تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):به راستى كه اين زبان كليد همه خوبى‏ها و بدى‏هاست پس شايسته است كه مؤمن زبان خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829826184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كشنده‌ترین بیماری‌های جهان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
كشنده‌ترین بیماری‌های جهان

بیماری قلبی


شناسهٔ خبر: 3619093 - یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۷
مجله مهر > دیگر رسانه ها

در سال ۲۰۱۲ میلادی، بیماری های غیرمسری عامل ۶۸ درصد از ۵۶ میلیون مرگ بود و بیماری های قلبی عروقی عامل سه مرگ از هر ۱۰ مرگ است. خبرگزاری ایرنا نوشت: بیماری قلبی ایسكمیك، سكته مغزی، اختلال مزمن انسداد ریه، عفونت های تنفسی، بیماری های مزمن ریه، ایدز، اسهال، دیابت، بیماری های قلبی ناشی از فشار خون بالا و سل مهمترین بیماری های كشنده غیر مسری هستند.

از هر ۱۲ مرگ در سراسر جهان، ۸ مورد به دلیل انواع بیماری های غیر مسری به وقوع می پیوندد؛ تصادف و تولد پیش از موعد، مقام های بعدی را به خود اختصاص می دهد. بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۲ میلادی، بیماری های غیرمسری عامل ۶۸ درصد از ۵۶ میلیون مرگ بود. در همین گزارش آمده است بیماری های قلبی عروقی عامل سه مرگ از هر ۱۰ مرگ است. بیماری های قلبی، سرطان دیابت و بیماری های مزمن دیگر، از مهمترین بیماری های غیر واگیر عامل مرگ و میر محسوب می شوند بسیاری از این بیماری های قابل درمان و پیشگیری هستند. بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، مهمترین بیماری های كشنده عبارتند از :

۱۰-سل

تعداد قربانیان سل در سال ۲۰۰۰ حدود ۱.۳ میلیون نفر بود؛ در حالیكه این آمار در سال ۲۰۱۲ میلادی، به ۹۰۰ میلیون نفر رسید. سل (TB) یك بیماری عفونی ناشی از باكتری مایكوباكتریوم توبركلوزیس است كه اغلب به ریه ها حمله می كند.

حقایق منتشر شده درباره سل به روایت سازمان جهانی بهداشت

-بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ میلادی، حدود ۴۳ میلیون بیمار مبتلا به سل بر اثر تشخیص و درمان به موقع و موثر، از مرگ حتمی رهایی یافتند
-سل در لیست بیماری های عفونی مرگبار، رتبه اول را به خود اختصاص داده است
-در سال ۲۰۱۴ میلادی، ۹.۶ میلیون نفر به سل مبتلا شدند و ۱.۵ میلیون نفر جان خود را از دست دادند
- حدود ۹۵ درصد مرگ های ناشی از سل در كشورهای كم در آمد و درآمد متوسط اتفاق می افتد
-در سال ۲۰۱۴ میلادی، حدود یك میلیون كودك به سل مبتلا شدند و ۱۴۰ هزار كودك جان خود را از دست دادند
-سل مهمترین عامل مرگ بیماران مبتلا به ایدز است. در سال ۲۰۱۵ میلادی، از هر سه مرگ در بیماران مبتلا به ایدز، یك مورد به دلیل سل بود.
-در سال ۲۰۱۴، حدود ۴۸۰ هزار نفر در سراسر جهان به نوع مقاوم به دارو مبتلا شدند
-میزان مرگ و میر ناشی از سل بین سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۵ میلادی، حدود ۴۷ درصد كاهش یافته است
-پایان دادن به سل تا سال ۲۰۳۰ میلادی، یكی از اهداف توسعه پایدار است
-بسیاری از افراد مبتلا به سل در سال ۲۰۱۳، ساكن جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بودند
-۲۴ درصد از مبتلایان به سل ساكن هند هستند
-۱۱ درصد از مبتلایان ساكن چین هستند
-آفریقا بیشتر آمار قربانیان را به خود اختصاص داده است
-طبق برآورد سازمان جهانی بهداشت هزینه درمان سل سالانه حدود ۸ میلیارد دلار است كه كمبود بودجه ۲ میلیارد دلاری در سال وجود دارد

۹-بیماری های قلبی ناشی از فشار خون بالا

تعداد قربانیان بیماری های قلبی ناشی از فشار خون در سال ۲۰۰۰ حدود ۰.۸ میلیون نفر بود؛ در حالیكه این میزان در سال ۲۰۱۲ میلادی به ۱.۱ میلیون نفر رسید. فشار خون نیرویی است كه توسط جریان خون به دیواره رگ ها وارد می شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جریان یابد. اگر این نیرو افزایش پیدا كند و در طول زمان ثابت باقی بماند، بدن با مشكلات زیادی روبرو می شود. بیماری های قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شوند و فشار خون، عامل ۵۸ درصد از مرگ و میر های ناشی از بیماری های قلبی است.

