واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مفهوم عالی بعثت تکریم اخلاق و اعتلای ارزشهای انسانی است
امام جمعه اردبیل گفت: فلسفه و حقیقت بعثت نبی مکرم اسلام تکریم مکارم اخلاقی و همچنین اعتلای ارزشهای انسانی و الهی است که بعد از رسالت نبی مکرم اسلام به معنای واقعی نمود پیدا کرد.
آیتالله سیدحسن عاملی در جشن مبعثت رسول گرامی اسلام در مسجد جامع شهر پارسآباد اظهار کرد: نبی مکرم اسلام در سختترین شرایط که امکان هدایت افراد جامعه به سمت رستگاری و اندیشههای درست و واقعی وجود نداشت رسالت عظیم خود را بر عهده گرفتند تا به اذن الهی مسئولیت و ماموریت هدایت امت اسلامی را در مسیر درست عهدهدار شوند. وی گفت: فلسفه و حقیقت بعثت نبی مکرم اسلام تکریم مکارم اخلاقی و همچنین اعتلای ارزشهای انسانی و الهی است که بعد از رسالت نبی مکرم اسلام به معنای واقعی نمود پیدا کرد. امام جمعه اردبیل با برشمردن مولفههای جامعهسازی دینی در سیره پیامبر نور و رحمت نبی مکرم اسلام اضافه کرد: شایستهسالاری اجرای حدود و احکام شرعی اسلام، برپایی عدالت، نفی هر گونه ثروت و یا نفوذ سیاسی از مهمترین این مولفهها بوده است که جلوههایی از آن را میتوانیم در حکومت نبی مکرم اسلام مشاهده کنیم. عاملی بعثت را نقطه تکمیل ماموریت و مسئولیت الهی برای انبیای الهی توصیف کرد و ادامه داد: پیامبر(ص) ماموریت سنگین و در عین حال حساسی را در هدایت امت بعد از نزول قرآن و وحی الهی عهدهدار شدند تا بتوانند جامعه جهل زده و گمراه زمان خود را به شرایط روشنگری و آگاهیبخشی هدایت کنند و بهترین و شایستهترین شرایط شکل بگیرد. وی تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران نماد و مصداقی شایسته از حرکت پیامبر نور و رحمت در مسیر هدایت امت بود، به طوری که بعد از قرنها امروز نیز عدهای میخواهند به جاهلیت مدرن در مبارزه با پیام بعثت دست زده و با اندیشه نورانی اسلام و اهل بیت(ع) مبارزه کنند.
امام جمعه اردبیل شیطنتهای استکبار جهانی را در شکل دادن به گروههای تکفیری و ضدانسانی همچون وهابیت، داعش و دیگر گروههای تکفیری یادآور شد و خاطرنشان کرد: امروز در سختترین شرایط انحراف جامعه بشری به سمت جهل مدرنی هستیم که گویی جزء با روشنگریها و آگاهیبخشیها تمام شدنی نیست، از همین رو ضرورت دارد بیش از هر زمان دیگر دشمنان و ایادی کفر را بشناسیم و اجازه ندهیم عدهای بخواهند فرهنگ معنوی و ارزشی دین اسلام را مخدوش کرده و یا مورد هجمه قرار دهند. عاملی حقیقت اسلام را حقیقت عدالت و توجه به نیازهای روحی و فطری، بها دادن به کرامت و عزت واقعی و دور شدن از جهل، گمراهی و نادانی توصیف کرد و گفت: سرسلسله همه این معارف اخلاقمداری است که باید بیش از هر زمان دیگر مورد توجه قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]