واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تابش: باید به آشتی فکر کنیم تا قهر/ امروز وقت کمک به دولت برای تحقق سیاست های داخلی است
محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس نهم و دهم، در نطق خود به مسائل گوناگون منطقه ای و کشوری پرداخت.
به گزارش نامه نیوز در نطق تابش آمده است: در ایام ماه شعبان که ماه پیامبر اکرم(ص) است و با یاد یاد آور سالار شهیدان مزین است ؛از خداوند بزرگ مسئلت دارم که به یمن این ایام؛وسیله تقرب ما را به درگاهش فراهم سازد وبرکات خود را بر ملت شریف و خداجوی ایران ارزانی فرماید؛
راهی که بشر را به خداوند رساند عشق است و در این فاصله ؛پل ساز حسین است
روزهای "پاسدار" و" جانباز" را به همه پاسداران و بسیجیان و جانبازان و ایثارگران عزیز و خانواده محترم آنان تبریک میگویم و شهادت مظلومانه جمعي از مدافعان حرم در حادثه تروريستي اخير سوريه را به خانواده هاي آنها و مردمان شريف استان مازندران تسليت عرض ميكنم.
در ابتدا نکاتی چند را به عنوان اخرین نطق میان دستور در مجلس نهم در باب حوزه انتخابیه ام معروض می دارم:
1- مشارکت 2/74 درصدی مردم آگاه استان دارالعباده یزد در انتخابات مجلس شورای اسلامی و گزینش نمایندگانی متعهد؛متخصص و خوشفکر نشانه علائق آنها به نظام جمهوری اسلامی و باور به تاثیر رای مردم در فرآیند تصمیم گیری هاست. همين جا از زحمات و خدمات همكاران ارجمند نماينده فعلي استان، قدرداني مينمايم.
2- از هم شهریان پر افتخار اردکانی ام که با حضور 80 درصدی در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای پنجمین دوره متوالی با رای 5/64 در صدی خویش اینجانب را قرین لطف و منت خویش قرار دادند؛ سپاسگزارم و امیدوارم این اعتماد مداوم را با خدمتگزاری خالصانه و شایسته در حق آنها جبران نمایم.
3- سفر ریاست محترم جمهوری در روزهای آخر سال گذشته به استان و اعلام صریح رویکردها و سیاست های روشن ملی و منطقه ای و اتخاذ تصمیمات امید بخش هیات وزیران؛ اسباب رضایتمندی قاطبه شهروندان را فراهم آورد؛امیدوارم با تسریع در تخصیص منابع مالی مصوبات سفر ؛موجبات اجرای هر چه سریعتر آنها را فراهم سازند.
4- از مسئولان ذیربط استدعا دارم نسبت به مبرم ترین مسائل منطقه توجه عاجل و موثر مبذول فرمایند.عمده ترین این مسائل عبارتند از:
الف:تسریع در اجرای خط انتقال آب شرب شهرهای استان یزد به دلیل کیفیت نا مطلوب آب موجود
ب:تامین اعتبار لازم برای مقابله با خشکسالی وسیع با توجه به کاهش 50درصدی میزان بارندگی استان نسبت به میانگین سالانه و لزوم آبرسانی به 260 روستا (امسال تنها 40میلی متر بارندگی داشته ایم)
ج:تامین اعتبار لازم جهت ساماندهی بافت های تاریخی
د:تصمیم گیری عاجل و شایسته در خصوص رونق تولید و خروج از رکود واحدهای صنعتی ، وضعیت موجود مشکلات عدیده ای برای کار آفرینان به وجود آورده و بیکاری کارگران را به دنبال داشته است.
برای نمونه یادآور می شوم : در استان یزد 3473 واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری مستقر می باشند که از این تعداد 1992 واحد فعال و 996 واحد غیر فعال هستند.485 واحد تعطیل شده اند .
با توجه به رکود حاکم بر بخش مسکن حدود 74 میلیون متر مربع کاشی در 55 واحد کاشی و سرامیک استان دپو شده است.
اما لازم میدانم در باب مهمترین مسائل پیش روی کشور هم به چند مساله اشاره کنم:
1/ بی شک برگزاری انتخابات مجلس خبرگان و مجلس دهم رخدادی بزرگ در مسیر توسعه همه جانبه کشور و معرف سطوح جدیدی از مشارکت سیاسی است .هم خوانی معنادار رای اکثریت مردم در دور دوم انتخابات مجلس با دور اول آن و هر دو با انتخابات ریاست جمهوری یازدهم حاکی از تحولات پر دامنه ای است که در سطوح مختلف جامعه ما رخ داده است .
باید پیام این تحول و معنای خواست و رای مردم را به خوبی دریابیم و به آن تمکین کنیم.خواست عمومی؛ اصلاح و بهبود امور کشور است.پاسخگویی به این خواست ؛"تفسیر عملی جمهوری اسلامی" و "پایبندی به قانون اساسی است" و همه اینها یعنی عمل به وعده هایی که در همه این دوره ها به مردم داده شده است. یعنی تامین همه "حقوق اساسی" شهروندان و کاهش مشکلات مختلف جامعه و تامین حداقل های معیشت مردم.
2/انتظار جامعه این است که مجلس دهم با محوریت دادن بیشتر به " اعتدال؛عقلانیت و اصلاحات"؛در کنار دولت برای بر آوردن خواسته ها و منافع و مصالح ملی گام های عملی موثرتری بردارد.
اگر مجلس نهم توانست مجموعا در پیش برد سیاست های تنش زدایی دولت و رفع تحریم از کشور به دولت کمک کند؛امروز وقت پیش رفتن از سطح برجام و کمک به دولت برای تحقق سیاست های داخلی است.
باید همه نهادهای نظام در کنار یکدیگر برای مبارزه با فساد ؛برای بازگشت به قانون؛برای ترمیم سرمایه های اجتماعی و بازسازی اعتماد همه جانبه مردم؛ برای مقابله با آسیب های مختلف اجتماعی ؛برای رونق بخشیدن به اقتصاد و کم کردن بار مشکلات معیشتی مردم ؛برای کاهش مخاطرات اساسی کشور مثل بحران آب و مسائل محیط زیست و سلامت شهروندان و به طور خلاصه برای" بالا بردن کارآئی وکار آمدی نظام" به تعریف جامع مقام معظم رهبری "پیشبرد اقتصاد مقاومتی با اقدام و عمل" جامه عمل بپوشانند.
3/راهبردها و راهکار این تحرک همه جانبه چندان ناشناخته نیست.باید همه به گفتگوی ملی ؛به تفاهم ملی؛به همدلی و همکاری ملی و به ترجیح حسن ظن بر سوء تفاهم در همه سطوح حکمروائی بازگردیم.
باید امید به آینده و مشارکت همگانی را در ساخت آینده بهتر با شناخت واقعی فرصت ها و تهدید ها افزایش دهیم.
باید محدودیت ها را از سر راه همه شخصیت ها و نیروها و گرایش هائی که دل در گروی اسلام و انقلاب و ایران دارند؛ رفع کنیم.
باید به آشتی ؛ بیشتر فکر کنیم تا قهر؛باید به اعتدال بیشتر فکر کنیم تا افراط ؛باید بیشتر به منافع ملی فکر کنیم تا منافع گروهی و شخصی و خلاصه اینکه ایران را از یاد نبریم و فرصت ها را دریابیم.
فرصت ها برای ترمیم اشتباهات دیر به دست می آیند؛اما زود از دست می روند.
به بيان امام علي (ع) الفرصة تمر مر السحاب، فانتهزوا فرص الخير
فرصت ها مانند ابر گذرا، ميگذرند. پس فرصتهاي نيك را غنيمت بدانيم.
و چه زيبا سروده است، حضرت شيخ بهايي كه:
وقت غنيمت شمار
ورنه چو فرصت نماند
ناله كه را داشت سود؟
آه، كي آمد به كار؟
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]