واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کنگره بین المللی اپیدمیولوژی بالینی در استان برگزار می گردد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: برگزاری کنگره کنگره بین المللی اپیدمیولوژی بالینی در جهت ارتقاء سطح علمی و پژوهشی استان تاثیر بسزایی خواهد داشت.
"علی دل پیشه" رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در اولین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی بالینی و هشتمین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران ضمن خیرمقدم به مسئولان کشوری و استانی و همچنین اندیشمندان و دانشمندان اپیدمیولوژیست داخلی و خارجی گفت: مجموعه دانشگاه و سایر دست اندرکاران استانی و کشوری تمام تلاش خود را برای برگزاری این کنگره در خور نام استان و کشور به کار گرفته اند تا این کنگره به بهترین وجه ممکن برگزار شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ضمن تشریح اهداف رشته اپیدمیولوژی اظهار کرد: اپیدمیولوژیی مطالعه توزیع و نحوه انتشار و علت یابی بیماری ها، کنترل و اندازه گیری و فراوانی آنان و بهره گیری از نتایج این مطالعات برای حل مشکلات بهداشتی جامعه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام تصریح کرد: این علم توأم با عمل است و هم سابقه دیرینه و طولانی در در تاریخ دارد به طوریکه در 2400 سال پیش جرقه های این علم در زندگی بشر زده شد که بقراط اندیشمند بزرگ، نقش عوامل محیطی را در سلامت انسان تبیین کرد.
وی با بیان اینکه این رشته تاکید بر گروه به جای فرد دارد و علم کمیت ها و بررسی ارتباطات، اختلاف ها، مقایسه ها و تغییرات روند الگوی بیماری است، افزود: این علم به جنبه های پیشگیری بیشتر از درمان توجه دارد و مهمترین اهداف این رشته مشخص کردن عوامل سبب ساز بیماری ها و علل آن، مطالعه تاریخچه طبیعی و عوامل پیش آگاهی بیماری هاف ارزشیابی روشها بر درمانی جاری و بخصوص پس از اجرای طرح تحول نظام سلامتف نقش اپیدمیولوژی در ارزشیابی روشها و طرح های اجرا شده در کشور بسیار حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: پایه ریزی تصمیمات مناسب در حوزه بالین، توجه به فراوانی یا رویداد بیماریف از این رویکرد اپیدمیولوژی می توان به این نتیجه گیری رسید که ممکن است افراد در معرض خطرات یکسانی برای ابتلا به بیماری باشند اما میزان ابتلای آنان متفاوت است که این به واسطه ویژگی های شخصی و محیطی موجود است که میزان ابتلا را متفاوت می سازد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه اپیدمیولوژیست ها الگوی مواجهه ایجاد بیماری را به همان نحوی مشاهده می کنند که بطور طبیعی در جوامع بشری رخ می دهند، گفت: یک اپیدمیولوژیست بیماری را هم از جنبه بالین و هم از جنبه اجتماعی آن مورد بحث و بررسی قرار می دهد و تمرکز بر جمعیت های اسانی و اتکا بر مشاهده های غیرتجربی و حضور در متن جامعه ارز مهمترین ویژگی های این رشته است.
وی اضافه کرد: شناسایی سیر طبیعی بیماری ها از طریق سنجش میزان کشندگی و بررسی عوامل پیش آگاهی دهنده از جمله استفاده از تحلیل بقا جهت شناسایی گروههای بیماران با پیامدهای بالینی مطلوب و یا نامطلوب از جمله ویژگی های دیگر این رشته ارزشمند است که اپیدمیولوژی بالینی را به عنوان زمینه اصلی این کنگره قرار داده است.
دکتر دل پیشه در پایان سخنان خود از حضور همه اندیشمندان خارجی و داخلی در این کنگره تقدیر نمود و یادآور شد: برگزاری کنگره بین المللی اپیدمیولوژی در استان ایلام افتخاری برای محققان، اندیشمندان و پژوهشگران و مردم استان ایلام است که بیانگر رشد و بالندگی علم تحقیق و پژوهش این دیار است.
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]