۸-دیابت

تعاد قربانیان دیابت در سال ۲۰۰۰، یك میلیون نفر گزارش شده است؛ در حالیكه این آمار در سال ۲۰۱۲ میلادی به ۱.۵ میلیون نفر رسیده است. دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین بوجود می ‏آید. انسولین هورمونی است كه توسط لوزالمعده تولید می شود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است.
شیوع روز افزون چاقی و تمایل به فست فود، دیابت را به یك معضل جهانی تبدیل كرده است.

۷-اسهال

تعداد قربانیان اسهال در سال ۲۰۰۰، حدود ۲.۲ میلیون نفر و در سال ۲۰۱۲ میلادی، ۱.۵ میلیون نفر گزارش شده است. اسهال یكی از مهمترین نشانه های عفونت دستگاه گوارشی است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، اسهال دومین علت مرگ كودكان زیر پنج سال به ویژه در سومالی، چاد، آفریقای مركز و سیرالئون محسوب می شود. آب آلوده از مهمترین دلایل اسهال است.

۶-ایدز

تعداد قربانیان بیماری ویروسی ایدز در سال ۲۰۰۰ حدود ۱.۷ میلیون نفر و در سال ۲۰۱۲ میلادی، حدود ۱.۵ میلیون نفر گزارش شده است. كاهش قیمت داروهای ضد ویروسی و افزایش آگاهی عمومی، از جمله مهمترین دلایل كاهش آمار مربوط به ایدز است. بیشتر مبتلایان به ایدز در جنوب آفریقا زندگی می كنند.

۵-بیماری های مزمن ریه

بیماری های مربوط به نای، برونش و سرطان ریه، مهمترین بیماری های مربوط به سیستم تنفسی محسوب می شوند كه در سال ۲۰۰۰ حدود ۱.۲ میلیون قربانی و در سال ۲۰۱۲ حدود ۱.۶ میلیون قربانی داشته اند.
مهمترین دلیل بیماری های مزمن ریوی، استعمال دخانیات است.

۴-عفونت های تنفسی

برونشیت شایع ترین عفونت تنفسی است. عفونت های تنفسی در سال ۲۰۰۰ حدود ۳.۵ میلیون قربانی داشت و این آمار در سال ۲۰۱۲ میلادی به ۳.۱ میلیون نفر رسید. آسم و سینوزیت از دیگر بیماری های ناشی از این عفونت محسوب می شوند كه بیشتر در كشورهایی با هوای آلوده دیده می شود. گازهای گلخانه ای و ذرات معلق از دیگر عوامل بروز عفونت تنفسی هستند. جنوب و شرق آسیا از جمله آلوده ترین مناطق دنیا محسوب می شوند و سه چهارم افرادی كه در این مناطق زندگی می كنند، در معرض آلودگی هوا قرار دارند.

۳-اختلال انسداد ریه مزمن

تعداد قربانیان این عارضه از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ میلادی، ۳.۱ میلیون نفر گزارش شده است. اختلال انسداد ریه مزمن به هر بیماری مزمن ریوی گفته می شود كه مانع از جریان هوا در ریه ها می شود. تنباكو عامل اصلی این اختلال است. بر اساس گزارشات، ۶۴ میلیون نفر در سراسر جهان به اختلال انسداد ریه مزمن مبتلا هستند و انتظار می رود با افزایش آلودگی هوا و استعمال دخانیات، این آمار افزایش یابد.

۲-سكته

تعداد مرگ و میر ناشی از سكته در سال ۲۰۰۰ میلادی ۵.۷ میلیون نفر و در سال ۲۰۱۲ میلادی ۶.۷ میلیون نفر گزارش شده است. سكته مغزی به دلیل وقفه ای كوچك در جریان خون مغز است. در این حالت جریان اكسیژن و مواد غذایی به مغز محدود می شود و بخشی از بافت مغز آسیب می بیند. فشار خون، استعمال دخانیات، چاقی و عدم فعالیت بدنی از جمله مهمترین دلایل سكته مغزی محسوب می شوند.

۱-بیماری قلبی ایسكمیك

تعداد قربانیان بیماری قلبی ایسكمیك در سال ۲۰۰۰ میلادی شش میلیون نفر و در سال ۲۰۱۲ میلادی ۷.۴ میلیون نفر گزارش شده است. بیماری قلبی ایسكمیك وضعیتی است كه در آن عروق قلب باریك شده و جریان خون و اكسیژن قلب محدود می شود. بیماری قلبی ایسكمیك گاهی بیماری عروق كرونر هم نامیده می شود و مهمترین علت مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن