واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: روی خط خبر/ دولت باید از تولید حمایت و پشتیبانی کند
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور گفت: اولین چیز برای صادرات مشوق های صادراتی است و تنظیم و تعادل بازار باید توسط مجموعه اتحادیه ها، تشکل ها و حمایت دولت صورت گیرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سالانه دو میلیون تن مرغ در می شود تولید می شود.معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سهم 2 درصدی ایران در تولید سالانه 100 میلیون تن مرغ در جهان گفت، ایران تنها یک درصد از ظرفیت مصرف جهان را دارد و با صادرات می توان مشکل مازاد عرضه مرغ در بازار را حل کرد. این درحالی است که مازاد عرضه مرغ در ماه های اخیر باعث ثبات و بعضا کاهش قیمت مرغ شده و گلایه مندی تولیدکنندگان مرغ را در پی داشته است. محمدعلی کمالی سروستانی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور و محمد یوسفی و حسن رکنی معاون وزیر در امور تولیدات دامی این موضوع را بیشتر مورد بررسی قرار دادند.
کمالی سروستانی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور گفت: صادرات باید به صورت جدی مورد توجه باشد اما ورود به بازارهای صادراتی مستلزم این است که با رقبایی که سالها در این بازار بوده و تجربه داشته اند رقابت کنیم. وی افزود: کسی که سرمایه گذاری کرده است و مقروض به بانک است باید تولید داشته باشد.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور درباره عرضه و تقاضا نیز گفت: وقی مرغ به سن کشتار می رسد باید وارد بازار شود. وی افزود: البته اولین چیز برای صادرات مشوق های صادراتی است و تنظیم و تعادل بازار باید توسط مجموعه اتحادیه ها و تشکل ها و حمایت دولت صورت گیرد. کمالی سروستانی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور گفت: مرغ به شکل صنعتی قریب به 80 سال از عمرش می گذرد. وی گفت: تعدادی از واحدهای مرغ داری نیاز به نوسازی و بازسازی دارد که در این زمینه حرکت هایی انجام شده ولی باید ادامه داشته باشد. برای راندمان انرژی و تهویه واحدهای تولیدی نیز باید تلاش شود. وی گفت: حمایت های تسهیلاتی مهمترین موضوع است که باید در اختیار مرغداران قرار گیرد. مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور در ادامه افزود: چون اساس تولید براساس استفاده داخل متمرکز بوده است و واسطه ها نیز برای مرغ سنگین بهای بیشتری می پردازند، در امر صادرات مشکلاتی بوجود آمده است. وی همچنین درباره ورود اتحادیه برای از بین بردن واسطه ها نیز گفت: اگر قرار است شرکت پشتیبانی حمایت کند باید ذخیره سازی زیر نظر همین شرکت های صورت گیرد تا تولید و ذخیره سازی نزدیک تر شود چون هرچه نقش تشکل ها پررنگ تر و ساختارهای دولتی کمرنگ تر شود، امکان تعادل بازار عملیاتی تر است.
دکتر رکنی معاون وزیر کشاورزی نیز گفت: با توجه به پتانسیل بالای تولید توسط تولید کنندگان در بیشتر مواقع از مجموعه تولیدات داخلی استفاده شده است. اما سعی داریم به بازرگانان کمک کنیم تا مازاد تولید مرغ مدیریت شود. همچنین با کمک اتحادیه و تشکل های استانی در زمینه توازن عرضه و تقاضا با استان ها هماهنگی هایی صورت گرفته اما باید برای تنظیم بازار پایش مستمر داشته باشیم. دکتر رکنی در ادامه تاکید کرد: به هرشکل ممکن باید از دولت کمک گرفت تا حمایت و پشتیبانی دولت را برای تولید کنندگان داشته باشیم، بنابراین: 1- تولید کنندگان باید هزینه تولید را کاهش دهند تا بتوانیم در بازارهای رقابتی وارد شویم. 2- دولت باید مشوق هایی برای تولید کنندگان در نظر گیرند.
سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]