تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رضاى خدا به خشم مردم جويد، خداوند از او خشنود شود و مردم را از او خشنود ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852947617




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش تنش در حزب جمهوری خواه/ عاقبت دونالد ترامپ و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:الف: افزایش تنش در حزب جمهوری خواه/ عاقبت دونالد ترامپ و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
بخش خارجی الف، 19 اردیبهشت 95

تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۱۵
بعد از انتخابات ایندیانا و کنار کشیدن تد کروز و جان کیسیک از رقابت های درون حزبی جمهوری خواهان، حالا دونالد ترامپ به گزینه اصلی برای معرفی به عنوان نامزد نهایی حزب و رقابت با هیلاری کلینتون، کاندیدای احتمالی دموکرات ها تبدیل شده است.


ترامپ اخیراً در گفت و گو با روزنامه یسرائیل هیوم وعده داد که پس از ورود به کاخ سفید، سفارت آمریکا را از تل آویو به قدس منتقل می کند، اجازه احداث شهرک های صهیونیست نشینِ بیشتری را صادر می کند، در توافق هسته ای با ایران، بازنگری می کند، مذاکرات سازش را با شروط رژیم صهیونیستی پیش خواهد برد و سرانجام این که کمک های نظامی آمریکا به این رژیم را افزایش می دهد. این در حالی است که از ابتدای پیروزی های دونالد ترامپ در رقابت های درون حزبی، موجی از مخالفت ها با وی در میان جمهوری خواهان شروع شد که این اواخر و بعد از محتمل شدن معرفی وی، شدت انتقادات به صورت فزاینده ای گسترش یافت. به گونه ای که این اتفاقات موجب بروز شکاف های جدی در این حزب شده است. در این راستا پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان به شبکه سی‌ان‌ان گفته فعلا آماده نیست از آقای ترامپ حمایت کند. رایان ۱۶ اردیبهشت در برابر دوربین تلویزیون گفت: فعلا نمی‌توانم از ترامپ حمایت کنم. در حال حاضر آماده حمایت از او نیستم.


پل رایان که در جریان انتخابات سال ۲۰۱۲ یار انتخاباتی میت رامنی در رقابت با باراک اوباما و جو بایدن بود، ضمن اعتراف به وجود شکاف‌های جدی در حزب جمهوری‌خواه آمریکا، گفت هر کسی که بخواهد نامزد این حزب شود باید ابتدا توانایی ایجاد وحدت در حزب را از خود نشان دهد تا بعد بتواند از حمایت یک حزب متحد شده بهره جوید. دو رئیس‌جمهور جمهوری خواه که در قید حیات هستند- جورج بوش پدر و پسر- هم گفته اند برنامه ای برای حمایت از ترامپ ندارند. جب بوش پسر دیگر خانواده که رقیب ترامپ بود و کنار کشید هم به آنها پیوسته است. بدین ترتیب بوش که فرماندار سابق ایالت فلوریدا است، به جبهه مهمی از مخالفان دونالد ترامپ پیوسته که در روزهای گذشته بارها با انتقاد از او گفته‌اند به نشانه اعتراض در اجلاس سراسری حزب جمهوری‌خواه که تصمیم‌گیری نهایی در مورد نامزد این حزب طی آن صورت خواهد گرفت، شرکت نخواهند کرد.


میت رامنی، نامزد جمهوری‌خواهان در رقابت‌های سال ۲۰۱۲ در برابر باراک اوباما، نیز اعلام کرده در نشست نهایی گردهمایی ملی حزب جمهوری خواه که در تابستان امسال برای اعلام نهایی نامزد این حزب تشکیل خواهد شد شرکت نخواهد کرد. سناتور لیندسی گراهام فرماندار ایالت کارولینای جنوبی هم گفته است به ترامپ رای نخواهد داد. گراهام که یکی از نامزدهای انصراف داده جمهوری خواهان در انتخابات ۲۰۱۶ است با تاکید بر این که مطلقاً به هیلاری کلینتون رای نخواهد داد عنوان کرده وجدانش اجازه نمی دهد که به دونالد ترامپ رای دهد چون معتقد است او اساساً محافظه کار نیست و جمهوریخواهان را گول زده است.


گفتنی است حضور ترامپ آن قدر برای سیستم رسمی آمریکا نگران کننده شده که حتی رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را وادار به اظهار نظر هشدار آمیز کرده است. مایکل هیدن گفته است که این احتمال وجود دارد که در صورت روی کار آمدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور، ارتش آمریکا از اجرای برخی از دستورات وی سرپیچی کند. در حال حاضر حتی برخی از چهره های جمهوری خواه سخن از رأي دادن به نامزد دموكرات‌ها به‌ميان آورده اند که به عقیده کارشناسان در ادامه مسیر انتخابات موجب آشفتگي بیشتر جمهوري خواهان خواهد شد. مارك سالتر از چهره‌هاي مطرح حزب و از دستياران ارشد مك‌كين اعلام كرده ترجيح مي‌دهد به‌جاي ترامپ، به هيلاري كلينتون رأي دهد. او گفت: حرف‌هاي ترامپ به حرف‌هاي يك آدم مست بيشتر شبيه است؛ اگر اين چيزهايي را كه مي‌گويد واقعا بخواهد اجرا كند، ديگر براي آمريكا متحدي در جهان باقي نمي‌ماند. البته برخی از مقامات حزبی نیز با وجود مخالفت های اولیه اعلام کرده اند که به حمایت از ترامپ خواهند پرداخت. دیک چنی، معاون جورج بوش و جان مک کین، نامزد جمهوری خواهان در سال ۲۰۰۸ گفته اند به قولشان که از هر کس که نامزد حزب شود در برابر دمکرات ها حمایت خواهند کرد، پایبند هستند.


از دیگر حامیان دونالد ترامپ می توان به کلی آیوت( فرماندار ایالت نیوهمپشایر)، بن کارسون ، مارک روبیو و کریس کریستی( کاندیداهای سابق رقابت‌های درونی حزبی جمهوری‌خواهان)، میچ مک‌کانل( رهبر جمهوری‌خواهان در مجلس سنا)، بابی جندال(فرماندار سابق ایالت لوئیزیانا)، برایان ساندوال(فرماندار ایالت نوادا) و اسکات واکر( فرماندار ایالت ویسکانسن) اشاره کرد. گفتنی است برخی ترامپ را نماينده بخش افراطي حزب جمهوريخواه، يعني جنبش تي‌پارتي می دانند. جنبش تی پارتی از سال ۲۰۰۹ با تظاهراتی در گوشه و کنار آمریکا به راه افتاد که اعضا و حامیان اولیه آن عمدتا سفیدپوستان با گرایش‌های مذهبی، تحصیل‌کرده و محافظه‌کارتر از جمهوری‌خواهان بودند. تمرکز این جریان که به داشتن سیاست‌های پوپولیستی معروف است، بر مسائل اقتصادی و تبعیت از قانون اساسی آمریکاست. این گروه معتقد است محافظه کاری سنتی در برابر تهاجم چپگرایی و لیبرالیست های حامی اوباما جوابگو نیست و باید طرحی نو در انداخت. رهبران جنبش تی پارتی معتقدند باید بر اساس خواست عموم شهروندان محافظه کاربا پدیده هایی همچون برنامه های دولت رفاهی ، افزایش مالیات ها، ورود مهاجران غیر قانونی، رشد فزاینده اقلیت ها و تهدیدات فرامرزی با مشت آهنین برخورد کرد. در غیر این صورت در آینده چیزی از محافظه کاری در آمریکا باقی نخواهد ماند. انتخابات آمریکا، آینده حزب جمهوری خواه و دونالد ترامپبه نظر می رسد این دوره از انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به یکی از عجیب ترین انتخابات تبدیل شده است. به عنوان مثال تازه ترین نظرسنجی که توسط خبرگزاری رویترز و موسسه ایپسوس منتشر شده نشان می دهد خیلی از رای دهنده ها بخاطر تنفر از نامزد یکی از دو حزب، به دیگری می خواهند رای بدهند. در واقع عمده دلیلی که شهروندان آمریکا در انتخابات سراسری آبان ماه ریاست جمهوری به یکی از دو گزینه یعنی هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ رای می‌دهند، رضایت از یکی از این دو نیست، بلکه عدم خشنودی از طرف مقابل است. ۴۷ درصد آمریکایی ها می‌گویند صرفاً به دلیل مخالفت با کلینتون به ترامپ جمهوری خواه رای می‌دهند و ۴۶ درصد می‌گویند به همین علت وزیر خارجه پیشین را به سلطان مستغلات ترجیح می‌دهند.


اما به طور کلی درباره آینده ترامپ و شرکت در انتخابات باید گفت که به نظر نمی رسد در کنوانسیون ملی حزب جمهوری خواه که چند ماه دیگر و در ماه ژوئیه برگزار می شود اتفاق خاصی بیفتد و احتمالاً وی به عنوان نامزد نهایی معرفی خواهد شد اگر چه باید گفت با شکافی که در بین جمهوری خواهان بوجود آمده احتمال پیروزی دموکرات ها افزایش یافته است. البته ترامپ اخیراً با اشاره به توانمندي‌هاي تد كروز و جان كیسیک، از احتمال انتخاب آنها براي پست معاونت رياست‌جمهوري خبرداد. به نظر می رسد این سخنان گامی در راستای متحد كردن سران و راي‌دهندگان جمهوري خواه باشد. با اين وجود، هنوز هم زمزمه‌هايي در ميان برخي از جمهوري خواهان وجود دارد كه مي‌خواهند مانع از نامزدي نهايي ترامپ در كنوانسيون ملي اين حزب شوند. چنانچه برخی جمهوری‌خواهان مانند مارك سالتر، آشکارا از جمهوری‌خواهان می‌خواهند که با ترامپ مخالفت کنند و به طور مستقل یک نامزد جمهوری‌خواه همچون بن ساس سناتور نبراسکا را انتخاب کنند. بن ساس که از منتقدان صریح ترامپ به شمار می‌رود گفته است که اگر این چهره تلویزیونی(یعنی ترامپ) انتخاب شود، وی به دنبال یک کاندیدای سوم خواهد بود – یک گزینه محافظه‌کار یا یک مشروطه خواه. البته اين زمزمه‌ها با واكنش جدي ترامپ نيز روبه‌رو شده و او تهديد كرده كه در صورت اين اقدام، به عنوان نامزد مستقل در انتخابات شركت خواهد كرد كه اين اقدام مي‌تواند يك عمل انتحاري براي حزب جمهوري خواه و شکستن آرای آنها باشد. گفتنی است انتخابات مقدماتی هر دو حزب تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد و ترامپ تاکنون توانسته حمایت ۱۰۶۸ نماینده حزبی را به دست آورد. وی باید برای دریافت نامزدی حزب به حمایت ۱۲۳۷ نماینده حزبی دست یابد. انتخابات سراسری ریاست جمهوری امریکا روز ۸ نوامبر ۲۰۱۶ (۱۸ آبان ۱۳۹۵) برگزار و جانشین باراک اوباما، رئیس جمهور دموکرات ایالات متحده تعیین خواهد شد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن