واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حبیبی:برخورد عربستان با ایران از موضع طلبکاری است
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره عملکرد اقتصادی دولت ابراز عقیده کرد: چالش جدی در دولت ضعف کارآمدی است.
به گزارش نامه نیوز، محمدنبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب موتلفه با اشاره به دیدار وزیر ارشاد با مراجع عظام تقلید در قم گفت: مراجع میگویند کاهش تورم از سوی مردم قابل لمس نیست. نباید قیمت برخی از کالاها بی سروصدا توسط دولت افزایش یابد. مراجع میفرمایند که درصد بالایی از تولید در کشور خوابیده است و تا تولید در کشور پایدار نشود مشکلات اقتصادی مردم حل نمیشود.
وی افزود: اینها حرف دل مردم است که از زبان مراجع گفته میشود. مراجع میگویند با انبوه کالاهای وارداتی نمیتوان از تولید ملی سخن گفت، باز کردن راههای نفوذ سیاسی و اقتصادی دشمن بی غیرتی سیاسی است باید جلوی آن را گرفت.
اهم اظهارات دبیرکل موتلفه را بخوانید؛
*{ با اشاره به سخنان هاشمی رفسنجانی در قزوین}: یشان گفتهاند اگر دستاوردهای برجام گفته شود منتقدین شرمنده میشوند. اولاً منتقدین برجام در خود دولت هستند که گفتهاند هیچ دستاوردی نداشته است. ثانیاً چرا دولت دستاوردهای مورد ادعا را نمیگوید؟
*مراجع معتقدند زندگی مردم در فضای مجازی مورد تهدید است. یکی از عوامل بیحجابی و بدحجابی همین فیلمهای سینمایی است. دولت به جای افزایش پهنای باند و بالا بردن سرعت اینترنت فکری برای کنترل فرآوردههای شوم این پدیده بکند که حادثهای مثل قتلهای ناموسی از آن بیرون نیاید.
*{در خصوص فیشهای حقوق کارکنان دولت} واکنش افکار عمومی در این مورد واقعاً باید دولت را به فکر پاسخگویی بیندازد. رئیس دیوان محاسبات اخیراً اعلام کرد هزینهها دو برابر شده، کشور گران اداره میشود چیزی برای عمران و آبادی نمیماند.
*متأسفانه برخورد عربستان با ایران آمرانه، تحقیرآمیز و از موضع طلبکاری است. آنها صدها زائر ایرانی را به قتل رساندند به هتک حرمت زائر ایرانی در فرودگاه پرداختند باز هم طلبکارند. دولت عربستان میگوید ایرانیها در حج از مشرکین برائت نکنند. آنها رسماً اعلام کردهاند با مشرکین و کفار همپیمان هستند. دولت عربستان مصداق بارز صد عن سبیل الله میباشد.
*{ در مورد اینکه رئیس جمهور در مورد مینو خالقی آن را بدعت نامیده}: بله من هم در روزنامههای پنجشنبه گذشته اصلاحطلبان چنین عنوانی را دیدم و متأسف شدم. ایشان به نقل از این روزنامهها گفتهاند من عقب ننشستهام. فکر میکنم ادبیات ایشان در این مقوله در شأن یک حقوقدان نیست. وقتی شورای نگهبان که در آن ۶ فقیه و ۶ حقوقدان در خصوص موضوع یک داوری دارند، تخطئه آن مطابق موازین حقوقی نیست. از آن بالاتر وقتی همین موضوع به شورای حل اختلاف میرود ایستادن در برابر نظر شورای حل اختلاف هم صحیح نیست. رئیس جمهور با دفاع از کسی که التزام عملی به یک حکم الهی ندارد چه چیزی را میخواهد اثبات کند؟ این قطعاً با سوگند ریاست جمهور نمیخواند و آن را نقض میکند.
*رئیس جمهورسوگند یاد کرده است قانون اساسی را پاس بدارد. وقتی طبق قانون اساسی، شورای محترم نگهبان فصلالخطاب صلاحیت و عدم او از صلاحیت در انتخابات است. رئیس جمهوری باید نظر شورای نگهبان را رعایت نماید.
*{در مورد اخبار منتشر شده درباره ملاقات فائزه هاشمی با رئیس سابق جامعه بهائیان}: وقتی تصویر این ملاقات را در فضای مجازی دیدم بسیار متأسف شدم. امیدوارم آقای هاشمی در مورد این مسئله هم به فائزه تذکر دهند. خطر جریان بهائیت اگر بیشتر از منافقین نباشد، کمتر نیست.
منبع: ایسنا
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]