تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846501635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیروزی احتمالی ترامپ چه پیامی برای اسرائیل خواهد داشت؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



پیروزی احتمالی "ترامپ" چه پیامی برای اسرائیل خواهد داشت؟
روز نو : نشریه "نشنال اینترست" با انتشار گزارشی اشاره می کند که اسرائیلی ها نسبت به سیاست خارجی دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوریخواهان چه نظر و رویکردی دارند. 


به گزارش خرداد، این نشریه با اشاره به محدود کردن مداخلات خارجی امریکا به عنوان یکی از اهداف ترامپ و پیامدهای آن برای اسرائیل می نویسد:"ترامپ این حق را دارد. بسیاری ازاسرائیلی با دیده تردید درباره تلاش های امریکا به منظور دولت – ملت سازی در خاورمیانه از آغاز از زمان ریاست جمهوری بوش می نگریستند. از دید آنان مداخلات امریکا در این زمینه در نهایت به قدرت گیری گروه های شبه نظامی شیعه مورد حمایت ایران و افزایش نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی ایران انجامید و در دوران اوباما نیز مصر به طور موقت به دست اسلامگرایان افتاد. در عراق نیز اسرائیلی ها بر این باورند که ماجراجویی هایی که کارشناسان امریکایی داشتند بی منطق بوده است. اسرائیل نیز اما در زمینه ملت سازی ماجراجویی هایی را داشت به خصوص در لبنان در فاصله سال های 84-1982 میللادی که هزینه آن را نیز داد. واقعیت آن است که مداخلات نظامی باید کوتاه مدت باشند و هدف نظامی باید به خوبی تعریف شده باشد تا این مداخلات نتیجه بخش باشند. وضعیت کنونی برای اسرائیلی ها و فلسطینیان خوب نیست. ترامپ درصدد است تا رویه متفاوتی را در مقایسه با اوباما در این باره در پیش گیرد". 


به گزارش خرداد، این نشریه درباره موضع ترامپ در قبال ایران و پیامدهای آن برای اسرائیل می نویسد:"ترامپ در واژگانش از اسرائیل ستایش کرده است. او آن رژیم را دارای ارزش های دموکراتیک قلمداد کرده است. در مقابل به نظر می رسد که مشکل ترامپ با ایران ایدئولوژیک است. ترامپ نیز همانند اسرائیل بر این باور است که ایران درصدد دستیابی به تسلیحات هسته ای و اعمال قدرت بر کل منطقه بوده است. او از این موضوع هراس دارد که در منطقه مسابقات تسلیحات هسته ای به راه بیفتد که نه تنها نفعی برای امریکا ندارد که پیامدهای جبران ناپذیری را نیز به دنبال خواهد داشت. در صورتی که ترامپ رییس جمهور شود باید از طریق مذاکره و یا از طریق اهرم های دیگر این اطمینان را کسب کند که ظرفیت ساخت سلاح هسته ای توسط ایران دست کم به طور موقت و در شرایط کنونی به حالت تعلیق در می آید. این موضوع می تواند اتحاد امریکا با شرکای منطقه ای اش را نیز احیا کند". 


در سومین بخش این مقاله نشنال اینترست به شعار اقتصادی ترامپ مبنی بر در اولویت قرار دادن امریکا پرداخته و می نویسد که از دید اسرائیل در اینجا ترامپ درست می گوید. اقتصاد داخلی قوی و نظام بهداشتی و تامین احتماعی مناسب بنیاد قدرت خارجی هستند و باید نخستین دغدغه هر دولتی باشند. پرسش اساسی درباره چگونگی دستیابی به چنین هدفی است. امریکا به دلیل داشتن حداقل کارگران ماهر و حداقل میزان کارکنان تحصیلکرده از تغییرات در اقتصاد جهانی در بیش از چهار دهه گذشته رنج می برد. در وضعیت رکود اقتصادی کنونی نیز کارگرانی که حداقل مهارت را دارند همیشه اولین کسانی هستند که شغل خود را از دست می دهند و کارهایی که آنان می توانند انجام دهند احتمالا کمترین جذابیت را برای صاحبان سرمایه خواهند داشت. در اسرائیل نیز مردم با تحصیلات پایین و با مهارت کم حضور دارند به ویژه درباره شهروندان عرب این موضوع صدق می کند و هم چنین درباره یهودیان ارتدکس افراطی. با این حال، اسرائیل هرگز برای تثبیت اقتصاد حود به اقتصاد جایگزین واردات دهه 50 میلادی روی نخواهد آورد. چالش اصلی اسرائیل ازادسازی بازارهای اقتصادی به خصوص در حوزه بازارهایی است که به آموزش و مهارت نیازمند هستند در نتیجه بسیاری از کارگران اسرائیلی و شهروندان سرزمین های اشغالی می توانند مهارت های خود را برای تولید و مشاغل خدماتی از طریق تبادل اطلاعات با اقتصاد جهانی ارتقا بخشند. آلمانی ها توانستند این کار را انجام دهند و اسرائیلی ها نیز می توانند". 




تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن