تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826881248




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای داشتن معماری زیبا باید فرهنگ سازی كنیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر راه و شهرسازی: برای داشتن معماری زیبا باید فرهنگ سازی كنیم معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت برای داشتن معماری زیبا و متناسب در شهر باید ضمن ایجاد عقلانیت و منطق در ساخت و سازها، با فرهنگ سازی، آستانه زیباشناسی و سطح سلیقه مردم را بالا برد و این از وظایف حكومت است اما حكومت به تنهایی در این زمینه مسئولیت ندارد.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت ساعت 09:22

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا، پیروز حناچی چهارشنبه شب در پنجمین نشست گفتمان شهر با موضوع «پایشِ هویتِ معماری؛ چالش بناهایِ دولتی» كه در تالار نور مشهد برگزار شد، افزود: وظیفه حكومت زمینه سازی برای زیباآفرینی شهر است اما همه مسئولیت ها برعهده حكومت نیست.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: آشفتگی كه در معماری امروز شهرهای ما وجود دارد ناشی از ابتلای جامعه به نوعی كج سلیقگی در زیبایی و زیبایی شناسی است.
وی اظهار كرد: قانون اساسی ما اصلی به نام حق تعیین سرنوشت برای مردم قائل شده است اما این حق فقط در مسائل سیاسی خلاصه نمی شود بلكه هر اتفاق ناهنجاری كه در شهر بیفتد باید همه مردم شهر نسبت به آن واكنش نشان دهند.
حناچی گفت: متاسفانه مردم به جای اینكه خود را شهروند یك شهر بدانند، خود را ساكن آن به شمار می آورند و نسبت به تغییرات و بعضا نازیبایی هایی كه در معماری یا دیگر مسائل شهری رخ می دهد، واكنشی نشان نمی دهند.
وی اظهار كرد: یكی از راه های جلوگیری از انجام تخلف و زیاده خواهی در معماری و ساخت و سازها، واكنش نهادهای مدنی، روزنامه ها و بدنه های تخصصی است كه باید در مورد اتفاقات نشان داده شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیشینه معماری در ایران گفت: قبل و بعد از اسلام عمده آثار شاخص در حوزه معماری كه باقی مانده اند، آثاری است كه توسط دولت و با اراده دولت ساخته شده است.
وی در تشریح تفاوت مهم معماری قدیم ایران با معماری كنونی كشور گفت: در گذشته معمار شدن نتیجه دریافت آموزش های 70 ساله بوده اما اكنون 520 مركز آموزشی در كشور معمار تربیت می كنند كه پس از خروج از دانشگاه به دلیل نیاز به شغل، به نوعی در معماری شهر دخیل می شوند.
وی ادامه داد: در زمان جنگ بین ایران و عراق نیز همه منابع كشور به نوعی درگیر جنگ شد، بعد از آن هم در زمان سازندگی تحولاتی در شهرهای كشور به وجود آمد كه دچار نوسانات زیادی بود و مشهد هم از این تحولات متاثر شد.
وی بیان كرد: مشهد شهری است كه در دوره های معاصر اتفاقات زیادی را پشت سر گذاشته كه این اتفاقات هم در حوزه دولتی و هم بخش خصوصی بوده، اما گردش و فشار سرمایه در این شهر بیشتر مربوط به بخش خصوصی بوده تا بخش دولتی؛ و آنچه در معماری امروز مشهد قابل قضاوت است، گردش سرمایه و عملكرد بخش خصوصی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به اعتقاد من ساختمان های دولتی به میزان سرمایه نیروی انسانی و تامین اعتبار شكل پیدا می كنند لذا اگر سه عنصر تاثیرگذار به صورت كارفرمای فهیم، مشاور حرفه ای و پیمانكار مناسب در كنار هم شكل گرفته و پروژه ای را در دست بگیرند، قطعا نتیجه آن پروژه مطلوب خواهد بود.
وی گفت: معماری متاثر از اتفاقی است كه در جامعه رخ داده است، اما بضاعتی كه در حوزه معماری كشور وجود دارد از كالبدهایی كه می بینید بسیار بالاتر است لذا باید كاری كنیم كه این بضاعت به منصه ظهور برسد و فضایی فراهم شود كه این ظرفیتها در بخش دولتی به عنوان كافرما، در بخش های مشاور و پیمانكار به فعلیت برسد.
   













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن