تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868315916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر صنعت: باید مونتاژکاری را فراموش کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزیر صنعت: باید مونتاژکاری را فراموش کنیم
در چارچوب اقتصاد درون‌زا باید مسائلی همچون استفاده حداکثری از توان داخلی در دستور کار قرار گیرد
کد خبر: ۵۸۹۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸ - 15 May 2016


وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های به وجود آمده پس از اجرایی شدن برجام برای مشارکت‌ طرف‌های ایرانی با سرمایه‌گذاران خارجی اظهار کرد: مشارکت و ارتقای توانایی‌های داخلی، بخشی از اولویت‌های اصلی این حوزه هستند که بر مبنای ارتقای توان داخلی اهمیت زیادی دارد؛ از این‌رو باید در این شرایط مونتاژ را فراموش کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا نعمت‌زاده امروز - یکشنبه - در نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی اظهار کرد: ریل جزو اولویت‌هایی است که با توجه به کاهش قابل توجه در آلایندگی و همچنین صرفه‌جویی در مصرف سوخت به عنوان یکی از اصلی‌ترین حوزه‌ها چه در داخل کشور و چه در عرصه بین‌المللی شناخته می‌شود. خوشبختانه در ایران نیز با توجه به رویکرد مثبت دولت یازدهم نسبت به این نوع از حمل‌ونقل، اتفاقات مثبتی در این حوزه رخ داده که امیدواریم با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته این روند در آینده نیز ادامه پیدا کند. طرح‌هایی مانند اتصال ریلی به کشورهای همسایه و البته طرح‌هایی مانند اتصال بندر چابهار به خطوط ریلی بخشی از این فعالیت‌های مهم به حساب می‌آید.

وی با اشاره به رویکرد اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر در اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: در چارچوب اقتصاد درون‌زا باید مسائلی همچون استفاده حداکثری از توان داخلی در دستور کار قرار گیرد و در حوزه برونگرایی نیز باید اتصال اقتصاد کشور به فضای به وجود آمده پس از لغو تحریم‌ها چه در بازارهای علمی و چه در حوزه صنعتی و تجاری در دستور کار قرار گیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اولویت مشارکت با سرمایه‌گذاران خارجی و انتقال تکنولوژی به داخل را یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور پس از لغو تحریم‌ها عنوان کرد و افزود: همانطور که سابقه چند ماه گذشته در عقد قرار‌داد‌های مشارکتی با طرف‌های خارجی نشان از یک بستر مثبت در این حوزه دارد، ما می‌توانیم در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید قطعات نیز از این قابلیت استفاده کنیم.

نعمت‌زاده با اشاره به آغاز به کار خط تولید ریل ملی در اصفهان تاکید کرد: این اتفاق یک ظرفیت بسیار بزرگ برای تولید ریل در کشور به وجود آورده است، تا جایی که می‌توان به ظرفیت بیش از 500 هزار تن ریل داخلی در سال فکر کرد و همچنین می‌توان بخش قابل توجهی از نیازهای داخلی کشور را پوشش داد.

نعمت‌زاده پیش‌بینی کرد که اولین تولیدات ریل ملی کشور ظرف چند ماه آینده تحویل داده شود.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه تولید واگن نیز اقدامات مثبتی صورت گرفته که در این راستا می‌توان به ظرفیت تولید 22 هزار واگن باری اشاره کرد که در آینده نزدیک می‌تواند به 50 هزار واگن افزایش پیدا کند. همچنین در حوزه واگن‌های مسافرتی نیز ظرفیت 2200 واگنی به 4000 خواهد رسید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از ظرفیت بسیار بالای واگن‌سازان داخلی برای ورود به عرصه واگن‌سازی خطوط مترو اشاره و اظهار کرد: در این حوزه می‌توان پیش‌بینی کرد که در سال‌های آینده به حدود 2000 تا 4000 واگن جدید احتیاج باشد که می‌توان بخش قابل توجهی از آن را از طریق توان داخلی پشتیبانی کرد. ما با واردات واگن و محصولات نهایی مخالفیم اما اعتقاد داریم ظرفیت مناسبی برای مشارکت با خارجی‌ها و انتقال تکنولوژی وجود دارد. در طول ماه‌های گذشته شرکت ایدرو در چند مذاکره به عقد قرار‌دادهایی با شرکای چینی و کره‌ای رسیده که این تنها می‌تواند یک شروع قابل توجه باشد.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن