تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817398768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا پناهجویان استرالیا خودکشی می کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چرا پناهجویان استرالیا خودکشی می کنند؟
یک پایگاه اینترنتی نوشت با توجه به شرایط وخیم مراکز نگهداری پناهجویان در نائورو به نظر می‌رسد نگاه مردم چه در داخل و چه به لحاظ بین‌المللی نسبت به سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت استرالیا در حال تغییر است.


به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی کوارتز، کشور جزیره‌یی نائورو یکی از کوچک‌ترین کشورهای جهان است اما این کشور محل مشاجرات عمده‌ای شده است. یک زن سومالیایی برای این که توجه‌ها را به این مشاجرات جلب کند روز دوشنبه (2 مه) خود را به آتش کشید. چند روز پیش نیز یک مرد ایرانی کار مشابهی انجام داد. هر دوی این افراد در میان صدها پناهجویی هستند که سال‌های زیادی را در این جزیره سوزان اقیانوسیه گذرانده‌اند.

حزب لیبرال حاکم استرالیا به رهبری مالکوم ترنبول، نخست‌وزیر موضع سخت‌گیرانه‌ای را در برابر پذیرش پناهجویان اتخاذ کرده است. دولت استرالیا پول بیش از حد نیاز به نائورو می‌پردازد تا میزبان مراکز نگهداری باشد که 3328 کیلومتر از بریسبین فاصله دارد. استرالیا، اعزام پناهجویانی که سعی دارند با قایق وارد این کشور شوند به این مراکز نگهداری را تبدیل به یک سیاست کرده است و از پذیرش آن‌ها به داخل این کشور خودداری می‌کند. بسیاری از این پناهجویان از خشونت و سختی خاورمیانه، افغانستان و جنوب آسیا فرار کرده‌اند.

شرایط برای پناهجویان در نائورو بسیار دشوار است، به اندازه‌ای بد که خود قربانی کردن‌های اخیر فقط نمونه‌های تازه‌ای از صدمه‌زدن‌های افراد برای اعلام اعتراض است. در سال 2013 بیش از 10 نفر از پناهجویان در نائورو به عنوان بخشی از اعتصاب غذا بر سر نحوه رفتار با آن‌ها لب‌هایشان را به هم دوختند. هفته گذشته چهار نفر به نشانه اعتراض پودر لباس‌شویی خوردند. دو زن ایرانی مفقود شده‌اند. یک مرد با وجود این که پدر دختر 8 ساله‌ای بود اقدام به خودکشی کرد.

پیتر داتون، وزیر مهاجرت استرالیا امروز سه‌شنبه (3 مه) درباره خودسوزی زن سومالیایی بیانیه‌ای منتشر کرد و گفت: او به بیمارستانی در استرالیا برای درمان منتقل شده است.

او اعلام کرد که پناهندگانی مانند او توسط وکلا و دیگران تشویق شده‌اند تا چنین اقداماتی را انجام دهند. آن‌ها معتقدند که این اقدامات به دولت فشار می‌آورد تا آن‌ها را به استرالیا ببرند.

وکلای پناهجویان قویا چنین اتهامات مقامات دولتی را در گذشته تکذیب کرده‌اند. ماه گذشته دو تن به حملات حزب کارگر در خصوص این موضع سخت‌گیرانه واکنش نشان داد.

او استدلال کرد که سیاست‌های کنونی به طور قابل توجهی حجم قاچاق انسان و ورود غیرقانونی از طریق دریا به استرالیا را کاهش داده است. اجازه ورود به استرالیا دادن به پناهجویان از نائورو تنها سفرهای دریایی خطرناک بیش‌تری را موجب می‌شود.

نخست‌وزیر استرالیا اخیرا به مردم استرالیا هشدار داده تا دید منفی به سیاست مهاجرت نداشته باشند.

اما شرایط به اندازه‌ای وخیم است که این ایده هم به لحاظ داخلی و هم به لحاظ بین‌المللی به نظر می‌رسد علیه این سیاست‌های سخت‌گیرانه در حال عوض شدن است.

روز گذشته کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل با صدور بیانیه‌ای خواستار بهبود شرایط پناهندگان و پناهجویان شد.

هشتگ‌هایی مانند #mistyeyed و #only19 که نشان دهنده سن پناهجوی زنی است که خود را به آتش کشید، محل صف‌آرایی مردم استرالیا علیه این سیاست‌های سخت‌گیرانه است.



تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 03 May 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن