واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ۸ اثر مخرب اضطراب مزمن برآدمی
اضطراب مزمن یک وضعیت جدی و ضعیفکننده است. جریان توقفناپذیری از افکار، احساسات، خاطرات و موقعیتهای ناخواستهی منفی یا مضر، برای سلامتتان خوب نیست. در صورت عدم بررسی، اضطراب مزمن نه تنها به روان بلکه به جسم نیز آسیب میرساند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اضطراب مزمن یک وضعیت جدی و ضعیفکننده است. جریان توقفناپذیری از افکار، احساسات، خاطرات و موقعیتهای ناخواستهی منفی یا مضر، برای سلامتتان خوب نیست. در صورت عدم بررسی، اضطراب مزمن نه تنها به روان بلکه به جسم نیز آسیب میرساند.
۱.خواب مشکل
باید به نحوی آسوده خاطر و آرام باشید که خوابی عمیق و باکیفیت داشته باشید.
اضطراب مزمن میتواند تن را فرسوده و ذهن را ناآرام کند. چرخهی بیرحمانهای است، وقتی استراحت نمیکنید کمتر احتمال دارد با فشارهای روز بعد به خوبی روبهرو شوید. موقعیتهایی که ضعیف مدیریت میشوند فقط سوخت اضافهای برای اضطراب بیشتر هستند. استراحت همیشه باید در اولویت باشد.
۲.مشکلات گوارشی
وقتی واکنش ستیز و گریز فعال میشود بدنمان عملکردهای ‘غیرضروری’ جسمانی را تعطیل میکند. وقتی تحت فشار هستیم، غذا را به خوبی هضم نمیکنیم. همچنین ۸۰ الی ۹۰ درصد سروتونین بدن در دستگاه گوارش تولید میشود. این انتقالدهندهی عصبی برای احساس رضایت و مثبت بودن لازم است.
۳.نوسانات خلقوخو و زودرنجی
حساسیت بالا برای مدت طولانی میتواند باعث شود از کوره در برویم و از همیشه کجخلقتر شویم. کلید کار این است که روی فعالیتهای پربار متمرکز بمانیم و برای انجامشان انگیزه داشته باشیم. به خودتان اجازه ندهید ترشرویی کنید یا به روال منفی ادامه دهید.
۴.مشکل تمرکز یا حواسجمعی
اضطراب منابع ذهنی را به باد میدهد. خواب و عادات غذایی بد میتوانند به آن دامن بزنند. تمرینهای تمرکز حواس و اقدامات آرامشبخش میتوانند بسیار سودمند باشند.
۵.سردردهای مداوم و شدید
سطوح دائمی از فشار بالا میتواند موقعیتهای بسیاری ایجاد کند که باعث ایجاد سردرد شوند. عدم تعادل شیمیایی همراه با تنش ماهیچهای اطراف سر میتواند باعث سردرد شود. محرکهایی مانند چای، قهوه و نیکوتین میتواند شدت و تکرر سردردهایتان را تشدید کنند.
۶.هوس دائمی شکر و نشاسته
شکر میتواند خلقوخوی یک فرد را تقویت کند و باعث شود حس بهتری داشته باشد. اثرات انگیزشی آن کوتاهمدت و به دنبال آن ‘سقوط’ است.
۷.دردها و ناراحتیهای عضلانی
اضطراب میتواند خودش را با علائم جسمانی نشان دهد. فشار میتواند باعث انقباض ماهیچهای غیرضروری شود و به عنوان یک عامل التهابی عمل کند.
۸.خستگی
اضطراب مداوم بسیار فشارآور است، در نتیجه فردی که تحت تاثیر آن قرار دارد زیاد یا به خوبی استراحت نمیکند. درگیری ذهنی با چنین احساسات قوی و منفیای میتواند منابع ذهنی یک فرد را بخشکاند.
منبع: وب سایت بازده
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]