تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867481619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرداخت بدهی نفتی هند به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرداخت بدهی نفتی هند به ایران




وزیر نفت هند از توافق بانک های مرکزی ایران و هند بر سر سازوکار تسویه طلب نفتی ۶.۴ میلیارد دلاری ایران خبر داد و گفت این کار از طریق بانک های اروپایی انجام می شود.





خبرگزاری تسنیم: وزیر نفت هند از توافق بانک های مرکزی ایران و هند بر سر سازوکار تسویه طلب نفتی ۶.۴ میلیارد دلاری ایران خبر داد و گفت این کار از طریق بانک های اروپایی انجام می شود.

به گزارش رویترز، دارمندرا پرادهان وزیر نفت هند گفت بانک های مرکزی ایران و هند بر سر سازوکار پرداخت بدهی نفتی هند به ایران از طریق بانک های اروپایی به توافق رسیده اند.

مبلغ بدهی نفتی هند به ایران 6.4 میلیارد دلار اعلام شده است. پالایشگاه های هندی خریدار نفت ایران از سال 2011 و به بهانه تحریم های غرب علیه ایران بخشی از پول نفت ایران را نزد خود نگه داشته اند که اکنون با رفع تحریم ها، ایران خواستار دریافت این مبلغ شده است.

بر اساس توافق میان دو کشور در دوران تحریم ها 55 درصد پول نفت ایران نزد پالایشگاه ها باقی می ماند و بقیه به روپیه در حسابی متعلق به ایران در یکی از بانک های هندی نگهداری می شد.

وزیر نفت هند گفت: توافقی بین بانک های مرکزی دو کشور حاصل شده است که بر اساس آن بانک های اروپایی عامل تسویه طلب نفتی ایران از هند خواهند بود. ما باید این پول را به بانک های اروپایی انتقال دهیم و آن ها با بانک های ایرانی ارتباط خواهند داشت.

بر اساس این گزارش مقامات ایرانی در جریان سفر اخیر وزیر نفت هند به تهران خواسته بودند طلب خود را از طریق بانک هندلزبانک در آلمان، بانک مرکزی ایتالیا و هالک بانک ترکیه دریافت کند.

بانک مرکزی هند با انتقال این مبلغ از طریق هالک بانک ترکیه مخالفت کرده است.

یک مقام هالک بانک در این باره گفت: مراودات تجاری ایران از طریق هالک بانک از سال 2004 انجام شده است و هالک بانک به فعالیت های خود بر اساس قوانین بین المللی ادامه می دهد.

بر اساس این گزارش منابع خبری، پیش تر از اختلافات ایران و هند بر سر تسویه 6.4 میلیارد دلار طلب نفتی ایران خبر داده بودند . پالایشگاه های هندی خواستار محاسبه طلب ایران بر اساس نرخ برابری روپیه و دلار در سال دریافت محموله های نفتی ایران بودند که به دلیل کاهش ارزش روپیه، ایران میلیون ها دلار در این زمینه متضرر می شد.

اما روز چهارشنبه رسانه های هندی اعلام کردند هند در اقدامی به نشانه حسن نیت موافقت کرد بهره ای 1.5 درصدی بابت 6.5 میلیارد دلار بدهی نفتی پالایشگاه های این کشور به ایران پرداخت نماید.

یک مقام وزارت دارایی هند در این باره گفت: «هرچند ما معتقدیم که هیچ بهره ای به این پول تعلق نمی گیرد، اما شرکت های نفتی به نشانه حسن نیت موافقت کرده اند که نرخ بهره ای را برای این پول پرداخت کنند.»

وی افزود: «ایران معتقد است که حدود 15 میلیارد روپیه(226 میلیون دلار) به دلیل نوسانات نرخ ارز متضرر شده و این نرخ بهره به جبران این زیان کمک خواهد کرد.»






تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن