تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867288324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رشد منفی موالید در ۴ استان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل دفتر اطلاعات و آمار سازمان ثبت احوال خبرداد: رشد منفی موالید در ۴ استان مدیرکل دفتر اطلاعات و آمار و مهاجرت سازمان ثبت احوال گفت: در سال گذشته رشد موالید نسبت به چند سال قبل کاهش یافت.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ساعت 10:00

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار پانا، علی اکبر محزون در نشست خبری که به مناسبت روز ملی جمعیت برگزار شد، به رشد موالید در کشور اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر بعد از بازنگری در سیاست های جمعیتی برای چند سال رشد موالید به طور خفیف افزایش یافت اما از سال ۹۴ دوباره با کاهش رشد موالید رو به رو بودیم به طوری که در سال ۹۱ رشد موالید ۲.۹ و در سال ۹۲، ۳.۵ ، سال ۹۳، ۴.۲ و در سال ۹۴ به ۲.۳ درصد کاهش پیدا کرد. وی گفت: نرخ موالید به ازای هر هزار نفر جمعیت در کشور در سال ۹۳، ۲۰.۱ بود که این نرخ در سال ۹۴ به ۱۹.۸ کاهش پیدا کرد. مدیرکل دفتر اطلاعات و آمار و مهاجرت سازمان ثبت احوال گفت: استان های قم، یزد، هرمزگان و همدان با ۵.۶، ۵.۴، ۴.۹ و ۴.۸ درصد به ترتیب دارای بیشترین رشد موالید و همچنین استان های گیلان با منفی ۳.۴، لرستان با منفی ۲، کرمانشاه با منفی ۰.۶ و آذربایجان شرقی با منفی ۰.۲ کمترین رشد موالید را به خود اختصاص داده اند. محزون همچنین به سن مادران در فرزندآوری اشاره کرد و اظهار داشت: آمارهای سال ۹۴ نشان می دهد ۸۹ درصد ولادت ها مربوط به مادران ۱۹ تا ۳۷ ساله بوده که میانگین سن مادران ۲۸.۴ سال بوده است. مادران ۲۹ ساله با ۶.۴، ۲۸ ساله با ۶.۳ و ۲۷ ساله با ۶.۲ درصد بیشترین سن مادران در ولادت ها را به خود اختصاص داده اند. وی گفت: در سال ۸۹ نیز ۹۰.۶ درصد ولادت ها مربوط به مادران ۱۸ تا ۳۶ سال بوده و این در حالی است که درسال ۹۴، ۸۹ درصد ولادت ها به مادران ۱۹ تا ۳۷ سال اختصاص یافته است. به گفته وی در سال گذشته ۸۸.۵ درصد ولادت ها مربوط به پدران ۲۳ تا ۴۱ سال بوده است. این در حالی است که در سال ۸۹، ۸۹.۲ درصد ولادت ها مربوط به پدران ۲۲ تا ۴۰ سال بوده است. مدیرکل دفتر اطلاعات و آمار و مهاجرت سازمان ثبت احوال همچنین به تحلیل فاصله ولادت ها از ازدواج والدین برای اولین بار در کشور اشاره کرد و افزود: در سال ۸۹، ۵۲.۴ درصد ولادت ها در ۵ سال اول زندگی زوجین و ۲۴.۷ درصد نیز در ۵ سال دوم زندگی رخ داده است. محزون گفت: این در حالی است که در سال ۹۴ این درصدها تغییر یافته به طوری که ۴۵.۴ درصد ولادت ها در ۵ سال اول و ۲۹.۳ درصد ولادت ها در سال دوم زندگی به ثبت رسیده است این آمارها نشان می دهد که زمان بندی فرزندآوری دچار تغییراتی شده و بخشی از آن از ۵ سال اول زندگی مشترک به ۵ سال دوم انتقال یافته است. وی در ادامه اظهار داشت: یکی از اقداماتی که به مناسبت این روز باید انجام شود رصد مستمر اجرایی شدن سیاست ها و ارزیابی و پایش برنامه هایی است که اجرا می شود. وی گفت: روز ملی جمعیت با هدف رصد و ارزیابی این برنامه ها برگزار می شود و در سازمان ثبت احوال نیز همایش هایی تخصصی در استان های مختلف اجرا می شود به طوری که شورای راهبردی جمعیت به ریاست استانداران و دبیری ادارات کل ثبت احوال سراسر کشور تشکیل شده و برنامه هایی را به همین مناسبت به اجرا خواهند گذاشت.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن