تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836328185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امريكا روي کاغذ توافق اما در عمل ايران‌هراسي مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: امريكا روي کاغذ توافق اما در عمل ايران‌هراسي مي‌كند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروز در آستانه روز کارگر در ديدار هزاران نفر از کارگران، با تجليل از وفاداري و ثبات قدم جامعه کارگري در قبال انقلاب و نظام، بر «حل مشکلات جامعه کارگري»، «تقويت توليد داخلي»، «ضرورت مقابله جدي با قاچاق کالا» و «ممنوعيت واردات کالاهاي داراي مشابه ايراني» تأکيد کردند...


حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروز در آستانه روز کارگر در ديدار هزاران نفر از کارگران، با تجليل از وفاداري و ثبات قدم جامعه کارگري در قبال انقلاب و نظام، بر «حل مشکلات جامعه کارگري»، «تقويت توليد داخلي»، «ضرورت مقابله جدي با قاچاق کالا» و «ممنوعيت واردات کالاهاي داراي مشابه ايراني» تأکيد کردند و با اشاره به ادامه خصومت‌هاي امريکا افزودند: امريکايي‌هاي غيرقابل اعتماد، با اصرار بر تحريم‌هاي مختلف ايران تلاش مي‌کنند با ايجاد «ايران‌هراسي»، عملاً در راه تعاملات اقتصادي کشور با خارج، مانع‌تراشي کنند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، ايشان همچنين با اشاره به انتخابات مرحله دوم مجلس شوراي اسلامي در جمعه همين هفته، همه واجدان شرايط شرکت در اين مرحله را، به حضور در انتخابات فراخواندند. رهبر انقلاب با تشکر از زحمات و تلاش‌هاي جامعه کارگري کشور و اظهار ارادت نسبت به کارگران، کار و تلاش در جامعه را «ارزش» خواندند و گفتند: هر فردي که در جامعه مشغول کار است؛ اعم از مسئول، وزير، استاد دانشگاه، دانشجو، طلبه، مدير و ديگران، به معناي عمومي کلمه، کارگر است و در واقع، «توليد ارزش» مي‌کند.
 
کارگران همواره مدافع نظام اسلامي بوده‌اند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأکيد بر اينکه از ديدگاه اسلام، «بيکاري، تنبلي و وقت‌گذراني بيهوده»، ضدارزش است، افزودند: بايد همه کساني که در عرصه‌هاي مختلف مشغول کار هستند، علاوه بر بالا بردن کيفيت کار، حق آن کار را ادا و خود را وقف کار کنند. رهبر انقلاب افزودند: هرکسي در کشور مسئوليتي پذيرفته است، بايد همه وقت و توان خود را به اداي صحيح آن مسئوليت اختصاص دهد. ايشان با اشاره به وفاداري و ثبات‌قدم جامعه کارگري نسبت به انقلاب و نظام اسلامي در طول ۳۷ سال گذشته خاطرنشان کردند: با وجود مشکلات معيشتي، کارگران هيچ‌گاه به تبليغات ضدانقلاب اعتنا نکردند و در مقابل نظام نايستادند بلکه همواره مدافع نظام اسلامي بوده‌اند. رهبر انقلاب با تشکر صميمانه از جامعه کارگري به ‌دليل وفاداري و بصيرت در قبال مسائل انقلاب و نظام، به موضوع «وظايف کارگران، بنگاه‌هاي اقتصادي و مسئولان در اجراي سياست‌هاي اقتصادي مقاومتي» پرداختند و گفتند: پيام اصلي «اقتصاد مقاومتي؛ اقدام و عمل» اين است که مسئولان بايد براي يکايک بندهاي سياست‌هاي کلي اقتصاد مقاومتي، برنامه‌ريزي و آنها را به‌صورت واقعي اجرا کنند.
 
نقش و سهم کارگران در اقتصاد مقاومتي
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، در خصوص نقش و سهم کارگران در اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي خاطرنشان کردند: مهم‌ترين مسئوليت کارگران در اين بخش، «درست، با کيفيت و با استحکام انجام دادن کار» است. ايشان با تأکيد بر بالا رفتن کيفيت کار گفتند: از جمله مسائل مهمي که در بالا رفتن کيفيت کار کارگران تأثير بسزايي دارد، جدي گرفتن موضوع «مهارت‌افزايي» و بالا بردن مهارت کارگران است که دولت در اين زمينه مسئوليت‌هاي مشخصي دارد. رهبر انقلاب، يکي ديگر از مسائل تأثيرگذار و مهم در افزايش کيفيت کار را تأمين امنيت شغلي کارگران دانستند و خاطرنشان کردند: تأمين امنيت شغلي کارگران برعهده مسئولان و همچنين کارفرمايان است.
 
توليد ثروت نبايد به بهاي لگدمال شدن جامعه کارگري باشد
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، «تعطيلي کارگاه‌هاي توليدي» را از آفات بزرگ برشمردند و گفتند: برخي اوقات، تعطيلي کارگاه‌ها به‌دليل مشکلاتي همچون کمبود نقدينگي و امکانات يا فرسودگي تجهيزات است که در اين موارد، کارفرما مقصر نيست و مسئولان مربوط در بخش صنعت و تجارت، بانک‌ها، مسئولان بخش فناوري و شرکت‌هاي دانش‌بنيان، بايد به مسئوليت خود عمل کنند. ايشان افزودند: البته در موارد ديگري نيز به‌دليل سوءاستفاده برخي کارفرمايان و استفاده از وام‌ها و تسهيلات در بخش‌هايي همچون ساخت‌وساز به‌ جاي توليد، کارگاه‌ها تعطيل مي‌شوند که در اين موارد، بايد دستگاه قضايي، دولت و دستگاه‌هاي اطلاعاتي موضوع را به‌طور جدي پيگيري کنند. رهبر انقلاب تأکيد کردند: کسي مخالف توليد ثروت نيست اما اين توليد ثروت نبايد به بهاي لگدمال شدن جامعه کارگري و اقشار محروم باشد. ايشان، «ترويج محصول کارگر ايراني»، «سلامت محيط کار» و «افزايش سهم دستمزد در هزينه توليد» را از ديگر عوامل تأثيرگذار در افزايش کيفيت کار کارگران دانستند و تأکيد کردند: براي همه اين موارد، مي‌توان با استفاده از روش‌هاي صحيح و همچنين تجربيات کشورهاي ديگر، برنامه‌ريزي مناسب انجام داد تا هم انگيزه و کيفيت کار کارگران ارتقا يابد و هم کارفرمايان آسيب نبينند.
 
کارگر و کارفرما در منطق اسلام مکمل يکديگرند
رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان به تبيين حقوق کارفرمايان نيز پرداختند و تأکيد کردند: کارفرما و کارگر در منطق اسلام مکمل يکديگرند نه معارض و دشمن.  حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با قدرداني از کارفرماياني که سرمايه‌شان را به جاي سرمايه‌گذاري بدون دغدغه در بانک‌ها، به ميدان توليد و کارآفريني مي‌آورند، افزودند: «همکاري صميمانه کارگران با کارفرمايان»، «تلاش مسئولان براي تسهيل سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف» و «فراهم کردن زمينه صادرات و دفاع از حقوق صادرکنندگان در کشورهاي خارجي»، از جمله حقوق کارفرمايان است که بايد رعايت شود. ايشان در همين بحث به مسئولان خاطرنشان کردند: بايد بر سلامت و کيفيت کالاهاي صادراتي نظارت شود چراکه صادر شدن اجناس و کالاهاي ناسالم و بي‌کيفيت، موجب بدنام شدن ايران و ضربه به صادرات کشور خواهد شد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأکيد فراوان بر «ارزش و اهميت توليد داخلي» افزودند: توليد داخلي بايد به عنوان امري مقدس شناخته و حمايت از آن، يک «وظيفه» تلقي شود.
 
ورود اجناس مشابه داخلي مطلقاً ممنوع است
رهبر انقلاب، وارد کردن اجناسي را که مشابه داخلي دارند، «مطلقاً ممنوع» خواندند و افزودند: برخي فروشگاه‌ها مقيدند که جز توليد داخلي نفروشند که بايد به اين انسان‌هاي باغيرت‌ آفرين گفت. ايشان افزودند: البته در برخي فروشگاه‌هاي عمدتاً بزرگ و گاه وابسته به دستگاه‌هاي دولتي، همه اجناس، خارجي است که اين کار زشت، عملاً موجب بيکاري کارگر ايراني و بهبود وضع کارگر خارجي مي‌شود.  رهبر انقلاب با انتقاد از فرهنگ خريد کالاهاي خارجي و پز دادن با کالاهاي داراي نشان‌هاي خارجي گفتند: ما با دنيا تعامل داريم اما در عرصه‌هايي که توليد داخلي داريم، وارد کردن و فروش و مصرف کالاهاي خارجي بايد به عنوان يک ضدارزش تبليغ و شناخته شود. ايشان خاطرنشان کردند: البته در اين زمينه طرفدار افراط نيستم بلکه بايد با حکمت و تدبير عمل کرد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به عنوان يک مصداق به قضيه وارد کردن خودروهاي امريکايي اشاره کردند و گفتند: خود امريکايي‌ها به علت مصرف زياد و سنگين بودن اين خودروها، رغبتي به خريد آنها ندارند؛ حالا در اين شرايط ما بياييم و از فلان کارخانه رو‌ به ورشکستگي امريکا، خودرو وارد کنيم؟ اين جاي تعجب فراوان دارد. ايشان افزودند: مديران و مسئولان محترم در مقابل فشارهاي پنهاني که در اين زمينه‌ها وارد مي‌شود، بايستند و جداً نگذارند اين قبيل مسائل انجام شود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين با انتقاد از «واردات ميلياردي برخي لوازم غيرضروري»، به مشکل جدي قاچاق کالاها و اجناس به داخل اشاره و خاطرنشان کردند: به مسئولان دولت‌هاي مختلف، مکرر اين مسئله را گوشزد کرده‌ام، آنها نيز مي‌گويند اگر تعرفه سنگين بگذاريم، قاچاق آن کالا بالا مي‌رود، اما اين دليل، پذيرفتني نيست. ايشان قاچاق را بلايي بزرگ و سم توليد داخلي برشمردند و با انتقاد شديد از عدم برخورد جدي با اين مسئله تأکيد کردند: بايد قوي‌ترين اشخاص را مأمور اين کار کرد و دولت، ضمن تقويت دستگاه‌هاي ذي‌ربط، با قدرت با قاچاق سازمان‌يافته مقابله و برخورد کند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: البته منظور از مبارزه با قاچاق کالا، مقابله با کوله‌برهاي ضعيفي که در برخي مناطق اجناس کوچک را وارد مي‌کنند، نيست؛ بلکه منظور قاچاقچيان بزرگي است که با دهها و صدها کانتينر، اجناس قاچاق، وارد کشور مي‌کنند.
   
تبيين موانع توليد داخلي
رهبر انقلاب همچنين در اشاره به يک مسئله خيلي مهم در باب توليد داخلي گفتند: گاه جنسي مي‌تواند در داخل توليد شود اما واردکنندگاني که سودهاي کلان به دست مي‌آورند، با روش‌هاي مختلف از جمله «رشوه‌هاي سنگين، تهديد و حتي جنايت»، تلاش مي‌کنند جلوي توليد آن کالا را بگيرند. ايشان تأکيد کردند: اين مسائل، بسيار مهم و امنيتي است و نبايد با آنها ساده برخورد کرد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در ادامه آسيب‌شناسي موانع رشد توليد داخلي، به نقد کساني پرداختند که به بهانه کهنه بودن فناوري توليد محصولات داخلي، عملاً راه ورود محصولات خارجي را به کشور هموار مي‌کنند. ايشان گفتند: برخي مدافعان واردات خارجي هر جا در استدلال کم مي‌آورند، مي‌گويند فناوري خارجي، «پيشرفته» و فناوري داخلي، «قديمي» است؛ بسيار خوب اما چرا با اين همه استعداد و ذهن خلاق ايراني، اين مشکل را حل نمي‌کنيد؟ رهبر انقلاب سؤال کردند: آيا ذهن ايراني که مي‌تواند موشک را پس از مسافتي ۲ هزار کيلومتري با خطايي کمتر از ۱۰ متر به هدف بزند، نمي‌تواند مشکل فناوري داخلي برخي عرصه‌ها از جمله صنعت خودرو را حل کند؟ پس چرا براي حل مشکلات به اين‌گونه جوانان مراجعه نمي‌کنيد؟

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: برخي پيشرفت‌هاي کشور محرمانه است و قابل بازگويي نيست وگرنه همه از استعداد جوانان اين سرزمين متعجب مي‌شوند. رهبر انقلاب در جمع‌بندي اين بخش از سخنانشان افزودند: به جامعه کارگري، کارفرمايان و مسئولان دولتي خوش‌بين هستم، اما واقعيت اين است که کار در جاهايي مي‌لنگد و برخي علل و عوامل نمي‌گذارد تلاش‌ها به نتيجه لازم برسد، مسئولان تلاش کنند و با شناخت و رفع اين رخنه‌ها، شتاب حرکت پيشرفت کشور را افزايش دهند. ايشان تأکيد کردند: رسيدن ايران به قله رفيع تمدن اسلامي، شعار و رجزخواني نيست بلکه مستند به واقعيات، امکانات، ويژگي‌ها و ظرفيت‌هايي است که توجه به آنها، زمينه‌ساز تحقق اين هدف خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامي گفتند: البته دشمن، همچنان دشمني و ايجاد مانع مي‌کند و در رأس اين دشمني نيز امريکا و صهيونيسم قرار دارند.
 
با ايران‌هراسي مانع بانک‌هاي خارجي مي‌شوند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: امريکايي‌ها گاهي اوقات از دور گلايه مي‌کنند که چرا نسبت به ما بدبين هستيد؟ خوب مسائلي را که موجب بدبيني هستند، مي‌بينيم و نمي‌توانيم چشمان خود را روي آنها ببنديم. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، «انجام مبادلات بانکي با زحمت و کندي زياد و اخلال امريکايي‌ها در معاملات بانکي» را نمونه‌اي آشکار از زمينه‌هاي بدبيني برشمردند و گفتند: اکنون موضوع اختلال در معاملات بانکي را مسئولان نيز مي‌گويند اما چرا بانک‌هاي بزرگ دنيا حاضر به همکاري با ايران نيستند؟ رهبر انقلاب اسلامي گفتند: علت آنکه بانک‌هاي بزرگ دنيا حاضر به همکاري با ايران نيستند، «ايران‌هراسي» است که امريکايي‌ها ايجاد کرده و ادامه مي‌دهند. ايشان تأکيد کردند: بارها گفته‌ام که نمي‌توان به امريکايي‌ها اعتماد کرد و اکنون علت اين مسئله در حال روشن شدن است. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به اينکه روي کاغذ مي‌نويسند و مي‌گويند «بانک‌ها با ايران معامله کنند»، اما در عمل، به گونه ديگري اقدام مي‌شود تا «ايران‌هراسي» به‌وجود آيد، افزودند: امريکايي‌ها مي‌گويند ايران يک کشور حامي تروريسم است و ممکن است به علت حمايت از تروريسم، مورد تحريم قرار گيرد. ايشان تأکيد کردند: اين مطالب چه پيامي را به بانک‌ها و طرف‌هاي خارجي منتقل مي‌کند؟ پيام اين مطالب اين است که براي معامله با ايران اقدام نکنيد و در نتيجه، عملاً بانک‌ها و سرمايه‌داران خارجي از تعامل با ايران به هراس مي‌افتند.
  
امريکايي‌ها از همه تروريست‌ها بدترند
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: البته در خصوص موضوع تروريسم، امريکايي‌ها از همه تروريست‌ها بدتر هستند و براساس اطلاعات موجود، همچنان به ترويست‌هاي نام و نشان‌دار کمک مي‌کنند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به يکي ديگر از شيوه‌هاي «ايران‌هراسي» دولت امريکا براي ممانعت عملي از همکاري بانک‌ها و سرمايه‌داران خارجي اشاره کردند و گفتند: آنها ادعا مي‌کنند که دليل همکاري نکردن کشورهاي خارجي، اوضاع داخلي ايران است، در حالي‌که اکنون امن‌تر از ايران در منطقه وجود ندارد و شرايط داخلي ايران، از خود امريکا که روزانه چندين نفر کشته مي‌شوند و حتي از کشورهاي اروپايي امن‌تر است و اوضاع داخلي ايران به کوري چشم دشمنان، بسيار خوب است.

رهبر انقلاب اسلامي تأکيد مکرر مقامات امريکايي بر حفظ شاکله و نظام تحريم‌هاي ايران را يکي ديگر از روش‌هاي صريح «ايران‌هراسي براي ممانعت از حضور سرمايه‌گذاران خارجي» برشمردند و خاطرنشان کردند: ما با چنين دشمني طرف هستيم و براي هر فعاليتي که مي‌خواهيم انجام دهيم، بايد وجود اين دشمن را مفروض بگيريم. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به پيشرفت جمهوري اسلامي ايران در ۳۷ سال گذشته، به‌رغم دشمني امريکا، تأکيد کردند: اگر اين دشمني تا 100 سال ديگر هم ادامه داشته باشد، به کوري چشم آنها تا 100 سال ديگر نيز پيشرفت خواهيم کرد.
  
امريکا دشمن است، چه بگوييم چه نگوييم
ايشان افزودند: امريکا دشمن است؛ چه به روي او بياوريم، چه به روي او نياوريم و چه بر زبان بياوريم و چه بر زبان نياوريم، اين دشمني‌ها تمام نخواهد شد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، همه مسئولان سه قوه، دستگاه‌ها و نهادهاي انقلاب و همچنين آحاد مردم را به شناخت قدر و قدرت کشور و توانايي‌هاي آن، توصيه کردند و افزودند: ما همانند اميرالمومنين علي(ع) مظلوم اما قوي هستيم و اگر از توانايي‌ها و ظرفيت‌هاي خود به بهترين، انساني‌ترين و اسلامي‌ترين شکل استفاده کنيم، قطعاً بر همه موانع فائق خواهيم آمد. ايشان تأکيد کردند: راه ما هموار نيست اما سنگلاخ هم نيست و اگر به قدرت خود تکيه کنيم، حتماً به موفقيت و پيشرفت‌هاي بيشتر خواهيم رسيد.
  
اهميت مرحله دوم انتخابات کمتر از مرحله اول نيست
رهبر انقلاب در بخش پاياني سخنان خود به برگزاري مرحله دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي در روز جمعه دهم ارديبهشت در برخي شهرها اشاره کردند و گفتند: اهميت مرحله دوم انتخابات کمتر از مرحله اول نيست و همه واجدان شرايط رأي دادن، در انتخابات شرکت کنند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: شرکت در انتخابات تعيين‌کننده است زيرا اگر در پاي صندوق‌هاي رأي حاضر نشويم، اين ميل و کشش و هويت به صندوق منتقل نمي‌شود. پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با گراميداشت روز کارگر، به مشکلات کارگران و بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته براساس همدلي و همزباني شکل گرفته ميان کارگران و کارفرمايان، شکاف موجود ميان تورم و مزد کاهش يافته است. ربيعي با تأکيد بر ضرورت توسعه بنگاه‌هاي کوچک و متوسط براي نهادينه شدن گفتمان رشد فقرزدايي اشتغال‌محور، افزود: «تقويت بيمه‌ها و بيمه کردن ۱۰ ميليون شهروند فاقد بيمه درمان»، «مبارزه با فقر و فساد»، «بهبود وضعيت کودکان کار»، «گسترش تعاوني‌ها»، «توسعه درمان به مناطق محروم»، «توانمندسازي با تأکيد بر توسعه فني و حرفه‌اي»، «تدوين لايحه حمايت از معلولان و ايجاد شغل و تهيه مسکن براي آنها»، «اجرايي شدن بيمه زنان سرپرست خانوار»، «رسيدگي به آسيب‌هاي اجتماعي» و «اصرار بر صيانت از شخصيت کارگران» از مهم‌ترين برنامه‌ها و فعاليت‌هاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي بوده است.





تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن