تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868374991




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلاف هزار برابری درآمد پزشک و پرستار


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اختلاف هزار برابری درآمد پزشک و پرستار
قائم مقام سازمان نظام پرستاری گفت: بالاترین دریافتی یک جراح چند صد میلیون تومان و پایین‌ترین کارانه پرستار 100 هزار تومان است. یعنی خود را فریب ندهیم؛ اختلاف بیش از یک‌هزار برابری بین درآمد پزشک و پرستار وجود دارد.
محمد شریفی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در رابطه با وضعیت حقوق پرستاران و تفاوت آن با جامعه پزشکان گفت: قائم مقام وزیر بهداشت به تازگی محاسبه جدیدی از تفاوت دریافتی بین پزشک و پرستار مطرح کرده است، در این مقایسه درآمد پرستار با 8 ساعت اضافه‌کاری 3 میلیون و 200 هزار تومان و در مقابل، پزشک 5.5 میلیون و متخصص 10 میلیون و 400 هزار تومان است. وی ادامه داد: سؤال اینجاست، نحوه محاسبه قائم مقام وزیر بهداشت چگونه بوده که بالاترین طرح کارانه پرستار با پایین‌ترین سطح کارانه پزشک و جراح مقایسه شده است، اگر این مقایسه صحیح است، اولاً باید با یک شاخص انجام شود و دوماً؛ این را باید درنظر گرفت که بالاترین دریافتی جراح چند صد میلیون تومان و پایین‌ترین کارانه پرستار 100 هزار تومان است. شریفی مقدم گفت: اختلاف بیش از یک‌هزار برابری بین دریافتی پزشک و پرستار وجود دارد و ما نمی‌خواهیم یکدیگر را فریب دهیم، شاید این اظهارنظر از سوی وزارت بهداشت به دنبال اقناع افکار عمومی است تا نشان دهد پرداختی به پزشکان آنگونه که گفته می‌شود نیست. قائم مقام سازمان نظام پرستاری ادامه داد: اگر این محاسبه درست باشد و تفاوت فقط 3 برابر باشد، جامعه پرستاری از این اختلاف 3 برابری استقبال می‌کند و از وزارت بهداشت تشکر می‌کند، چرا که همواره به دنبال آن بوده است. وی افزود: اگر این درست است، وزیر بهداشت با ابلاغ یک دستورالعمل به دانشگاه‌ها، حداکثر اختلاف درآمد بین پزشک و پرستار را همین 3 برابر تعیین و اعلام کند. در حالی که قطعاً اینگونه نیست. وی گفت: نظام پرداخت براساس استانداردهای سایر کشورها و شاخص‌هایی مثل سختی کار، ریسک خطر برای بیمار و ارائه کننده خدمت، مقطع تحصیلی، تخصص، شیفت غیرمتعارف، کیفیت خدمات، رضایتمندی مردم و ساعت حضور افراد تعیین می‌شود، در حالی که در کشور ما اینگونه نیست. وی گفت: تعرفه‌ها به‌گونه‌ای تعریف شده که نه تنها ما معترض هستیم بلکه قاطبه پزشکان عمومی و پزشکان داخلی که شامل روانپزشکان و گوارش می‌شود، در واقع غیر جراحان، ناراضی هستند و نظام پرستاری اعلام می‌کند که آمادگی دارد براساس منابع معتبر دنیا نظام پرداخت عادلانه را تعیین کرده تا تیم درمانی منسجم شود. شریفی مقدم در بخش دیگری در رابطه با اظهارنظر جامعه جراحی مبنی بر اینکه دریافت زیرمیزی حق پزشک است، گفت: اکنون در دنیا پزشکان نباید از نظام قانونی پرداخت تخطی کنند، در غیر این صورت به شدت با آنها برخورد می‌شود چون سلامت و جان مردم شوخی نیست. وی افزود: اینکه به بهانه بی موقع گرفتن کارانه، دریافت زیرمیزی را حق خود بدانند، لطمه‌ای است که نظام سلامت را دربرمی‌گیرد. شریفی مقدم گفت: این زمانی رخ می‌دهد که یک جریان پزشک‌سالار در نظام سلامت، تصمیم‌گیر، سیاستگذار و ناظر باشد، در نتیجه زیاده‌خواهی‌ها اینگونه مطرح می‌شود و این زیاده‌خواهی در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست.

منبع : فارس



تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن