تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826514485




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیاست یک در برابر یک؛ یعنی جمع کردن و جدا کردن از میان بی‌خانمان‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:الف: سیاست "یک در برابر یک"؛ یعنی جمع کردن و جدا کردن از میان بی‌خانمان‌ها
بخش خارجی الف، 13 اردیبهشت 95

تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۰۰



رابرت فیسک نویسنده برتانیایی روزنامه ایندیپندنت مستقر در بیروت در مقاله ای به وضعیت اسفناک پناهندگان در اروپا می‌پردازد.سیاست "یک در برابر یک " یعنی ما در حال جمع کردن و جدا کردن از میان بی خانمان‌ها هستیم. مارتین ترنر کاریکاتوریست سیاسی روزنامه آیریش تامز چاپ لندن با ارائه دو طرح مختلف درباره بحران پناهندگی بر روی صفحه اول این روزنامه یکی از جالب‌ترین لحظات را رقم زد. در سمت چپ آن یک فرد پولدار در حال قدم زدن در یک جزیره که زیر آن نوشته شده است: همیشه افراد پولدار اموالشان را دور از ساحل دریا قرار می‌دهند تا به آن‌ها مالیات تعلق نگیرد..." در سمت راست کاریکاتور پناهندگان در یک قایق سست و بی جان در حال عبور از امواج خروشان دریا قرار دارند و زیر آن نوشته شده است: "زمانی که افراد فقیر در حال دور نگه داشتن اموالشان از ساحل هستند ... حدس بزنید شبانه روز در حال حل چه مشکلی می‌باشیم؟"


خب البته این مشکل افراد فقیر می‌باشد که در طوفان گرفتار شده‌اند. خوشامد گویی با استفاده ازاختصاص دادن یک بودجه سه میلیارد یورویی برای تمام ترک‌ها و شرایط ویزای آسان برای افرادی که قصد سفر از ازمیر به بندر اسکندریه جهت سیاحت اروپا را دارند. همان چیزی که پناهندگان زندگی خود را برای رسیدن به آن به خطر می‌اندازند. این یک روش هوشمندانه برای آنچه که مدنظر اتحادیه اروپا است می‌باشد. بسته بندی و برگرداندن اولین گروه کشتی بازگشت کنندگان پاکستانی یعنی کسانی که نه تنها به اندازه کافی برای دلسوزی ما مناسب نبودند بلکه حتی برای نشان دادن پناهندگانی که در نجات دادن زندگی خود دست و پا می‌زنند در تلویزیون نیز مناسب نمی‌باشد. همه‌ی آن‌ها با صبر و حوصله و همراهی ماموران مرزی که اتحادیه اروپا در سراسر این اتحادیه ایجاد کرده است به خارج بازگردانده شده‌اند. من مطمئن هستم که همه آن‌ها زنان و مردان محترمی هستند اما چرا در این کره خاکی در مقابله با پناهندگان ما بر روی صورتمان ماسک می‌زنیم؟


گزارشگران، سازمان‌های داوطلبانه، ان جی اوها و مسولین محلی ظاهراً هیچ احساسی نسبت به محافظت سلامت خود از ازدحام و توده‌های جمعیت ایجاد شده در خاورمیانه ندارند؛ اما به نظر می‌رسد افسران رومی گاردهای مرزی اتحادیه اروپا در یک محافظت دايمی قرار دارند. فی الواقع به مانند ارتش و نیروهای نظامی بروکسل برای تمام نیروهای امنیتی اروپایی نوعی اجبار برای پوشاندن صورت خود وجود دارد. آیا ما با رفتارمان اذعان به این داریم که پناه جویان حامل بیماری طاعون می‌باشند؟ یا نیروهای گارد مرزی اتحادیه اروپا و پلیس و ارتش دولت بلژیک این ماسک و مد لباس را از نیروهای داعشی الگو گرفته‌اند؟با توجه به طرح "یک در برابر یک " پناهندگان تمام این موارد مضحک و خنده دار به نظر می‌رسد. نگرانی‌هایی ما در مورد ماهیت دولت ترکیه چه می‌شود در لحظه ای که پناهندگان به خاک ترکیه می‌رسند در حالی که ما در حال بازگرداندن آن‌ها هستیم؟ به طور حتم ترک‌ها قول داده‌اند خیلی مهربان و خوش رفتار با تمام اقوامی باشند که ما به سمت آن‌ها پرت کرده‌ایم؛ اما در ترکیه هیچ مشکلی وجود ندارد؟ آیا جایی نیست که ماموران پلیس به روزنامه‌ها حمله و خبرنگاران را دستگیر کردند؟ جایی که تعداد زیادی از کرد ها را در طول دهه‌ها کشته است؟ جایی که رییس جمهورش سودای امپراطوری عثمانی را در سر دارد؟ و جایی که هنوز نمی‌توانیم فراموش کنیم که دولت اش نسل کشی بیش از یک و نیم ملیون نفر از ارامنه را در سال ۱۹۱۵ اساساً تکذیب می‌کند؟من تصور می‌کنم که پناهندگان ارمنی از سوریه تقاضای انتقال سریع به یونان و کرد های سوری در یونان تقاضای یک انتقال آرام و با تأخیر به ترکیه را داشته باشند. من به شدت مجذوب کلمات فیلسوف فرانسوی فردریش ورمز می‌شوم که اشاره به این نکته می‌کند، ترک‌ها به نوعی تضمین می‌کنند که اتحادیه اروپا هویت پناهندگانی که از راه‌های دیگر سفر کرده‌اند را معتبر خواهد شناخت. در واقع ما داریم آن‌هایی را انتخاب می‌کنیم که نمی‌خواهیم انتخاب کنیم.از میان مطالب بیان شده خبرنگار آلمانی ولفگانگ باور و عکاس اهل جمهوری چک ایستانیسلاو کروپار در کتاب "عبور از دریاها: همراه با مهاجران سوری به اروپا " یک مطلب غم انگیز را بیان می‌کنند اما عمیقاً شدت موضوع تجارت با پناهندگان را نشان می‌دهد. هر دوی اقایان از مصر همراه با مهاجرین حرکت کردند و جالب تر اینکه توسط قاچاقچیان کتک زده شده‌اند. در مسیر رسیدنشان به ساحل توسط یک کشتی گشت ملوانان مصری متوقف شدند و به دلیل پول ندادن قاچاقچیان به آن‌ها از ادامه مسیر بازماندند. همین افراد سوری البته بدون دوستان خبرنگار خود در سفری دیگر یک قایق گشت بر خلاف گشت قبلی اجازه داد که آن‌ها عبور کنند.این‌ها جزییاتی از یک کتاب نیست که بیان می‌شود. این خشم و عصبانیت است.


اتحادیه اروپا هیچ کاری برای پایان دادن به قتل عام در سوریه انجام نداده است. باور بیان می‌دارد که اکنون بیشتر دولت مردان اروپایی اذعان دارند که یک منطقه پرواز ممنوع و مداخله نظامی رابطه را بدتر خواهد کرد. صدها هزار نفر از مردم از طریق دریای بالکان به اروپا آمده‌اند و وزیر خارجه اتحادیه اروپا تقاضای بستن مرزها را دارد. هیچکدام از آن‌ها استعفا نداده‌اند برخلاف هزاران نفری که در دریای مدیترانه بر اساس اشتباهات آن‌ها مرده‌اند.تمام آن کسانی که استراتژی آن‌ها منجر به وقوع جنگ جهانی دوم شد در حال کار کردن بر روی استراتژی‌های موجود در خاورمیانه می‌باشند. من ایده و تقاضای باور به منظور تجهیز نیروهای بد در سوریه را نمی‌پذیرم. ما به امدازه کافی تجاوز نظامی در حال حاضر انجام داده‌ایم؛ اما نتیجه گیری ای که در پایان کرده است متواضعانه و قابل درک می‌باشد.او درباره‌ی ترس‌های حملات تروریستی پاریس بیان می‌دارد: ما متحمل روزهای دردناکی به وسیله سوری‌ها شده‌ایم؛ اما ما هرگز به طور ویژه تمایلی نداریم به دردها و مشکلات سوری‌ها. ما فقط به دنبال مشکلات خودمانیم. بدون هیچ ترسی که بر روی صورت‌های خود ماسک زده‌ایم.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن