تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868022261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ تورم بخش صنعت ۳ درصد افزایش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نرخ تورم بخش صنعت ۳ درصد افزایش یافت
مرکز آمار ایران اعلام کرد: نرخ تورم بخش صنعت در زمستان سال گذشته نسبت به فصل قبل از آن ۳ درصد افزایش داشته است.
کد خبر: ۵۸۵۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴ - 02 May 2016




مرکز آمار ایران اعلام کرد: نرخ تورم بخش صنعت در زمستان سال گذشته نسبت به فصل قبل از آن ۳ درصد افزایش داشته است.


به گزارش مهر، مرکز آمار ایران با انتشار گزارش شاخص قيمت توليد كننده بخش صنعت فصل زمستان ۱۳۹۴ اعلام کرد: شاخص قيمت توليدكننده بخش صنعت در فصل زمستان ۱۳۹۴ به عدد ۶/۱۸۹ رسيد كه نسبت به فصل گذشته ۳ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل (نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده کل بخش صنعت) ۰/۱ درصد افزايش داشته است. درصد تغییرات شاخص کل در ۴ فصل منتهی به فصل زمستان سال ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم تولیدکننده کل بخش صنعت) ۵- درصد می­ باشد.


بخش­ هاي زير به ترتيب بيش­ترين تأثير را در تغييرات فصلی اين شاخص داشته­ اند:


شاخص قيمت بخش صنايع توليد زغال سنگ- پالايشگاه‌هاي نفت با ۸/۲ درصد افزايش نسبت به فصل قبل و رسيدن به عدد ۶/۱۶۴، بيش­ترين تاثير را در افزايش شاخص كل فصل زمستان داشته ­است. رشته فعاليت توليد فرآورده‌هاي نفتي تصفيه شده با ۸/۲ درصد افزايش نسبت به فصل قبل بيش­ترين تاثير را در افزايش شاخص اين بخش داشته­ است.


شاخص قيمت بخش صنايع مواد غذايي و آشاميدني با ۷/۱ درصد افزايش نسبت به فصل قبل به عدد ۲/۲۳۹ رسيد؛ اين بخش رتبه دوم تأثيرگذاري در افزايش شاخص كل را به خود اختصاص داده است. رشته فعاليت­ هاي كشتار دام و طيور با ۵/۱۴ درصد و آماده‌سازي و آرد كردن غلات و حبوبات با ۳/۱ درصد افزايش نسبت به فصل قبل، به ترتيب بيش­ترين تاثير را در افزايش شاخص اين بخش داشته­ اند.


بخش هاي توليد وسايل نقليه موتوري، تريلر و نيم تريلر با ۱/۰ درصد و توليد ماشين‌آلات و تجهيزات طبقه‌بندي نشده در جاي ديگر با ۴/۰ درصد افزايش نسبت به فصل قبل به ترتيب رتبه­ هاي بعدي را در افزايش شاخص كل داشته ­اند.


عدد شاخص قيمت مربوط به بخش ­توليد محصولات از توتون، تنباكو و سيگار نسبت به فصل قبل بدون تغيير بوده­­ است.


شاخص قيمت بخش­ های توليد فلزات اساسي با ۱/۴ درصد کاهش نسبت به فصل قبل و رسيدن به عدد ۵/۱۶۵، صنايع محصولات شيميايي با ۱/۳ درصد کاهش نسبت به فصل قبل و رسيدن به عدد ۹/۱۹۵ و توليد ساير محصولات كاني غير فلزي با ۹/۱ درصد کاهش نسبت به فصل قبل و رسيدن به عدد ۲/۱۸۰ به ترتیب بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل در فصل مورد نظر داشته­اند.


تغييرات شاخص قيمت در ساير بخش ­ها، تاثير جزئي در تغيير شاخص كل بخش صنعت داشته است؛ در ميان اين بخش ­ها اعداد شاخص مربوط به بخش­ های ماشين‌آلات و دستگاه‌هاي مولد و انتقال برق، توليد منسوجات، توليد محصولات لاستيكي و پلاستيكي، توليد كاغذ و محصولات كاغذي، دباغي، عمل آوردن چرم و ساخت كيف و چمدان، توليد چوب و محصولات چوبي و چوب پنبه، توليد راديو، تلويزيون و دستگاه‌ها و وسايل ارتباطي و توليد مبلمان و مصنوعات نسبت به فصل قبل كاهش داشته ­اند.

























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن