تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829851733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کورتون ها علائم بیماری را سرکوب می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کورتون ها علائم بیماری را سرکوب می‌کند
کورتون ها علائم بیماری را سرکوب می‌کند کورتون‌ها، تظاهرات بالینی بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد، بدون آنکه در ماهیت آنها تغییری ایجاد کند. کورتون نقاب دروغین از سلامت بر چهره بیمار می‌کشد و صرفاً علائم بیماری را سرکوب و بیماری را درمان نمی‌کنند و عوارض زیادی به جا می‌گذارند.


به گزارش  فرهنگ نیوز, کورتون‌ها کاربرد وسیعی در طب رایج دارد، در بسیاری از بیماری‌های پوستی، روماتولوژی, بیماری‌های خونی  مانند لوسمی و لنفوم، هپایت، سندروم نفروتیک، آسم، اِدم مغزی و... مورد استفاده قرار می‌گیرند.

داروی کورتون در سال 1984 میلادی وارد بازار دارویی شد که انقلاب عظیمی را در صنعت دارویی به وجود آورد. در همان ابتدای آمدن داری کورتون تبلیغات زیادی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها توسط کورتون صورت گرفت و بسیاری از افراد از این دارو برای درمان بیماری خود از آن سود بردند.کورتون‌ها برای درمان بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید کاربرد فراوان دارد.

محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی درباره کورتون‌ها می‌گوید: پیدایش کورتون‌ها سیمای درمان شناسی را به کلی تغییر داد و انقلابی عظیم به وجود آورد. یکی از کارخانه تولید داروی آمریکایی مقاله‌ای در سال 1332 شمسی ارائه داد که در آن آمده بود: «طی سه سال تجربۀ بالینی با کورتن، آثار درمانی حاصل از آن بسیار رضایت بخش بوده و نتایج نیکوی حاصل از تجویز آن در بیماری‌هایی که قبلاً درمان مؤثری برای آن‌ها وجود نداشت طی صدها گزارش از طرف محافل پزشکی تأیید شده است. به کمک این داروها در اکثر موارد بهبود دائم را می‌توان به دست آورد. در بیماری‌های مزمن و غیر مهلک مانند آرتریت روماتوئید، تجویز دارو طی مدت نسبتاً طولانی بهبود کامل ایجاد کرده و هیچ گونه آثار سویی بر جای نمی‌گذارد.»

بیش از سه سال از شروع درمان با کورتن نگذشته بود که محققان دریافتند از داروی کورتون معجزه‌ای نباید خواست چرا که نه تنها آرتریت روماتوئید را درمان نمی‌کند و این بیماری، علی رغم درمان‌های دقیق با کورتن به سیر خود ادامه می‌دهد، بلکه با درمان طولانی به وسیلۀ این داروها یک سلسله عوارض کم و بیش شدید در بیماران مشاهده می‌شود.

عوارض داروهای کورتونی

لذا در سال 1975 سیمونز در کتاب روماتولوژی خود نوشت: «آرتریت روماتویید به خودی خود هیچ گونه خطری ندارد و حیات بیمار را تهدید نمی‌کند. مگر این که با داروهای کورتونی درمان شود زیرا این درمان‌ها طولانی است و درمان طولانی به وسیلۀ این داروها باعث ایجاد سندروم کوشینگ می‌شود و درنتیجه در بیمار عوارض و اختلالاتی مانند فربهی چهره و تنه، افزایش فشار خون، پوکی استخوان‌ها، عفونت‌های مکرر، زخم معده و اثنی عشر و... به وجود می‌آید.»

از این نظرات میتوان به این نتیجه رسید که کورتون‌ها، تظاهرات بالینی بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می دهد، بدون آن که در ماهیت آن‌ها تغییری ایجاد کند. کورتون نقاب دروغین از سلامت بر چهره بیمار می‌کشد. داروهای کورتونی صرفاً علائم بیماری را سرکوب می‌کنند و بیماری را درمان نمی‌کنند و عوارض زیادی برای بدن به جای می‌گذارد.

 در کتاب اطلاعات و کاربرد بالینی داروهای ژنریک ایران آمده است: «در اغلب موارد کاربرد داروهای کورتونی برای برطرف کردن علائم بیماری است و هیچ تأیری در درمان علت بیماری‌ها ندارد.»

 در کتاب فارماکولوژی پایه و بالینی در مورد این داروها آمده است: «آثار ضد التهابی و فرونشانندۀ مصونیت این مواد، از نظر درمان شناسی فوق العاده مورد استفاده واقع می‌شود لیکن همین آثار، خود مسئول مهم ترین عوارض خطیر آن ها است. چون درمان با کورتون جنبۀ ریشه کنی بیماری را ندارد، فرآیند بیماری زا ممکن است به پیشرفت خود ادامه دهد, درحالی که تظاهرات بالینی آن تحث تاثیر دارو متوقف شود.
 

منبع: تسنیم


95/2/18 - 11:22 - 2016-5-7 11:22:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن