ششمین استراتژی مربوط به افزایش مالیات مواد دخانی بود که آن هم تصویب شد.

وی افزود: 76 درصد مرگ‌های مردم ایران مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است و از آنجا که در کل دنیا هم این مشکل وجود دارد، در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری‌ها، سازمان بهداشت جهانی چهار حیطه فعالیت را به کل کشورها پیشنهاد داده است و بر این اساس سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر کشورمان تدوین شده است.

وی بیان داشت: این سند در 31 مردادماه 94 توسط شورای عالی سلامت تصویب شد. هدف ملی ما در این سند تا سال 1404 کاهش مرگ زودرس (افراد 30 تا 70 سال) ناشی از بیماری‌های غیرواگیر است. اهدافی که توسط سازمان بهداشت جهانی مطرح شده است 9 هدف بود که ما با توجه به وضعیت بومی خودمان این اهداف را به 13 هدف افزایش دادیم.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، کوشا با بیان این که در این سند برای چهار بیماری و چهار عامل خطر رفتاری و چهار عامل خطر بیولوژک برنامه ریزی کرده ایم، گفت: علاوه بر بحث مواد دخانی، اصلاح وضعیت تغذیه ای مردم نیز مورد توجه است که در این راستا موفق شده ایم استاندارد نمک مصرفی در نان ها را از 2.3 به یک درصد کاهش دهیم.

وی افزود: کاهش استاندارد محتوای شکر نوشابه‌ها تا حد 10 درصد و پیگیری اجرای ماده 37 بند الف و ج درباره مالیات و منع تبلیغات فرآورده‌ها و رفتارهای آسیب رسان در برنامه پنجم توسعه کشور، از جمله برنامه‌هایی بوده که در همین راستا انجام شده است.

کوشا بیان کرد: توسعه فعالیت های بدنی و کاهش کم تحرکی تا 20 درصد و تدوین سند ملی فعالیت بدنی و تصویب آن در شورای عالی سلامت بخش دیگری از برنامه‌هاست.




تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن