تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803629527




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجلاس روسای مناطق آزاد کشورهای حاشیه اقیانوس هند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اردیبهشت امسال برگزار می شود : اجلاس روسای مناطق آزاد کشورهای حاشیه اقیانوس هند دبیر نخستین اجلاس رئیسان مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) با اشاره به برگزاری این اجلاس در چابهار، این اجلاس را یكی از مهمترین رویدادهای بین المللی پس از برنامه جامع اقدام مشترك(برجام) در این منطقه عنوان كرد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ساعت 13:24

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، محمود احمدی افزادی روز سه شنبه در نشستی خبری در تهران به مناسبت برگزاری این اجلاس در روزهای سی ام و سی ویكم اردیبهشت ماه جاری ، افزود: حدود 30 شركت خارجی برای سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار اعلام آمادگی كردند. علاوه بر كشورهای شركت كننده در این اجلاس، كشورهایی مانند روسیه، نیجریه و ژاپن از طرف‌های اصلی سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار محسوب می‌شوند.
وی افزود: در حاشیه برگزاری اجلاس چابهار ، مذاكراتی بین نمایندگان 11 وزارتخانه كشور و شركت كنندگان در این اجلاس برای توسعه تجارت و سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت. همچنین نمایشگاهی در حاشیه این اجلاس برگزار خواهد شد.
مشاور امور بین‌الملل دبیر شورای عالی مناطق آزاد كشور گفت: یكی از موضوع های مهم دو دهه گذشته ‌پیوستن ایران به سازمان جهانی تجارت بوده و برگزاری این اجلاس در چابهار و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایران و بندر اقیانوسی- تجاری و صنعتی این منطقه ، مسیر دستیابی ایران را به بازارهای جهانی هموار می كند.
احمدی افزادی افزود: ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس در چابهار و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایران و بندر اقیانوسی- تجاری و صنعتی چابهار به توسعه تجارت كشور در دوره پس از تحریم كمك می كند.
وی با اشاره به حضور 21 كشور جهان در اجلاس روسای مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند، افزود: هفت شریك گفت و گوی این اتحادیه شامل آمریكا، فرانسه، آلمان، مصر، چین، انگلیس و ژاپن نیز در این اجلاس حضور دارند.
دبیر اجلاس مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند افزود: این اجلاس با هدف افزایش سطح همكاری‌ كشورهای شركت كننده در زمینه‌های تجارت، امنیت دریایی، تسهیل تجارت و سرمایه گذاری در بخش‌های شیلات، لجستیك، افزایش تعاملات آكادمیك و علمی، تعامل‌های فرهنگی و گردشگری برگزار می‌شود.
وی جلب نظر سرمایه‌گذاران كشورهای عضو برای همكاری در ایران به‌ویژه در مناطق آزاد و دستیابی به رشد سرمایه‌گذاری در این مناطق به‌ویژه چابهار از طریق حضور فعال در اجلاس و ایجاد دبیرخانه دائمی آن در ایران با استفاده از توان و تكنولوژی كشورهای عضو اجلاس را از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی عنوان كرد.
دبیر اجلاس رئیسان مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند؛ اهداف كلی برگزاری این اجلاس را آزادسازی تجاری، تقویت همكاری‌های آموزشی تكنولوژیكی و ایجاد تسهیلات تجاری و سرمایه‌گذاری با هدف تقویت روابط تجاری و اقتصادی بین كشورهای عضو عنوان كرد.
احمدی افزادی گفت: نیاز به ایجاد سازمانی برای همكاری در این منطقه را نخستین‌ بار «نلسون ماندلا» (رئیس جمهوری فقید آفریقای جنوبی) در سفری كه سال 1995 به هند داشت، مطرح كرد. همان سال نخستین نطفه‌های تاسیس اتحادیه همكاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند ایجاد و در سال 1997 این سازمان با 21 عضو اصلی و هفت طرف گفت‌وگو به طور رسمی تاسیس شد.
احمدی افزادی از كشورهای ایران، هند، استرالیا، مالزی، بنگلادش، سنگاپور، سریلانكا، تایلند، عمان، امارات متحده عربی، یمن، آفریقای جنوبی، تانزانیا، كنیا، موزامبیك، سیشل، كومور، موریس و ماداگاسگار به عنوان كشورهای عضو این اتحادیه و از ایالات متحده امریكا، چین، فرانسه، انگلیس، ژاپن، مصر و آلمان به عنوان شركای گفت و گو در این اتحادیه نام برد.
وی «امنیت و ایمنی دریانوردی»، «تسهیل تجارت و سرمایه گذاری»، «مدیریت شیلات و ماهیگیری»، «كاهش خطرات و سوانح طبیعی»، «همكاری های علمی و دانشگاهی»، «گردشگری و فرهنگ»، «توانمند سازی زنان» و «توسعه اقتصاد اقیانوسی» را هشت اولویت محوری این اجلاس بیان كرد.
دبیر اجلاس رئیسان مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند افزود: امنیت و ایمنی دریانوردی از حوزه های كلیدی مد نظر آیورا است زیرا اقیانوس هند امن و ایمن به منظور تقویت جابجایی كالا و افراد بین كشورهای عضو حایز اهمیت است و عامل وحدت بخش و ارتباط مشترك كشورهای عضو و تعهد مشترك آنها برای توسعه پایدار و شكوفایی منطقه است.
وی با اشاره به اهمیت «تسهیل تجارت و سرمایه گذاری» نیز گفت: آیورا بستری است كه كشورهای عضو باید از آن به منظور برقراری تجارت بین الملل ،ترویج سرمایه گذاری و نیل به رشد اقتصادی پایدار و بازار محوری بهره بگیرند كه این امر به اشتغالزایی در منطقه كمك می كند. ضمن اینكه ایورا باید به دنبال ایجاد توافقنامه تجارت ترجیحی برای منطقه به گونه ای باشد كه دسترسی به بازارهای جهانی را از طریق حذف موانع تجارت و سرمایه گذاری ممكن سازد.
دبیر اجلاس مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند با اشاره به نقش مهم «اقتصاد آبی یا اقیانوسی» در توسعه تجارت كشورها گفت: اقیانوسها راه اصلی حمل ونقل برای 80 درصد تجارت جهانی هستند به همین دلیل اقتصاد آبی مفهوم جامع جدیدی است كه اقتصاد اقیانوسی، محیط زیست و پایداری را در برمی گیرد و هدف ان برآورده كردن نیازهای پایه انسانی است.
وی با اشاره به مزیت های ایران در آیورا گفت: ایران در این كنفرانس از چند منظر مورد توجه قرار دارد. حضور ایران به‌ عنوان كشور مهم و تاثیرگذار در منطقه به واسطه موقعیت جغرافیایی و تجاری و به‌عنوان اتصال‌ دهنده تجارت غرب به شرق از طریق دریای عمان و خلیج فارس از جمله ویژگی‌های جغرافیایی اش است كه با رفع تحریم‌ها در سال جاری، بازار ایران برای كشورهای مختلف مناسب ارزیابی شده و آنها خواهان حضور در ایران هستند در نتیجه این این كنفرانس می‌تواند بسترهای لازم را در این زمینه فراهم كند.
‌این مقام مسئول با اشاره به ریاست دو ساله ایران بر آیورا نیز گفت: ایران از سال 2005 به مدت دو سال ریاست دوره‌ای اتحادیه را برعهده داشت. با توجه به ریاست موفق ایران بر اتحادیه ریاست ایران برای یك سال دیگر تمدید شد. هشتمین نشست اتحادیه در آوریل 2008 در تهران برگزار شد و امسال نیز نخستین كنفرانس رؤسای مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند به میزبانی ایران در منطقه آزاد چابهار با حضور بیش از 15 كشور برگزار می‌شود.
به گزارش ایرنا؛ اتحادیه همكاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند در مارس 1995 در نشستی در كشور موریس كه اكنون مقر این اتحادیه است، مورد تصویب قرار گرفت و بعدا در روزهای 6و 7 مارس 1997 به طور رسمی آغاز به كار كرد.
اتحادیه همكاری‌های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند دارای 21 كشور عضو از سه قاره آسیا، افریقا و اقیانوسیه است كه به انتشار اطلاعات در خصوص رژیم های تجاری و سرمایه گذاری اعضا با هدف كمك به درك بهتر و بیشتر فرصت های سرمایه گذاری در درون این منطقه از سوی تجار و صنعتگران اقدام می كند.
نخستین كنفرانس رئیسان مناطق آزاد كشورهای حاشیه اقیانوس هند روزهای 30 و 31 اردیبهشت ماه جاری در منطقه آزاد چابهار برگزار می شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن