تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835068453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قدم بعدی برنی سندرز چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
قدم بعدی برنی سندرز چیست؟




انتخاب بین دو شر گزینه قابل قبولی نیست. این را جولی ادواردز، یکی از اعضای ستاد انتخاباتی برنی سندرز می گوید و توضیح می دهد که چرا اگر قهرمانش انتخابات مقدماتی دموکرات ها را ببازد و هیلاری کلینتون به مصاف ترامپ فرستاده شود، که بسیار هم محتمل است، هیچ یک از نامزدهای دو حزب را انتخاب نمی کند.





پایگاه خبری انتخاب: انتخاب بین دو شر گزینه قابل قبولی نیست. این را جولی ادواردز، یکی از اعضای ستاد انتخاباتی برنی سندرز می گوید و توضیح می دهد که چرا اگر قهرمانش انتخابات مقدماتی دموکرات ها را ببازد و هیلاری کلینتون به مصاف ترامپ فرستاده شود، که بسیار هم محتمل است، هیچ یک از نامزدهای دو حزب را انتخاب نمی کند.

کونومیست نوشت: این نشریه در ادامه آورده است: خانم ادواردز یکی از ده ها طرفدار ساندرز بود که روز 3 می در کافه ای در ایندیاناپولیس نتایج انتخابات مقدماتی ایالت خود را تماشا می کرد. بسیاری از کسانی که خود را رای دهندگان "یا برنی، یا هیچ کس" می نامند، قسم خورده اند حتی اگر سندرز نامزد دموکرات ها نشود، نام قهرمان خود را در صندوق رای بیاندازند. خانم ادواردز با اطمینان می گوید، خانم کلینتون به شدت "غرق در رسوایی های وحشتناک" است، او هیچ وقت نمی تواند در انتخابات عمومی پیروز شود. داوطلبان دیگر او را "یک تبهکار"، "نئوکان" و - بدتر از همه برای بسیاری- عملگرا می نامیدند.

به هرحال تیتری که صفحه تلویزیون کافه نشان داد، پیروزی سندرز در این ایالت و 19مین پیروزی او بود. بیش از 9 میلیون آمریکایی به آقای سندرز رای داده اند (که به خصوص با جوانان رابطه خوبی دارد)، و بیش از 2.4 میلیون نفر 210 میلیون دلار کمک به کمپین انتخاباتی او کرده اند. خانم کلینتون با 12 میلیون رای تا کنون با فاصله خوبی از او جلوتر است، و برتری غیرقابل مهاری در رقابت بر سر نامزدهای حزبی و همین طور کسب رای رهبران حزب دموکرات دارد. با این همه او بیش از آنکه مورد علاقه باشد، مورد احترام است. و این می تواند به ما در درک موفقیت خیره کننده سندرز کمک کند که مرد سفید مویی است که پیمان های تجارت آزاد را به باد انتقاد می گیرد، می خواهد بانک های بزرگ را کوچک کند، و به طور کل می خواهد آمریکا را بیشتر به شکل یک کشور سوسیال دموکرات در شمال اروپا آورد.

با این همه امید سندرز برای پیروزی در رقابت های مقدماتی در حال محو شدن است. کمک های مالی دریافتی او ماه گذشته سقوط کرد و اخیرا ستاد او صدها نفر از کارکنانش را تعدیل کرده است.

توجهات از حالا بر این است که او چه تاثیری در مناسبات قدرت آمریکا پیدا می کند. هرچند او همچنان اصرار دارد که در مسیر نامزدی است و برای کسب جایزه اصلی نهایی خود در انتخابات مقدماتی ایالت کالیفرنیا در 7 ژوئن مبارزه می کند، اما غیر مستقیم قصد خود برای اعمال قدرت بر خانم کلینتون در صورت نامزدی و ریاست جمهوریش را اعلام کرده. او می خواهد مطمئن شود سیاست هایی مانند حداقل دستمزد 15 دلار در ساعت، ممنوعیت استخراج گاز طبیعی و تضعیف بانک ها را در اعلامیه پیش از انتخابات کنوانسیون ملی دموکرات ها قرار می گیرد.

بن ویکلر از MoveOn.org که یکی از پایگاه های تبلیغاتی اصلی جناح چپ آمریکا است، معتقد است سندرز هنوز می تواند با مجبور کردن خانم کلینتون به پذیرش سیاست های پیشرو او به عنوان یک نامزد، و همین طور به هنگام تعیین اشخاص برای پست های کلیدی، از نفوذ قابل ملاحظه ای بهره ببرد، و جمله قصار را نقل می کند که "سیاست انتخاب کارکنان است". او این سناتور اهل ورمونت را برای "طوفان پوپولیستی معرکه اش" در این زمان تحسین می کند که رسانه های اجتماعی و ابزارهای دیجیتال قدرت را از رسانه های اصلی و اهداکنندگان کمک های مالی بزرگ گرفته، و همچنین نظام آمریکا در پاسخ گویی به خواسته های به ویژه نسل جوان خود آشکارا ناکام مانده است.

اما هوارد دین، فرماندار اسبق ورمونت هشدار می دهد که سخنان انتخاباتی زود فراموش می شوند، و تغییر ماندگاری با خود نمی آورند. دین در سال 2004 به مدت کوتاهی با شورشی اینترنتی علیه حزب خود در صدر انتخابات مقدماتی بود، که در آن حمایت حزب دموکرات از کاهش مالیات و اشغال عراق در دوره بوش را محکوم کرده بود. دین اضافه می کند، سندرز الان درست نمی بیند. من قبلا جایی که او هست بوده ام، این موقعیت بسیار دشواری است.

نامزد سابق با یادآوری دوره خود می گوید،اعتراف به از دست رفتن پیروزی به سختی ناامید کردن حامیان پر از انرژی در سراسر کشور نیست. دین که بعدتر با ریاست بر کمیته ملی دموکرات ها به ریاست حزب رسید و از کلینتون حمایت می کند، نسبت به یکی دیگر از خواسته های سندرز بدبین است: تبدیل همه مبارزات انتخاباتی دموکرات ها به انتخابات مقدماتی که حضور در آن برای مستقل ها و افراد غیرعضو آزاد باشد. این باعث برچیده شدن انجمن های حزبی آیوا (گردهم آیی های عجیبی با مشارکت پایین که پیش از هر فصل انتخاباتی شکل می گیرد) می شود، و دین با خنده ای توخالی اضافه می کند، من در همین موقعیت بودم و برای آن تلاش کردم.

شک نکنید که جنبش سندرز، چیز بزرگی است: تجمعات او ده ها هزار نفر را به خود جلب می کند، که در آن بعضی ها جملات معروف تر قهرمان خود را از بر می کنند. سوال سخت تر این است: چه قدر بزرگ؟ آیا این سناتور فقط باعث هیجان لیبرال ترین بخش رای دهنده ها شده؟ یا چنان که طرفداران برنی بر اساس نظرسنجی ها اصرار دارند، آرمان هایی را پایه گذاشته که اکثریت مردم آمریکا را با خود همراه می کند؟ آقای دین معتقد است همسایه ورمونتیش به درستی مسائلی را انتخاب کرده که برای اکثر آمریکایی ها نگران کننده است، که اولین آن ها زد و بندها و تقلب در اقتصاد است، اما هنوز راه حلی که اکثریت از آن حمایت کند ارائه نکرده.

احتمالا دین و بسیاری دیگر موافقند که سندرز می تواند قدرت پایدار ایجاد کند: با تغییر حزب از پایین به بالا؛ هرچند که این سناتور اهل ورمونت تنها چند سال است که پس از سال ها مستقل بودن برای رسیدن به کاخ سفید به عضویت دموکرات ها درآمده. آقای دین گروهی به نام دموکراسی برای آمریکا را تاسیس کرده، که ادعا می کند تا کنون 100 نامزد را از شوراهای محلی به کنگره فرستاده است. بنا به پیش بینی دین، گروهی که سندرز از آن حمایت کند می تواند به راحتی 200 میلیون دلار کمک مالی بگیرد و 1000 نامزد را انتخاب کند.

الیزابت هاید، از رهبران داوطلب سندرز در ایندیاناپولیس که از کمپین های چندساله برای به چپ کشاندن حزب خود صحبت می کند که در آن از تاکتیک های نفوذی استفاده کرده که جمهوری خواهان زمان زیادی آن را به کار برده اند، از چنین اتفاقی بسیار خوشحال می شود. در کوتاه مدت خانم هاید حاضر است اگر لازم باشد به خانم کلینتون رای دهد تا ترامپ را متوقف کند. بر اساس نظرسنجی ها، فقط او چنین نظری ندارد. جنبش سندرز می تواند میانه روهای دموکرات را برای سال های آینده به خوبی به چالش بکشد. اما گاهی اوقات انتخابات ها دقیقا معطوف به انتخاب گزینه کمتر شر می شود.






تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن