تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868046776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 نکته درباره یک تعطیلی تازه در تقویم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
5 نکته درباره یک تعطیلی تازه در تقویم




نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آخرین روزهای کاری خود در پارلمان نهم، تصویب کردند که هشتم ربیع‌الاول سالروز شهادت حضرت امام حسن عسگری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) به‌عنوان تعطیل رسمی تعیین شود.





عصر ایران: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آخرین روزهای کاری خود در پارلمان نهم، تصویب کردند که هشتم ربیع‌الاول سالروز شهادت حضرت امام حسن عسگری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) به‌عنوان تعطیل رسمی تعیین شود.

نگارنده این سطور به عنوان یک شیعه معتقد به مهدویت و با این امید که بهانه‌جویان انگ نزنند و بحث منطقی کنند، نکاتی را در این‌باره متذکر می‌شود:

1- تعطیلی 8 ربیع‌الاول، اگر به مناسبت شهادت امام حسن عسگری(ع) باشد، آنگاه باید پرسید که چرا ایام شهادت همه امامان دیگر، مانند امام سجاد(ع)، امام موسی کاظم(ع)، امام هادی(ع) و ... را تعطیل نمی‌کنند؟ لذا به نظر می‌رسد مناسبتی که مدنظر نمایندگان بوده، آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج)، بوده است نه شهادت امام یازدهم.

حال باید از تصویب‌کنندگان پرسید که چه لزومی برای این کار وجود داشته و بر چه مبنایی در موضوعی که در تاریخ تشیع بدان پرداخته نشده، در سیره امام(ره) و رهبری سابقه ندارد و کسی هم نسبت به تعطیل بودن یا نبودن آن حساسیت ندارد ورود کرده‌اند؟ اگر پاسخ قانع‌کننده‌ای داشته باشند، ارائه آن حتماً مفید خواهد بود.

وانگهی این تعطیلی، چه کمکی به گسترش فرهنگ دینی می‌کند جز اینکه در یک روز تعطیل عده‌ای در خانه بخوابند و گروهی هم به سفر بروند؟ درست مانند روزهای تعطیل دیگر.

2- در این روز جدیدالتعطیل، قرار است به مناسبت شهادت حضرت امام حسن عسگری(ع) سوگواری برگزاری گردد یا به دلیل آغاز امامت امام زمان(عج)، تبریک و تهنیت گفته شود؟

در چند سال اخیر نیز که علاقه‌مندان به مهدویت آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) را جشن می‌گیرند، با لحاظ این نکته ظریف و به احترام امام حسن عسگری(ع)، فردای 8 ربیع الاول مراسم برگزار می‌کنند. حال با این مصوبه، دو مناسبت غم و شادی را در یک روز گنجانده است که نهایت بی‌سلیقگی است!

3- در بین این همه مطالبه‌ای که مردم از مجلس دارند، از حل مشکلات معیشتی گرفته تا بهبود اوضاع فرهنگی و سیاسی جامعه، واقعاً آیا یک‌صدم درصد مردم ایران و حتی کمتر از این میزان، خواهان تعطیلی 8 ربیع‌الاول بوده‌اند؟ یا حتی یک نماینده در وعده‌های انتخاباتی‌اش با وعده تعطیلی این روز، از مردم رأی گرفته است؟

واقعاً مجلسی‌ها چگونه مردم را نمایندگی می‌کنند؟

4- تعدد تعطیلات در ایران، یکی از دغدغه‌های فرهیختگان و مسئولان کشور بوده است. کافی است به سخنان رهبر معظم انقلاب در این‌باره اشاره کنیم که در 16 فروردین 1381 تصریح کردند: «ما در ایام سال، تعطیلی زیاد داریم که این به زیان کشور است. در بعضی از کشورهای دنیا، طبق فهرستی که مشاهده می‌کردم، همه تعطیلات رسمی در طول سال از پنج، شش روز تجاوز نمی‌کند. لکن ما تعطیلی‌هایمان بسیار زیاد است.»

با این اوصاف و در حالی که قاعدتاً باید به سمت کاهش تعطیلات برویم یا حداقل بر تعداد ایام تعطیلی در کشور نیفزاییم، مجلسی‌ها بر چه مبنایی بر تعطیلات کشور افزوده‌اند؟ آن هم مجلسی که داعیه اصولگرایی دارد و خلاف سخن صریح رهبری عمل می‌کند!

جالب اینجاست که افزودن یک روز به تعطیلی‌های کشور، در چارچوب لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه‌های توسعه‌ای کشور تصویب شده است و معلوم نیست بالا بردن تعداد روزهای تعطیلی، آن هم در شرایطی که کشور از برنامه‌های توسعه‌ای‌اش عقب است و بر اقتصاد مقاومتی هم تأکید می‌شود، چه لزومی داشته است؟!

5- اگر این تعطیلی نهایی شود و شورای نگهبان نیز آن را تأیید کند، کار دیگرانی که بخواهند به توصیه عقلای قوم و رهنمودهای رهبری برای کاهش تعطیلات اقدام کنند، سخت می‌شود؛ چراکه ممکن است اقدام به حذف این تعطیلی، با انگ‌های متعددی مواجه شود حال آنکه منتقدان این تعطیلی نیز شیعیانی هستند که باور دارند تکریم ائمه (ع) و راه ایشان، نه با تعطیلی که با کار و همت در مسیر ایشان میسر است.







تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن