تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826925138




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایگاه ایران در فهرست مصرف کنندگان لوازم آرایش


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جایگاه ایران در فهرست مصرف کنندگان لوازم آرایش


ایران در مصرف لوازم آرایشی در رده هفتم جهان قرار دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، در میان کشورهای غرب آسیا، عربستان در رده نخست مصرف مواد آرایشی قرار دارد و ایران در این منطقه دوم است. * سهم ایران از بازار مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی

با توجه به اینکه فرآورده های آرایشی و بهداشتی سهم عمده ای از بازار مصرفی دارد، اما تاکنون در خصوص میزان مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی آمار رسمی از سوی مراجع ذیصلاح داخلی ارائه نشده و آمار ارائه شده مربوط به مراکز تحقیقاتی اروپایی است .
بنابر گزارش یورومونیتور کل مصرف فرآورده های آرایشی در خاورمیانه در سال  2008  حدود 7.2 میلیارد دلار بوده بوده است که در میان کشورهای منطقه ، ایران با 2.1 میلیارد دلار با فاصله کمی از عربستان (2/2 میلیارد دلار) و در رده هفتم دنیا قرار دارد.
براساس گزارشی که مرکز تحقیقات بهارات ، مستقر در لندن نیز ارائه کرده ، رشد سالانه مصرف فرآورده های آرایشی در عربستان 11 و در ایران 12 درصد است.
با این حال ، شاید تنها مرجعی که می توان براساس آن میزان مصرف فرآورده های آرایشی در ایران را براورد کرد متوسط هزینه و درآمد خانوار است.
براساس آمار مرکز آمار ، متوسط هزینه سالانه هر خانوار شهری روستایی به قیمت جاری در سال 90 به ترتیب بیش از 132 میلیون و 716 میلیون و 716 هزار ریال و 83 میلیون و 973 هزار ریال و برای کل کشور 119 میلیون و 341 هزار و 31 ریال برآورد شده است.
با توجه به اینکه متوسط هزینه سالانه هر خانوار شهری و روستایی و کل کشور به قیمت جاری در سال 90 برای خرید لوازم آرایشی به ترتیب سه میلیون و 288 هزار ریال و دو میلیون و 580 هزار ریال و سه میلیون و 95 هزار ریال برآورد شده ، به این ترتیب هر خانواده ایرانی به طور متوسط در سال 90 حدود 2.5 درصد از هزینه هایش را صرف خرید فرآورده های آرایشی کرده است.
رئیس انجمن وارد کنندگان آرایشی و بهداشتی و عضو هیئت رئیسه مجمع واردات نیز معتقد است حداقل حدود 15 میلیون نفر مصرف کننده روزانه اقلام آرایشی در ایران هستند.
ایران هفتمین کشور مصرف کننده مواد آرایشی در جهان و دومین کشور در خاورمیانه محسوب می شود اما اغلب محصولات آرایشی موجود در بازار وارداتی هستند.

* واردات و مافیای قاچاق در صنعت لوازم آرایشی
  در حالی که میزان واردات انواع آرایشی و بهداشتی در سال 93 ، هفده میلیون و 855 هزار و 218 کیلوگرم به ارزش 118 میلیون و 81 هزار و 99 دلار بوده است این رقم در شش ماهه اول پارسال به حدود 9 میلیون و 985 هزار و 677 کیلوگرم به ارزش 59 میلیون و 808 هزار و 490 دلار رسیده است. واردات فرآورده های آرایش مو نیز شامل بیش از 73 هزار و 629 کیلوگرم «فیکساتور مو» به ارزش 157 هزار و 578 دلار ، معادل حدود 457 میلیون تومان و 4 هزار و 59 کیلوگرم «فرآورده فر و باز کردن فر مو» به ارزش حدود 22 هزار دلار یا 61 میلیون تومان و سایر فرآورده های بهداشتی و آرایشی مو غیر از شامپو به مقدار 2 میلیون و 123 هزار و 116 کیلوگرم به ارزش بیش از 31 میلیارد تومان یا 10 میلیون و 745 هزار و 894 دلار می شود. همچنین در این مدت 4 میلیون و 485 هزار و 973 کیلوگرم شامپو به ارزش بیش از 35 میلیارد تومان یا 12 میلیون و 354 هزار و 781 دلار ، وارد کشور شده است. اگرچه آمار روند کاهشی واردات محصولات آرایشی و بهداشتی را نشان می دهد ، اما به دلیل سوددهی بالا بازار آ‌ن همچنان داغ است که این موضوع معضل قاچاق و واردات این محصولات را از مبادی غیر رسمی جدی تر می کند. مسئولان این بخش معتقدند بین 80 تا 90 درصد  لوازم و کالاهای آرایشی به صورت قاچاق و از طریق مرزهای غربی و شرقی وارد ایران می شود و آن دسته از این لوازم که دارای مارک های معروف اروپایی یا آمریکایی است تقریباً قلابی است و به طرز ماهرانه ای در چین ، تایلند و ترکیه جعل و روانه بازار ایران می شود. بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز فرآورده های آرایشی و بهداشتی بعد از انواع تلفن و لوازم جانبی در سال 91 در رتبه دهم اقلام مکشوفه قرار دارد ؛ به عبارتی ، حدود 1.85 درصد کل قاچاق کشور را به خود اختصاص داده است و تنها در سال 91 در مقایسه با سال 90 ، از نظر ارزش ریالی ، میزان کشفیات فرآورده های آرایشی 471 درصد رشد داشته است که به معنای بیش از چهار برابر شدن کشفیات قاچاق فرآورده های آرایشی در یک سال است.
 


شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن