محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830747548
20 تفاوت زندگی قبل از برجام و پسابرجام
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
20 تفاوت زندگی قبل از برجام و پسابرجام
قانونگذاران حزب دموکرات در مجلس سنای آمریکا بامداد امروز سومین بار از تصویب لایحه بودجه آب و انرژی کشورشان به دلیل اختلافات بر سر طرح ضد ایرانی جلوگیری کردند.
خبرگزاری فارس: نمایندگان دموکرات مجلس سنا بامداد سهشنبه به دلیل اختلاف با قانونگذاران حزب رقیب بر سر یکی از متممهای الحاقی به لایحه بودجه آب و انرژی این کشور، از توافق بر سر «ختم بررسی» این لایحه و رأیگیری درباره آن در صحن سنا جلوگیری کردند.
متمم الحاقی یاد شده که «تام کاتن»، سناتور حزب جمهوریخواه آن را پیشنهاد کرده، کاخ سفید را از خرید آب سنگین ایران منع میکند.
طبق گزارش پایگاه خبری «هیل»، قانونگذاران دموکرات سنا با 50 رأی در برابر 42 رأی مانع از این لایحه 37.5 میلیارد دلاری شدند.
این سومین بار است که دستور ختم بررسی لایحه بودجه آب و انرژی آمریکا به دلیل اختلاف بر سر متمم الحاقی سناتور «کاتن» مورد تأیید قرار نمیگیرد.
میچ مککانل، رهبر اکثریت جمهوریخواه در مجلس سنا به همین دلیل خواستار برگزاری یک جلسه رأیگیری مستقل درباره متمم پیشنهادی مورد نظر است. پس از آن، لایحه بودجه هم مستقلاً به رأی گذاشته خواهد شد.
طرح کاتن بعد از آن پیشنهاد شد که مقامهای کاخ سفید اعلام کردند در راستای تضمین اجرای توافق هستهای با ایران (برجام)، قصد خرید 32 تن آب سنگین از ایران دارند.
بر اساس توافق هستهای ایران و 1+5، ایران متعهد شده است که ذخایر آب سنگین خود را طی سالهای ارسایی در صفحه شخصی خود نوشت: قبل از برجام، هرگز مراکز هستهای کشورمان در نطنز و فردو پلمب نشد قلب راکتور اراک پر از سیمان نشد دانشمندان هستهای کشورمان از کار بیکار نشدند و به آب و فاضلاب مأمور به خدمت نشدند.
حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود یادداشتی منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:
از معدود مواردی که با آقای روحانی موافقم، یکی همین جمله ایشان است که چند روز قبل گفت: «ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، دنیا و زندگی پسابرجام با زندگی ماقبل برجام کاملاً متفاوت است.»
این جمله آقای روحانی را می توان گامی مهم از طرف رئیس دولت یازدهم در مسیری دانست که وعده آن را داده بود: «راستگویی». بله زندگی پسابرجام مردم با زندگی قبل از برجام شان متفاوت است و اگر کسی آن را انکار کند، یا لجوج است یا کور و نابینا که نمیتواند این تفاوتها را ببیند:
1. قبل از برجام، هرگز بازار کسب و کار مردم تا این اندازه در رکود بی سابقه نبود به طوری که صدای پدر معنوی دولت (هاشمی) هم در آمد و چندی قبل نسبت به خطر رکود و عوارض اجتماعی آن هشدار داد.
2. قبل از برجام، هرگز چهار وزیر اقتصادی دولت، به رئیس جمهوری که ادعا می کرد ما از رکود عبور کردهایم نامه ننوشتند که وضعیت رکود و عدم رونق بازار به حالت بحران رسیده است.
3. قبل از برجام، هرگز اقتصاد کشور به مذاکرات هستهای گره نخورده بود تا در هر دور از مذاکرات به دلیل ایجاد توقع در بازار سرمایه و عدم تحقق وعدهها، شاخص بورس رو به افول و سقوط داشته باشد.
4. قبل از برجام، دشمنان ایران پس از سال ها تحریم به این جمع بندی رسیده بودند که سلاح تحریم علیه ملت ایران کارساز نیست، اما با آغاز روند مذاکرات و عقبنشینیهای این دولت و حاکم شدن «دیپلماسی التماس»، امیدشان به استفاده از فشار تحریمها بیش از گذشته شد برای همین پس از برجام علاوه بر دلایل هستهای به بهانههای مختلف دیگر، ملت ایران را تحریم کردهاند.
5. قبل از برجام، هرگز تا این اندازه تحقیر نمیشدیم، به طوری که وزیر خارجه کشورمان در برابر امیر کویت برای وساطت او با عربستان زانو نمیزد و رئیس جمهور کشورمان با وجود صدور بیانیه علیه ایران در اجلاس استانبول، یک روز در آنکارا منتظر ملاقات با اردوغان نمیماند و دیپلماسی التماس بر سیاست خارجی حاکم نبود.
6. قبل از برجام، هرگز پاسپورت ایرانی تا این اندازه بیاعتبار نشده بود که حتی بر خلاف تمام مقررات بینالمللی از ورود سفیر ایران در سازمان ملل خودداری شود و عربستان از صدور ویزا برای وزیر ارشاد ممانعت کند و وزیر بهداشت برای پیگیری فاجعه منا و 464 حاجی کشته شده از کشور ثالث وارد عربستان شود و کشور گوام برای تیم ملی ایران ویزا صادر نکند.
7 . قبل از برجام، هرگز آمریکا جرأت نمیکرد به اموال و ساختمانهای کشورمان دستدرازی کند اما در سایه برجام دو میلیارد دلار اموال کشورمان بلوکه و ساختمان بنیاد علوی متعلق به جمهوری اسلامی توسط دولت آمریکا مصادره و مورد دستبرد و راهزنی بین المللی قرار گرفت.
8. قبل از برجام، هرگز مراکز هستهای کشورمان در نطنز و فردو پلمب نشدند و قلب راکتور اراک پر از سیمان نشد و دانشمندان هستهای کشورمان از کار بیکار نشدند و به آب و فاضلاب مأمور به خدمت نشدند.
9. قبل از برجام، هرگز مذاکرات هستهای محرمانه اعلام نمیشد بلکه تیم مذاکره کننده ایرانی خواستار مداکره در برابر دوربین های بین المللی بود و طرف غربی مخالفت میکرد اما در این دوره، مذاکرات هستهای با دشمن از چشم و گوش مردم پنهان نگه داشته شد تا این که وقتی منتشر شد، رهبر انقلاب آن را توافقی پرابهام با ساختار ضعیف برای لغو تحریمها دانست.
10. قبل از برجام، آمریکاییها رسما در جلسات خود از غیرممکن بودن حمله نظامی سخن می گفتند و بچه گربههایی مانند بحرین و جیپوتی برای ما شاخ و شانه نمیکشیدند اما در حال حاضر، این بحرین است که ما را تهدید نظامی میکند و جیپوتی برای ما شاخ شده.
11. قبل از برجام، هرگز وزرای دولت با ثروتهای شخصی هزار میلیاردی و عضویت در هیات مدیره شرکتهای خصوصی نبودند و سر هرماه برای پرداخت یارانه 45 هزار تومانی مردم عزا نمیگرفتند و مسکن مهر را مزخرف نمینامیدند و در برابر اعطای وام ازدواج علیرغم وجود منابع و تصویب قانونی مقاومت نمیکردند.
12. قبل از برجام، هرگز نعمتهای الهی و خوراک مردم مانند گندم، برنج، سیب زمینی، مرغ، سیب، پرتقال و ... به دلیل بیتدبیری دفن نمیشدند و وزیر صنعت از واردات مدیران خارجی سخن نمی گفت و مشاور عالی رئیس جمهور، تخصص ایرانیها را در درست کردن آبگوشت بزباش و قورمه سبزی نمیدانست.
13. قبل از برجام، هرگز آمریکاییها تا این اندازه از تحمیل چنین شرایط ظالمانهای به ملت ایران که در قبال آن به تعبیر رئیس بانک مرکزی «تقریبا هیچ» به دست آوردهایم، خوشحال نبودند.
14. قبل از برجام، هرگز مردم ایران اسلامی تا این اندازه نسبت به آمریکا بدبین نبودند و امید دولت یازدهم به حل مشکلات کشور در قالب دوستی با آمریکا را امید واهی و خیال خام نمیپنداشتند.
15. قبل از برجام، هرگز تا این اندازه آمریکاییها جرأت نمیکردند در پیشرفتهای دفاعی و موشکی ما دخالت کنند و برای آزمایشهای موشکی سپاه، خط و نشان بکشند.
16. قبل از برجام، هرگز رئیس جمهوری یا خودروی لوکس و گرانقیمت خارجی در روز کارگر و در برابر چشمان خسته گارگران از آنها سان نمیدید و از یک کارخانه بازدید نمیکرد.
17. قبل از برجام، درب های واردات برای خودروهای آمریکایی و رژلب ها و وسائل آرایشی فرانسوی و ... باز نبود.
18. قبل ازبرجام، هرگز رئیسجمهور ایران اسلامی با دشمن اصلی انقلاب و اسلام گفتگوی تلفنی نکرد و وزیر امور خارجه آن، هرگز دستان چدنی رئیس جمهور آمریکا را در دست خود نفشرد و مسئولان ایرانی تا این اندازه در کنار دشمنان این ملت قهقهه نمیزدند و به خاطر برجام، منتقدان این توافقنامه ننگین را با شلاق الفاظ توهینآمیز خود نمینواختند.
19. قبل از برجام، درادبیات سیاسی کشور واژه دیوث سیاسی و اقتصادی وجود نداشت اما بعد از برجام، کار به جایی رسید که آیتالله جوادی آملی در دیدار با عارف فرمودند: «با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوءمدیریت و در برخی موارد دلیلی جز بیغیرتی ندارد ... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور میگشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند.»
20. قبل از برجام، هرگز هیچ رئیسجمهور در ایران اسلامی ریاست جمهوری را در یک دوره چهارساله تجربه نکرده بود اما آقای روحانی همانطور که گفتهاید زندگی پسابرجام با زندگی قبل از برجام متفاوت است و یکی از تفاوتهای آن این است که شما اولین رئیس جمهور چهار ساله ایران خواهید بود.ولیه در سطح کمتر از 130 تن نگهداری کند و در سالهای بعد نیز اجازه ندهد این ذخایر به بیش از 90 تن برسد.
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
بیست تفاوت زندگی قبل از برجام و پسابرجام به روایت حمید رسایی
بیست تفاوت زندگی قبل از برجام و پسابرجام به روایت حمید رساییتاریخ انتشار سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ۴۳ حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود یادداشتی منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است از معدود مواردیروحانی: نقاد دلسوز را نباید گرفتار کرد و در پوشش نقد هم نباید تهمت زد و دروغ گفت/ما باید به مولفینمان امینت و
روحانی نقاد دلسوز را نباید گرفتار کرد و در پوشش نقد هم نباید تهمت زد و دروغ گفت ما باید به مولفینمان امینت و آزادی بدهیم زندگی پسابرجام با زندگی ماقبل برجام کاملاً متفاوت است رئیس جمهور تأکید کرد دنیا امروز کاملاً به جمهوری اسلامی و تعهدات ایران اطمینان دارد روز نو رئیس جمهچه بخواهیم چه نخواهیم زندگی و دنیای ما در پسا برجام با قبل از برجام متفاوت است
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی گفت در دیدار با مقامات خارجی همواره بخشی از گفتگوها را به موفقیت ایران در مذاکرات هسته ای اختصاص می دهم و در خلال این گفتگوها هر بار توجه من به ابعاد جدیدی از این مسئله توجه من جلب می شود پایگاه خبری ریشه حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیسانتقاد آیتالله صافی از اختلافافکنیها به بهانه برجام/ قبلا فساد بود ولی دولت این مساله را حل کرده
انتقاد آیتالله صافی از اختلافافکنیها به بهانه برجام قبلا فساد بود ولی دولت این مساله را حل کرده آیتالله صافیگلپایگانی درباره کارشکنیهایی که به بهانه انتقاد از برجام در کار دولت میشود گفت قبلا فساد بود و حالا که این دولت این مسئله را حل کرده نمیگذارند کار شود به گزارشروزهای پرترافیک دیپلماتهای ایرانی در پسابرجام/ سفر 8 رئیسجمهور و 4 نخستوزیر به ایران در 100 روز+ جدول
روزهای پرترافیک دیپلماتهای ایرانی در پسابرجام سفر 8 رئیسجمهور و 4 نخستوزیر به ایران در 100 روز جدول پس از اجرایی شدن برجام علاوه بر رئیس جمهور کره جنوبی 7 رئیس جمهور و 4 نخست وزیر دیگر نیز با هدف رایزنی های دیپلماتیک و برقراری روابط اقتصادی به ایران سفر کرده اند به گزارش ناسفیر ایران در وین خبر داد: تداوم مذاکرات ایران و اتریش در پسابرجام
یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰ ۳۶ سفیر کشورمان در اتریش از تداوم مذاکرات برای همکاریهای بیشتر در زمینه صنعت گردشگری و دانشگاهی بین دو کشور خبر داد این دیپلمات 55 سال کشورمان از سال 1365 در وزارت خارجه فعالیت خود را آغاز و از سال گذشته نیز به عنوان سفیر کشورمان در وین مشغول به کاوزیر ارشاد: میخواهند برجام كه افتخار كشور است، كاری ضدارزشی تلقی شود / قبل از توافق در آستانه جنگ بودیم / مق
وزیر ارشاد میخواهند برجام كه افتخار كشور است كاری ضدارزشی تلقی شود قبل از توافق در آستانه جنگ بودیم مقدمات حمله مشترک آمریكا اروپا و كشورهای منطقه به مراكز حساس ایران فراهم شده بود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نقش برجام و نگاه افراد مختلف به آن گفت آنچه ما احساس میآرایش غلیظ در شبهای پسابرجام!
آرایش غلیظ در شبهای پسابرجام وطن امروز در یادداشتی آورده است به گزارش نامهنیوز چرخش ریمل به جای سانتریفیوژ پنکیک در ازای کیک زرد شیرپاککن در برابر آب سنگین ناخن مصنوعی به جای مشتهای گرهشده خطچشم در برابر چشمانداز برق ناخن در ازای دانش هستهای و سفورای فرانسه به جادولت باید مدل رفتاری آمریکا در پسابرجام را کشف کند
یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶ ۲۴ دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت راه انداختن چرخ کارخانهها و مؤسسات تولیدی یک عمل انقلابی و حیاتی برای اقتصاد کشور است که دولت باید موانع آن را با سرعت بردارد و ضمن اعطای تسهیلات بانکی مورد نیاز واحدها هزینمهمترین عناوین روزهای صبح امروز کشور بهانهگیری انتخاباتی دولت در پرداخت یارانه پولدارها/ عبور هاشمی و روحان
مهمترین عناوین روزهای صبح امروز کشوربهانهگیری انتخاباتی دولت در پرداخت یارانه پولدارها عبور هاشمی و روحانی از لاریجانی در پسابرجام افزایش حقوق کارمندان در 3 سطح بهانهگیری انتخاباتی دولت در پرداخت یارانه پولدارها عبور هاشمی و روحانی از لاریجانی در پسابرجام و افزایش حقوق کا-
سیاسی
پربازدیدترینها