واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امروز كارخانه 20 هزارتني توليدي خوراك دام و دان طيور در املش به بهرهبرداري رسيد
خبرگزاري فارس: امروز طي مراسمي با حضور مديركل امور تغذيه وزارت جهاد كشاورزي، يك واحد كارخانه 20 هزار تني توليدي خوراك دام و دان طيور در املش مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از املش، مديرعامل شركت تعاوني دامداران املش در اين مراسم افزود: اين كارخانه در زميني به مساحت 2 هزار و 500 متر و زير بناي يك هزار و 300 متر مربع و ظرفيت 80 تن در روز به منظور توليد كنسانتره دامي احداث شده است.
احسان خباز كار مجموع اعتبارات هزينه شده كارخانه مذكور را بالغ بر 6 ميليارد و 500 ميليون ريال اعلام كرد.
وي گفت: تنها شركت تعاوني دامداران در سطح استان هستيم كه اقدام به راهاندازي كارخانه توليد خوراك دام كردهايم.
خبازكار اظهار داشت: با توجه به خشكسالي به وجود آمده، دولت براي بسياري از استانها يارانه خريد علوفه تخصيص داد، ولي متأسفانه اين يارانه به گيلان تعلق نگرفته است.
وي با اشاره به افزايش نرخ جو تصريح كرد: سال گذشته قيمت جو 200 تومان بود ولي امروز اين نرخ به 410 تومان در هر كيلو رسيده است كه هيچ تناسبي با فروش شير دام ندارد و براي دامداران مقرون به صرفه نيست و فقط تخصيص يارانه به دامداران ميتواند وضعيت موجود را التيام بخشد.
فرماندار املش نيز در ادامه اين مراسم با انتقاد از حذف يارانه دولت براي دامداران گفت: افزايش قيمت هر كيلو جو، توليد شير در اين شهرستان را كاهش داده است چون دامداران توان خريد خوراك دام به موقع را ندارند و شير بيشتري توليد نميشود.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم گفت: نياز جامعه ما به اين فرآوردهها است و لذا بايد خودكفا شويم و به جاي واردات لبنيات از ساير استانها خودمان صادر كننده باشيم.
مديركل امور تغذيه وزارت جهاد كشاورزي نيز اظهار داشت: در بحث خشكسالي يارانه به استان گيلان اختصاص مييابد و مشكلات كشاورزان را به مسئولان جهاد كشاورزي منتقل ميكنيم.
همچنين به گزارش خبرنگار فارس، يك واحد توليدي « موم آج كني » نيز امروز در املش به بهرهبرداري رسيد.
مديرعامل اين واحد توليدي ظرفيت توليد آن را روزانه يك تن اعلام كرد و گفت: اين واحد توليدي در زميني به مساحت 300 متر مربع و زير بناي 120 متر مربع با اعتبار 500 ميليون ريال به بهرهبرداري رسيد كه با راهاندازي آن براي 5 نفر شغل ايجاد شده است.
احسان خالويي افزود: براي تكميل اين واحد توليدي به يك ميليارد ريال ديگر تسهيلات نياز است.
انتهاي پيام./ب
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]