واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مناظره بهادری و حضرتپور دو نماینده راه یافته به دور دوم برگزار شد
در مناظره سهشنبه شب دو نامزد راهیافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ارومیه رودرروی یکدیگر دیدگاههای خود پیرامون مباحث مختلف را مطرح کردند.
به گزارش نامهنیوز، امشب مناظره انتخاباتی بین دو نامزد راهیافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ارومیه بین هادی بهادری و روحالله حضرتپور به همت دانشکده فنیوحرفهای ارومیه (شهید قاضی طباطبایی) برگزار شد.
در این جلسه هادی بهادری و روحالله حضرتپور از کاندیداهای انتخاباتی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ابتدا سوابق تحصیلی و کارنامه عملکرد خود را تشریح کرده و در ادامه به پرسشهای دانشجویان پاسخ دادند.
روحالله حضرتپور در خصوص انگیزه ورود به مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: انگیزه از ورود به مجلس شورای اسلامی پایبندی نظام مقدس جمهوری اسلامی و اینکه بتوانم به نوبه خود تعامل بین نمایندگان و مسئولان اجرایی را ایجاد کنم.
وی با بیان اینکه باید وحدت و تعامل بیشتر بین نمایندگان و مدیران و مسئولان اجرایی استان ایجاد شود تا وضعیت استان در سایه وحدت و اتحاد رو به بهبود باشد، متذکر شد: افتخار میکنم نماینده دهه 60 هستم و در اولویت نخست جوانان و مسائل و مشکلات آنان با جدیت پیگیری میشود.
حضرتپور یادآور شد: در راستای توسعه و ارتقای شاخصهای آماری استان و به ویژه شهر ارومیه در مرحله نخست باید حمایت از طرف کلیه مسئولان شکل بگیرد و رکودی که در حال حاضر حاکم شده باید در سایه اتحاد کنترل شود و در استان نیز باید استفاده درست از فرصتها مدنظر باشد که متاسفانه در حال حاضر به تهدید تبدیل شده است.
نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در رابطه با اشتغال جوانان و نرخ بیکاری در استان، ابراز داشت: باید ظرفیتها شناسایی و در این راستا کار کارشناسی صورت گیرد و بسترها از طریق جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی برای ایجاد اشتغال آماده شود.
وی ادامه داد: باید در مرحله نخست بسترها ایجاد شود و اقدامات در راستای شناسایی مشکلات در بخش صنعت و کشاورزی صورت گیرد و در این رابطه بیشترین آمار بیکاری مربوط به فارغالتحصیلان کشاورزی است.
حضرتپور در خصوص سوالی که در ارتباط با دریاچه ارومیه مطرح شد، اظهار داشت: احیای دریاچه ارومیه نیاز به همت ملی دارد که باید همه مسئولان ملی و به ویژه مسئولان استانی همفکری و تعامل داشته باشند و بودجه لازم تخصیص یابد.
وی در رابطه با سوالی که در ارتباط با تدریس زبان ترکی در مدارس مطرح شد، تصریح کرد: در مورد تدریس زبان ترکی طبق مادههای 15 و 19 قانون اساسی حق ما بوده که به زبان مادریمان تحصیل کنیم و باید در دانشگاهها و مدارس تدریس شود.
هادی بهادری با بیان اینکه فاصله بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب در این منطقه بسیار زیاد بوده است، تصریح کرد: شایسته نیست آذربایجان غربی در بین استانها رتبه 27 را داشته باشد چراکه استعدادها و ظرفیتهای بالایی در استان وجود دارد که متاسفانه عمدتا شکوفا نشده و در این راستا هدف از ورود به این عرصه مدیریتی تلاش برای توسعه شهر و استان است.
وی خاطرنشان کرد: با فضای مدیریتی کلان کشور آشنا بوده و با دانشگاههای مختلف تهران همکاری داشته و از طرفی بر نقاط ضعف و فرصتهای منطقه آشنایی دارم و احساس میکنم میتوانم بین ارتباطات و مشکلات و توانمندیهای منطقه پلی برای توسعه منطقه ایجاد کنم.
بهادری در رابطه با برنامههای عملیاتی در راستای ارتقای شاخصهای آماری شهر ارومیه در حوزههای مختلف توسعه، ابراز داشت: از نظر آمارهای توسعه انسانی آذربایجان غربی در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
وی ادامه داد: از شاخصهای اصلی توسعه نیروی انسانی شاخص سلامت و بهداشت بوده که متاسفانه آذربایجان غربی در بین 31 استان رتبه 31 را دارا بوده و از نظر وضعیت آموزش رتبه 28 و از نظر درآمد در رتبه 26 داراست که این آمار نشان میدهد استان در وضعیت مناسبی نیست.
نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی متذکر شد: برنامهها و اقداماتی که این استان در راستای ایجاد تغییرات در شاخصهای توسعه انسانی نیاز دارد ظرفیتهای جدید برای تولید درآمد ایجاد شود.
وی بر ضرورت ایجاد منطقه بزرگ تجاری در آذربایجان غربی تاکید کرد و افزود: اصلیترین ظرفیت استان تجارت بوده چراکه بزرگترین مرز ایران با کشورهای اطراف در آذربایجان غربی قرار دارد به طوری که ایران با هفت کشور مرز زمینی دارد و از هفت کشور تقریبا چهار کشور با استان آذربایجان غربی مرز زمینی دارد و این درحالی است که از این مرزها برای توسعه استان به ویژه ارومیه بهرهگیری مناسبی صورت نگرفته است.
بهادری یادآور شد: دومین مسئلهای که در این منطقه از اهمیت خاصی برخوردار بوده واحدهای تولیدی و صنعتی است که در این راستا نظارت خوبی در توزیع اعتبارات صورت نگرفته و مقدار قابل توجه از این پولها از مملکت خارج و مقداری که در داخل استان باقی مانده تبدیل به انبارهای ماشینآلات شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر 85 درصد واحدهای صنعتی استان تعطیل است که این مسئله به مدیریتها در سالیان گذشته و نظام سیاستگذاری و نظام تصمیمگیری بر میگردد که در این حوزه اشکالات جدی وجود دارد.
بهادری خاطرنشان کرد: در رابطه با موضوع اشتغال نخستین مسئله به نظام آموزش و پرورش و بحث نظام استعدادیابی بر میگردد به طوری که متاسفانه نظام کشف استعداد در نظام آموزش و پرورش قرار ندارد و در این راستا ساختار مناسبی در آموزش و پرورش شکل نگرفته است.
نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرفی تربیت و آموزش مهارتی هدف نظام آموزش عالی قرار نگرفته است و آموزش عالی صراحتا اعلام کرده موظف به اشتغال نیست و در نهایت مدرکی که منجر به اشتغال نشود به چه دردی میخورد و راهحل این مشکل با شکلگیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه است.
وی با تاکید بر اینکه حیات دریاچه حیات آذربایجان غربی است، یادآور شد: در حال حاضر بحث دریاچه ارومیه از حالت امنیتی خارج شده است و در مسئله اجرایی با اتصال دو رودخانه زرینه به سیمینه رود ورودی آب دریاچه افزایش یافت و امروز تراز دریاچه ارومیه نسبت به دو سال گذشته 33 سانتیمتر بالاتر است.
وی با بیان اینکه 17 میلیارد مترمکعب حوزه آبریز دریاچه ارومیه بارش به طور متوسط اتفاق افتاده که از این میزان حدود 67 درصد تبخیر میشود یعنی حدود 11 میلیارد مترمکعب از بارشها مجددا به جو برگشته، ادامه داد: 6 میلیارد و 200 میلیون مترمکعب کل آب در حوزه آبریز دریاچه ارومیه را شامل میشود که طبق استانداردها حق استفاده از 6 میلیارد و 200 میلیون آب تجدیدشونده 20 درصد بوده این در حالی بوده که در حوزه آبریز دریاچه ارومیه 75 درصد مصرف شده که نتیجه مدیریت نادرست در منابع آب طی 50 سال گذشته اتفاق افتاده است.
نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی متذکر شد: امروز نتیجه مطالعات نشان میدهد دریاچه ارومیه قابل احیا بوده و در این راستا برنامه وجود دارد و برای نخستین سال جاری برنامه با موفقیت اجرایی شد.
منبع: فارس
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]