تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820982923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عمارت مسعودیه چگونه واگذار شد؟ / 12 پرسشی که مسئولان باید پاسخ دهند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عمارت مسعودیه چگونه واگذار شد؟ / 12 پرسشی که مسئولان باید پاسخ دهند
آيا هيچ برنامه اي براي شناسايي و معرفي مسببين اين خطا در سازمان ميراث فرهنگي وجود دارد و يا همچنان با تعويض در چند پست نامربوط، مديران و كارشناسان مقصر در حاشيه امنيت و دور از چشم مردم باقي خواهند ماند؟


عمارت مسعودیه چگونه واگذار شد؟ / 12 پرسشی که مسئولان باید پاسخ دهند


معماری نیوز - سعيد فلاح فر: نامه فسخ قرارداد عمارت مسعودیه در تاریخ ۱۵ اردیبهشت و نامه فسخ قرارداد کاروانسرای وکیل به تاریخ ۱۸ اردیبهشت به شرکت عظام ابلاغ شد. این خبری بود که طی روزهای گذشته در رسانه ها بازتاب زیادی داشت.

بعد از واكنش صندوق احیا و بهره برداری به موضوع عمارت مسعوديه به نظر مي رسد دوباره دچار توجيه كسالت بار "گذشته ها كه گذشته" خواهيم شد.

اما از آنجا كه سازمان ميراث فرهنگي اصولاً متولي "گذشته ها هرگز نمي گذرد" بايد باشد، لازم است براي عبرت و جلوگيري از تكرار خطاها به چند سوال اساسي، بدون هيچ مصلحت انديشي و پنهان كاري، پاسخ دهد:

1ـ چطور صندوق كليه امور مهم مناقصه را ظرف كمتر از يك هفته به پايان برد، بدون اين كه نظارتي بر اين تعجيل وجود داشته باشد؟

2ـ مسعوديه اثر ملي است و همه مردم حق دارند از سرنوشت آن مطلع باشند. چرا مشروح مفاد قرارداد واگذاري هرگز منتشر نشد؟

3ـ‌ بر اساس كدام معيارهاي كارشناسي مديريت صندوق باور كرده بود كه مي شود مسعوديه را به هتل و اقامتگاه تبديل كرد؟ آيا صورتجلسه هاي كارشناسي با مشخصات قابل انتشار كارشناسان وجود دارد؟

4ـ‌ چرا با وجود گزارشات مكرر رسانه ها، اطلاع از تخطي مشاور و عدم رعايت مفاد قرارداد بيش از چهار سال طول كشيده است؟

5ـ چرا مسئولين هرگز به اعتراضات كارشناسي در شيوه مرمت، نگهداري، نحوه برگزاري بازارچه هاي نوروزي، اشكالات برگزاري كنسرت هاي موسيقي، تغيير كاربري غيرعلمي حوضخانه، واگذاري جزئيات بهره برداري به غير و... واكنش مناسب نشان ندادند؟

6ـ رقباي شركت عظام در مناقصه چه شركت هايي بودند؟

7ـ سوابق مرتبط و قانع كننده شركت عظام در موضوع ابنيه تاريخي كدام بود؟

8ـ آقايان تقي زاده، بهشتي و فرهنگي (كه از كارشناسان قديمي سازمان بودند) چطور به عنوان ناظر انتخاب شدند و چرا (با اين كه قطعاً از همه جزئيات حفاظتي آگاهي كامل دارند) تا كنون در مقابل انبوه اشكالات و اعتراضات عكس العملي مناسب نشان نداده اند و گاهي حتي از عملكرد اشتباه پيمانكار دفاع كرده اند؟ (يك سرچ ساده در اينترنت و يا گشتي در صفحات فرهنگي روزنامه ها كافي است تا به موارد مكرر اين اعتراضات و سوالات كارشناسي دست پيدا كنيد.)

9ـ جبران خسارات وارده چگونه انجام خواهد شد؟

10ـ چه ضمانتي وجود دارد كه سازمان در اين شتاب واگذاري به بخش خصوصي، دوباره دچار چنين خطاهايي نشود؟

11ـ تكليف نظريه پردازاني كه مسعوديه را از نفايس ملي نمي دانستند و با همين توجيه؛ سرباز تئوريك اين بحران بودند چه خواهد شد؟

12- و در آخر، آيا هيچ برنامه اي براي شناسايي و معرفي مسببين اين خطا در سازمان ميراث فرهنگي وجود دارد و يا همچنان با تعويض در چند پست نامربوط، مديران و كارشناسان مقصر در حاشيه امنيت و دور از چشم مردم باقي خواهند ماند؟


تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 09 May 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن