واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دیانی: بیشتر واحدهای تولید لوازم خانگی کشور با ظرفیت بسیار کم فعالیت می کنند
رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن، نماینده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و دبیر کل خانه صنعت و معدن با حضور در گفت و گوی ویژه خبری امشب به تشریح چگونگی و میزان حمایت دولت در بخش تولید لوازم خانگی پرداختند.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان موضوع وزارت صنعت برای حمایت از تولید لوازم خانگی چه برنامه ای دارد با حضور محمدرضا دیانی رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی، رمضانعلی سبحانی فر سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، پوراحمدنژاد نماینده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مرتضوی دبیر کل خانه صنعت و معدن در گفت و گوی ویژه خبری امشب شنبه 25 اردیبهشت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
**بیشتر واحدهای تولید لوازم خانگی کشور با ظرفیت بسیار کم فعالیت می کنند
در ابتدای این بحث محمدرضا دیانی رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی در تشریح وضعیت تولید کنندگان این بخش و اینکه چند درصد صنایع در این حوزه فعالیت دارند گفت: در بخش محصولات خانگی بزرگ و الکترونیک 500 واحد صنعتی فعال هستند که به طور میانگین از 20 تا 60 درصد ظرفیت آنها فعال است و اکثرا با ظرفیت خالی کار می کنند.
**ضرورت تدوین استراتژی مدون برای بخش صنعتی و معدنی کشور
رمضانعلی سبحانی فرد سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز با تاکید براینکه در بخش صنعتی و معدنی کشور باید استراتژی مدونی داشته باشیم اظهار داشت: امروز 132 رشته صنعتی در کل جامعه تعریف شده و این در حالی است که در هر یک از کشورهای پیشرفته ده، دوازده و نهایتا پانزد رشته صنعتی فعال هستند.
وی تصریح کرد: با کمک تصویب این استراتژی خواهیم توانست که مشخص کنیم که باید در رشته صنعتی و معدنی هزینه کرده و یا از آنها حمایت کنیم در حالی که هم اکنون شاخه های مختلف صنعتی در کشور وجود دارد که سبب شده حمایت ها از این بخش متمرکز نباشد.
دیانی رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی نیز در این رابطه بیان کرد: برای بخش صنعت لوازم خانگی استراتژی تدوین شده که در مرحله تصویب است.
سبحانی فرد سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره اینکه مجلس چه اقدامی انجام داده که بحث صنعت لوازم خانگی رونق پیدا کند گفت: ما سال گذشته قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی را تصویب کردیم که به دولت ابلاغ شده و دولت باید آیین نامه ها و دستورالعمل های خود را تدوین کند که بحث تسهیلات خرید لوازم خانگی توسط دولت اجرا شد در راستای همین قانون است.
دیانی نیز با تاکید براینکه قوانین خوبی برای حمایت از تولید در مجلس تصویب شده گفت: متاسفانه اجرای این قوانین در سطح بدنه دولت با مشکلاتی مواجه می شود.
وی ادامه داد: ما تصمیمات کلان مناسبی می گیریم اما وقتی این تصمیمات قرار است اجرایی شود قوانین متضادی با این قوانین کلان وجود دارد که با توجه به این تناقض معمولا نهادها و ارگان های دولتی بخشی از این قوانین را استفاده می کنند که به نفعشان است.
وی هم چنین به بحث تعرفه واردات لوازم خانگی اشاره کرد و گفت: آمارها در سال 71 نسبت به سال 93رشد منفی زیادی در بحث واردات لوازم خانگی نشان می دهد این در حالی است که با گذشت 12 سال علی رغم اینکه مصرف ما رشد یافته است واردات به شدت کاهش پیدا کرده است.
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]