تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846476500




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چطور مانع از کاهش شنوایی شویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 چطور مانع از کاهش شنوایی شویم؟
چطور مانع از کاهش شنوایی شویم؟ یرامون ما پر از صداست، صداهای گوش نواز و یا آزاردهنده. هیچ چیز بدتر از این نیست که از فرد مقابل خود بخواهیم تا گفته ی خود را تکرار کند. اما متاسفانه کاهش شنوایی مسئله رایجی است که به نظر می رسد با آمدن ابزارهای جدید مانند هدفون ها...


به گزارش  فرهنگ نیوز، پیرامون ما پر از صداست، صداهای گوش نواز و یا آزاردهنده. هیچ چیز بدتر از این نیست که از فرد مقابل خود بخواهیم تا گفته ی خود را تکرار کند. اما متاسفانه کاهش شنوایی مسئله رایجی است که به نظر می رسد با آمدن ابزارهای جدید مانند هدفون ها، استریوی خودروها و سیستم های سینمای خانگی و افزایش آلودگی صوتی و غیره رو به افزایش نیز می باشد. خبر خوب اینکه می توان با روش های ساده ای مانع از کاهش شنوایی شد.

از محیط های شلوغ پرهیز کنید

بهترین شیوه برای پیشگیری از آسیب شنوایی، دور بودن از سروصدای زیاد است، یعنی اینکه تلاش کنید خودتان و تمام اعضای خانواده تان را از صدای بلند تلویزیون یا سیستم های صوتی خودرو و سرو صدای لوازم الکتریکی دور کنید.

لازم است در معرض صدای مناسبی باشید. تا حدامکان لوازمی برای منزل تهیه کنید که سر و صدای زیادی نداشته باشند. اجازه ندهید که بچه ها به صدای بلند تلویزیون عادت کنند.
صدای موزیک را کم کنید

امروزه در سطح کوچه و خیابان شاهد جوانانی هستیم که گوشی گذاشته اند و به موزیک مورد علاقه شان گوش می دهند. این مسئله به خودی خود ایرادی ندارد. مشکل زمانیست که صدای موسیقی را خیلی بلند می کنند و توجهی به این مسئله ندارند که کاهش شنوایی معمولا در نتیجه آسیب ناشی از صدای بلند است.
هدفون به طور مستقیم صدا را داخل گوش پخش می کند و این مسئله تهدیدی برای سلامت شنوایی است

فرقی نمی کند صدای هدفون باشد یا موتور خودرو یا شرکت در محیط های شلوغ یا استفاده از ابزارهای الکتریکی پرسروصدا. به طور کلی صدای بلند شنوایی را تهدید می کند. اما کاهش شنوایی در اغلب موارد به دلیل پخش شدن صدای بلند در هدفون و سیستم های سینمای خانواده و استریوی خودرو ایجاد می شود. برای اینکه قدرت شنوایی تان دچار مشکل نشود صدای موزیک را کم کنید، بخصوص اگر عادت دارید با هدفون به آن گوش دهید.
از گوش هایتان محافظت کنید

خیلی ساده است. اگر می دانید که قرار است در یک محیط پرسروصدا و شلوغ حاضر شوید، با پنبه یا گوش گیر یا گوشی های صداگیر به فکر محافظت از گوش هایتان باشید. اگر می خواهید به کنسرت یا ورزشگاه بروید و می دانید که در معرض سروصدای بلندی قرار خواهید داشت، از این ابزار استفاده کنید.

البته در شرایط دیگر مانند مواقعی که باید با ماشین آلات پرسروصدا کار کنید نیز حتما از این گوشی ها استفاده کنید. یادتان باشد که قوه ی شنوایی شما در همین مواقع خاص آسیب می بیند.
سیگار نکشید

ده ها دلیل خوب برای ترک سیگار وجود دارد. با مصرف دخانیات، سنگین نفس می کشید و خود را در معرض انواع سرطان ها، کاهش حس بویایی، زرد و بدرنگ شدن دندان ها و ده ها مشکل دیگر قرار می دهید. اما شاید ندانید که مصرف دخانیات به قوه ی شنوایی نیز آسیب می رساند.

محققان به این نتیجه رسیده اند که مصرف سیگار تا 70 درصد میزان شنوایی را کاهش می دهد، با این حساب در دوران سالخوردگی چیزی از شنوایی گوش هایتان باقی نخواهد ماند. پس یک دلیل دیگر نیز برای ترک سیگار دارید. دست بجنبانید و تا دیر نشده است،این استوانه ی مرگبار را روانه ی سطل زباله کنید.
تمیز کردن گوش با گوش پاک کن

موقع تمیز کردن گوش تان احتیاط کنید

بدون شک جمع شدن موم در گوش آزاردهنده است و خیلی از افراد به کمک پنبه یا گوش پاک کن به فکر خارج کردن آن هستند. مشکل اینجاست که خیلی از این افراد با همین کار به پرده ی گوش خود آسیب های جدی میزنند.

استفاده از گوش پاک کن برای تمیز کردن گوش توصیه نمی شود، چون امکان دارد موم را به بخش های عمیق تر مجرای شنوایی هل دهد که این مسئله به پرده ی گوش آسیب می زند. پزشک متخصص با کمک آب ولرم که توسط سرنگ مخصوص شستشوی گوش و با فشار مناسب به داخل مجرای گوش وارد می نماید، موم را خارج می کند.
داروهایتان را کنترل کنید

هر دارویی که مصرف می کنیم، ده ها عارضه جانبی دارد. صدها دارو وجود دارد که به قوه شنوایی آسیب می زنند. اکثر داروهای ضدسرطان، قوه شنوایی را تحت تاثیر قرار می دهند. متخصصان به این نتیجه رسیده اند که دوز بالای آسپیرین به گوش ها آسیب می زند. اگر نگران داروهایی هستید که با یا بدون تجویز پزشک مصرف می کنید، حتما با پزشک مشورت کنید.
سلامت گوش هایتان را بررسی کنید

اگر سالی یکبار سلامت گوش هایتان را توسط پزشک متخصص بررسی نکنید، نسبت به سلامت آنها بی اطلاع خواهید بود. یک تست شنوایی مناسب سلامت گوش هایتان را سنجیده و تغییراتی که باید در سبک زندگی تان ایجاد کنید را نشان می دهد.

اگر در خانواده و بین نزدیکان تان افرادی بوده یا هستند که دچار مشکلات شنوایی (ناشنوایی، سنگینی گوش یا وزوز گوش) بوده اند، حتما یک تست شنوایی انجام دهید. اگر در محیط زندگی یا کارتان در معرض سروصدای زیادی هستید نیز لازم است که به طور مرتب تست شنوایی بدهید.
استفاده از هدفون را کم کنید

یکی از ساده ترین روش های پیشگیری از کاهش شنوایی، محدود کردن زمانی است که از هدفون استفاده می کنید. مشکل اینجاست که هدفون به طور مستقیم صدا را داخل گوش پخش می کند و این مسئله تهدیدی برای سلامت قوه ی شنوایی است.

برای پیشگیری از کاهش شنوایی، مدت زمانی را که هدفون به گوش دارید کاهش دهید و صدا را کم کنید. حتما خطرات استفاده زیاد و نادرست از این قبیل ابزارها را به کودکان و نوجوانان گوشزد کنید.
 

منبع: تبیان


95/2/14 - 08:00 - 2016-5-3 08:00:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن