محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830934984
نميتوانند ببينند هاشمي بزرگ فكر ميكند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نميتوانند ببينند هاشمي بزرگ فكر ميكند
سيد حسين مرعشي دور دوم انتخابات را بسيار مهم ميداند و ميگويد نتيجه آن ميتواند جاي اكثريت و اقليت مجلس دهم را با يكديگر عوض كند. بخشهاي مهم گفتوگو با سيدحسين مرعشي را پيشرو داريد:
به گزارش نامهنیوز، سخنگوي حزب كارگزاران سازندگي پيروزي ليست اميد در انتخابات ۷ اسفند را ناشي از هوشياري مردم در تشخيص موقعيت ميداند.
از هفتم اسفند شروع كنيم. بسياري از نامزدهاي اصلاحطلبان و اعتداليون به دليل رد صلاحيت از رقابت بازماندند. چه شد كه باز هم پيروز شدند؟
من مهمترين آن را هوشياري مردم ميدانم. مردم اهميت كار را خوب شناختند. اين هوشياري هم تحت تاثير شبكه اطلاعرساني غيردولتي و فضاي مجازي بود. مردم كنار رئيسجمهور خود ايستادند. آنها اصلا بسته سياسي و انتخاباتي ما را باز نكردند و همين كه ديدند با بسته رقيب متفاوت است به آن راي دادند.
چرا اصولگرايان نتوانستند به ليست واحدي برسند؟
اصولگرايان با مشكلي مواجه هستند و آن جبهه پايداري است. آنها نتوانستند در مود حذف اين جبهه به توافق برسند. آقاي ناطق نوري و لاريجاني اعتقاد به كنار گذاشتن پايداريها داشتند ولي آقاي حداد عادل و دوستانش برخلاف اين فكر ميكردند.
پيشبينيتان از دور دوم چيست؟
رقابتها در همه حوزههاي انتخابي بسيار نزديك است. اميد داريم مانند مرحله اول حداقل ۵۷ درصد كرسيها از آن اصلاحطلبان و حاميان دولت شود.
تركيب هيات رئيسه مجلس دهم را چطور ميبينيد؟ آقاي كرباسچي از احتمال مطرح شدن گزينه سوم علاوه بر آقايان عارف و لاريجاني سخن به ميان آوردهاند.نظرتان چيست؟
تا الان كسي غير از اين دو برادر بزرگوار اعلام آمادگي نكرده است. آقاي عارف در تهران سرليست ما بودند و تشخيص ما از راي مردم تهران اين است كه ساكنان پايتخت خواهان تغييرند. آقاي عارف نماد تغيير و آقاي لاريجاني سمبل تثبيت هستند. ولي قرار نيست گروهي از بيرون تعيين كند كه چه كسي رئيس ميشود. فراكسيون اميد و حاميان دولت در نخستين فرصت بعد از برگزاري مرحله دوم انتخابات تشكيل جلسه ميدهند و با بحثهايي خيلي صريح و روشن تصميم نهايي خود را به صورت جمعي در اين باره خواهند گرفت.
قبلا اشاره كرده بوديد كه روز بعد از اعلام صلاحيتها تنها ۵ نامزد در تهران داشتيد. چگونه به ليست ۳۰ نفره اميد رسيديد؟
بلافاصله ستاد استان تهران مامور شد و يك اطلاعيه داد تا تمام افرادي كه تفكر اصلاحطلبي دارند و خود را آماده نامزدي ميدانند اعلام آمادگي كنند. ۱۱۰ نفر آمادگي خود را ابراز كردند. بعد فرمي تهيه شد به نام فرم ارزيابي مجلس. اين فرم ۱۰۰۰ امتياز داشت. همه موضوعات در آن پيش بيني شده بود: سابقه فعاليت روزنامهنگاري و حزبي، فعاليت اصلاحطلبانه، سابقه جنگ و ايثارگري، آراستگي ظاهر، قدرت سخنوري، تحصيلات دانشگاهي و پژوهشي و غيره. در جلسه هيات رئيسه اين گزارشها ارائه و مقرر شد افرادي كه هر ۸ عضو جلسه روي آنها اتفاق نظر دارند را قبول كنيم و اگر كمتر از ۳۰ نفر شد درباره نفرات بعدي صحبت كنيم. با اين كار به يك ليست ۳۵ نفره دست پيدا كرديم، يعني ۵ نفر هم زياد آمد. در گام بعدي با حزب اعتدال و توسعه وارد مذاكره شديم و آنها تعدادي را اضافه كردند تا ليست به حدود ۵۰ نفر رسيد. در نهايت با بحث و بررسي به يك ليست ۳۰ نفره رسيديم كه مورد اجماع بود. از اين رو با توجه به اينكه تمام اطلاعات اين نامزدها را كنترل كرديم بايد بگويم اين ۳۰ نفر از نظر سابقه و اصالت سياسي هيچ چيزي كم ندارند.
يعني احتمال ندارد اين افراد گرايشهاي ژلهاي داشته باشند و در مجلس تغيير موضع دهند؟
مطلقا درباره ليست تهران چنين پيش بينياي ندارم.
در شهرستانها چه؟
وضع آنجا متفاوت است. به غير از شهرهاي بزرگ مثل اصفهان، شيراز، تبريز و مانند آنكه مردم سياسي راي دادند در بقيه موارد آرا بعضا تحت تاثير مسائل قومي و قبيلهاي بود.
تحليلتان از خبرگان اخير چيست؟ هاشمي نامزد رياست آن ميشود؟
تا آنجا كه من ميدانم هاشمي دنبال رياست اين مجلس نيست. انتخابات خبرگان اخير پيامهاي روشني داشته كه بايد درك شود. بالاخره اعضاي اين مجلس بايد بپذيرند كه هاشمي محبوبترين عضو آن است و بيش از ۲ميليون و سيصد هزار راي دارد؛ آنهم با اين حجم تخريبي كه عليه ايشان صورت گرفت. بايد متوجه جايگاه و نقش ايشان باشند. من نميگويم هاشمي رئيس مجلس خبرگان باشد اما رئيس خبرگان بايد از كشمكشهاي سياسي فارغ باشد. بايد حداقل، انتخاب رئيس و اگر بشود تمام هيات رئيسه خبرگان با اجماع صورت گيرد. شخصيتهايي در مجلس خبرگان پيش رو هستند كه بتوان درباره آنها اجماع كرد. خبرگان جايي نيست كه صلاح باشد جناحي كه در آن اكثريت دارند ولي در جامعه در اقليت قرار دارند آن را اداره كنند. چون وظيفه تعيين رهبر برعهده آنهاست و ممكن است خداي ناكرده در يك لحظه لازم باشد رهبر كشور را تعيين كنند. رهبر هم بايد رهبر همه مردم باشد و حداقل بايد اكثريت مردم از اين انتخاب قانع شوند. چون رهبري در ايران بر قلوب حكومت ميكند. تاكنون اين قضيه هم درباره حضرت امام خميني(ره) و هم درباره حضرتآيتا... خامنهاي صادق بوده است و از اين به بعد هم بايد چنين باشد. رهبري نميخواهد با زور اسلحه و نيروهاي امنيتي بر مردم حاكم باشد بلكه او ميخواهد بر قلبها حكومت كند، چرا كه لازم است با صحبتهايش مردم را ارشاد و راهنمايي كند و گاهي به مسئولان تذكراتي بدهد. اگر ميخواهيم اين خصلت را براي رهبري حفظ كنيم هيات رئيسه خبرگان بايد اجماعي باشد. به نظرم انتخابات هيات رئيسه خبرگان چنين فرصت بسيار خوبي است كه به همگرايي روحانيون تبديل شود.
رئيس دولت كارگزاران و خانوادهاش هميشه از سوي منتقدان خود به اشرافيگري متهم شده است. چقدر اين اتهام را وارد ميدانيد؟
آقاي هاشمي تفاوتهايي با ما و همه كساني كه در انقلاب هستند دارد. وي تشخيصاش به عنوان يك مجتهد سياسي اين است كه ريا بدترين آفت براي يك نظام و حكومت ديني است. لذا عادي زندگي ميكند. اگر قرار است با خانواده اش براي استراحت به كيش برود سعي در پوشاندن آن نميكند. يعني سميناري صوري در كيش برگزار نميكند تا به آنجا رفته و يك روز هم بيشتر آنجا بماند. به عنوان كسي كه از نزديك با ايشان و خانوادهاش آشنا هستم ميگويم آقاي هاشمي و خانوادهاش در زندگي شان هيچ چيز اضافه ندارند و كاملا عادي زندگي ميكنند. ولي ايشان به هيچ چيزي رنگ و لعاب رياكارانه نميدهد. خودش هم معتقد است مردم بايد خوب زندگي كنند. يادم هست ايشان تازه رئيسجمهور شده بود. ساختماني از زمان شاه به جا مانده بود جايي كه اكنون مسئولان جمهوري اسلامي در آنجا مينشينند. ساختمان قاليهاي بزرگي داشت كه بعد از انقلاب آنها را جمع كرده و در انبار ريخته بودند. نگهداري قالي هم در انبار سختتر از وقتي است كه پهن ميشود. آقاي هاشمي دستور دادند اين قاليها را بيرون آورده و دوپاره پهن كنند. همين شد مظهر كل اشرافيت آقاي هاشمي. وگرنه دقتي كه آقاي هاشمي در مسائل بيت المال داشته و دارند براي خيليها قابل تصور نيست.
مثل جريان ليموزينها؟
بله، كشور دو بنز ليموزين داشت كه از زمان شاه به جا مانده بود. آنقدر فرسوده و قديمي بودند كه ديگر قطعات آنها نيز گير نميآمد. يك روز آقاي علي اف رئيسجمهور آذربايجان به تهران آمده بود. آقاي هاشمي در فرودگاه مهرآباد به استقبال ايشان رفته و با هم سوار بنزها شده و به سمت سعدآباد حركت كردند. هوا داغ بود. يادم هست سه بار اين ليموزينها در اتوبان چمران داغ كرده و دو رئيسجمهور پايين آمده و در رادياتور آن آب ريختند. بعدها به ايشان گفتم من دو ليموزين بنز ميگويم از آلمان بخرند و بياورند اينها زشت است و در شان رئيسجمهور نيست. گفتند نه همينها خوب است و آخر هم زير بار نرفتند تا اينكه خودم به سفير ايران در آلمان نوشتم كه دو بنز ليموزين بخرد و بفرستد. هاشمي خيلي در اين چيزها سختگير است. اصل مخالفتها با ايشان ناشي از حسادت است. نميتوانند ببينند آقاي هاشمي بزرگ فكر ميكند و در دنيا اعتبار دارد. خاطرهاي ديگر بگويم: يك بار رئيسجمهور يكي از كشورهاي آفريقايي ميهمان آقاي هاشمي بود. سه خواسته كوچك داشت. يكي اينكه براي تعمير نمازخانهاي كه در كاخ رياستجمهوري داشت ۲۰ هزار دلار پول ميخواست. ديگر اينكه ۱۰ ميليون دلار پول براي آسفالت تنها جادهاي كه از فرودگاه به پايتخت كشيده شده بود ميخواست. درخواست آخر هم پول براي ساخت مسجدي در پايتخت. آقاي هاشمي با هر سه درخواست بنده خدا مخالفت كرد. گفتم آقاي هاشمي يك رئيسجمهور پا شده آمده اينجا لااقل اجازه بدهيد ۲۰ هزار براي نمازخانه به وي بدهيم. وي گفت پول مملكت را بدهيم براي چه؟ همين كه آمده پذيرايي اش كردهايم بس است. آخر من خودم نامهاي به سفيرمان در آن كشور نوشتم كه ۲۰ هزار دلار بابت آن نمازخانه هزينه كند و اسنادش را بفرستد تا پرداخت كنيم. يا درباره راهاندازي روزنامه ايران؛ تمام هزينههاي راهاندازي اين موسسه، اجاره ساختمان، خريد كامپيوتر و ديگر ملزومات مبلغ سيصد ميليون تومان شد كه دانه به دانه از حساب ۲۲۲ كه در اختيار رئيسجمهوري بود پرداخت ميشد. در تمام اين دستور پرداختها آقاي هاشمي نوشته شده بود پس از اقتصادي شدن موسسه به حساب دولت بازگردانده شود. هاشمي در اين مسائل خيلي سخت گير و دقيق بود. وي و خانواده اش زندگي معمولي دارند و از امكاناتي كه دارند استفاده ميكنند و هيچ چيز اضافهاي در زندگي آنها نيست.
منبع: روزنامه آرمان
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
هاشمي:آمریکا رسماً اعلام کرده که دیگر مانع مبادلات تجاری و بانکی کشورهای اروپایی نخواهد بود/اروپا اعلام کرده ک
هاشمي آمریکا رسماً اعلام کرده که دیگر مانع مبادلات تجاری و بانکی کشورهای اروپایی نخواهد بود اروپا اعلام کرده که بانکهای بزرگ از انجام مبادلات تجاری با ایران حمایت میکند در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ریاست آیتالله هاشمی رفسنجانی تشکیل شد ادامه دستور جلسه قبل که کلیسرلشکر رضایی در مراسم بزرگداشت صیاد شیرازی: آمریکا خلاف برجام عمل میکند و صلاحیت مذاکره درباره موشکهای ایران
سرلشکر رضایی در مراسم بزرگداشت صیاد شیرازی آمریکا خلاف برجام عمل میکند و صلاحیت مذاکره درباره موشکهای ایران را ندارد اعراب وارد بازی آمریکا نشوند صبر ایران حدی دارد دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت آمریکاییها تا الان خلاف برجام عمل کردند و صلاحیت صحبت و مذاکره در خصوص مسایل مهاشمی رفسنجانی: میدان دادن به تندروها اداره کشور را مشکل میکند
هاشمی رفسنجانی میدان دادن به تندروها اداره کشور را مشکل میکند سیاست > احزاب و شخصیتها - رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد اگر به مردم و خواستههای عمومی آنان توجه شود برای آینده انقلاب جای نگرانی نیست به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحتآیتالله هاشمی: میدان دادن به تندروها کشور را دچار مشکل میکند/برای آینده انقلاب جای نگرانی نیست
آیتالله هاشمی میدان دادن به تندروها کشور را دچار مشکل میکند برای آینده انقلاب جای نگرانی نیست رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد اگر به مردم و خواستههای عمومی آنان توجه شود برای آینده انقلاب جای نگرانی نیست به گزارش نامه نیوز آیتالله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در ادامه سقدرتهای بزرگ نمیتوانند خواستههای خود را به دیگران تحمیل کنند
سفیر ایران در کوبا قدرتهای بزرگ نمیتوانند خواستههای خود را به دیگران تحمیل کنند سفیر جمهوری اسلامی ایران در هاوانا با بیان اینکه در جهان امروز روابط میان کشورها باید بر اساس احترام و منافع متقابل پایهگذاری شود گفت دنیای امروز دنیای متفاوتی است که قدرتهای بزرگ نمیتوانندقبول ندارم احمدینژاد هیچ تمایلی برای رئیس جمهورشدن ندارد/ اگر بخواهیم با حرف زدن رأی جمع کنیم، میتوانیم یارا
قبول ندارم احمدینژاد هیچ تمایلی برای رئیس جمهورشدن ندارد اگر بخواهیم با حرف زدن رأی جمع کنیم میتوانیم یارانه را 10 برابر کنیم رئیس جمهور فکر میکند منتقدینش سوادشان کامل نیست بنده در هیچ محفل اصولگرایی اینکه بحث جدی درباره احمدینژاد مطرح باشد را ندیدهام شاید به صورت خبرافتتاح بزرگترین مجتمع کانون پرورش فکری غرب کشور در کرمانشاه
افتتاح بزرگترین مجتمع کانون پرورش فکری غرب کشور در کرمانشاه مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه از افتتاح بزرگترین مجتمع فرهنگی کانون پرورش فکری غرب کشور در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری در این استان خبرداد رضا موزونی با اشاره به اینکه این مجتمع بزرگ دبنياد بركت امسال در 10 طرح بزرگ كشت و صنعت در مناطق مرزي سرمايهگذاري ميكند
بنياد بركت امسال در 10 طرح بزرگ كشت و صنعت در مناطق مرزي سرمايهگذاري ميكند معاون اقتصادي بنياد بركت گفت امسال در 10 طرح بزرگ كشت و صنعت در مناطق مرزي سرمايهگذاري خواهيم كرد كه به طور قطع حداقل يك طرح در قصرشيرين خواهد بود به گزارش نامهنیوز محمد جباري عصر چهارشنبه در استاندمهاجرت بزرگترین استان کشور را تهدید میکند
مهاجرت بزرگترین استان کشور را تهدید میکندتاریخ انتشار يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۲۳ در حالی سیلابدشتهای غرب کشور را فراگرفته که اینجا در نیمه شرقی کشور زمین از تشنگی در خود فرو میرود کمآبی به چالش عمده تبدیل شده و به تنش جمعیتی انجامیده است به گزافکری: هوادار حق دارد در لحظه درست، اعتراض منطقی کند/ دومی هم ابهت استقلال را حفظ میکند
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱ ۳۸ پیشکسوت استقلال میگوید یکی از مشکلات این باشگاه در سالهای اخیر ضعف مدیریتی بوده است محمود فکری در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که ارزیابیاش از دیدار تیمهای استقلال و فولاد چه بود گفت استقلال در مقابل فولاد بسیار خوب ظاهر شد و همین که ت-
سیاسی
پربازدیدترینها