واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سياست حمايتي دولت در بخش مسكن
واحد مركزي خبر : الهام درباره اظهارات فردي به نام عباس پاليزدار درباره مافياي اقتصادي گفت: اين روشها مورد قبول و تاييد دولت نيست و دستگاههاي اطلاعاتي بايد اين مساله را پيگيري كنند.
وي با اعلام اينكه بيان اين اظهارات مشكوك است ، ادامه داد: چنين اظهاراتي تلاش براي مختل كردن اصل مبارزه با مفاسد اقتصادي است.
سخنگوي دولت با تاكيد بر اينكه دولت با قاطعيت و قانونمند براي مبارزه با مفاسد اقتصادي عمل مي كند، گفت: در اين زمينه بايد اطلاع رساني شود.
سخنگوي دولت ادامه داد: بر اساس گزارشي كه از برخي شهرستانها و استانها در هفته گذشته به ما رسيد، قيمت مسكن تا 30 درصد كاهش يافته است.
الهام در نشست خبري هفتگي خود با خبرنگاران داخلي و خارجي افزود: بدنبال برنامه اي كه هفته گذشته از سوي دولت در باره مسكن اعلام شد اين موضوع به صورت جدي در دستور كار دولت قرار گرفت و به جد پيگيري مي شود .
الهام با بيان اينكه سياستهاي دولت در ساخت و عرضه مسكن با قوت پيگيري مي شود افزود: در سال گذشته بيش از يك ميليون پروانه ساخت مسكن كه غير از طرح مسكن مهر است صادر شده است.
وي تصريح كرد: بر اساس طرح مسكن مهر نيز بيش از 1 ميليون و 200 هزار زمين براي ساخت واحد مسكوني واگذار شده است كه بيش از 400 هزار زمين آماده سازي شده است و به زودي واگذار مي شود.
سخنگوي دولت از مشخص شدن سقف وام بانكي مسكن خبر داد و گفت: به زودي اين سقف اعلام مي شود و سامانه زير ساختي ثبت مسكن كه در هفته پيش وعده آنرا داده ايم به زودي به بهره برداري خواهد رسيد.
الهام افزود: همه نقل و انتقالات مسكن و زمين در اين سامانه ثبت مي شود و هيچ نقل و انتقالي صورت نخواهد گرفت مگر اينكه اطلاعاتش از اين سامانه بدست آيد.
وي ثبت در دفترخانه هاي رسمي را نيز پس از تأييد گزارش اطلاعاتي متمركز اين سامانه دانست و گفت: بر اساس برنامه اطلاعات مسكن متمركز، از آذرماه امسال براي نقل و انتقال بيش از دو واحد، ماليات به قيمت واقعي گرفته خواهد شد.
الهام از مشخص شدن سودا گران بخش مسكن خبر داد و گفت: اين افراد مشخص شده اند و براي آنها ماليات به قيمت واقعي در نظر مي گيريم كه در كنار آن مشوق هايي براي انبوه سازي نيز در نظر گرفته شده است.
سخنگوي دولت با بيان اينكه تجهيزات و قطعات پيش ساخته مسكن به صورت ارزان و پيشرفته فراهم شده است گفت: اميدواريم روند توليد مسكن سرعت بيشتري بگيرد و آثار آنرا در فضاي قيمتي مسكن شاهد باشيم.
الهام به تلاش دولت براي جلوگيري از تورم وارداتي اشاره و تصريح كرد: اميدواريم با تصويب هر چه سريع تر لايحه دولت براي جبران يارانه هاي مربوط به كالاها و ارزاق عمومي مردم ،اين تورم خارجي هر چه سريعتربه حالت عادي برگردد.
سخنگو: پيش شرط تعليق قابل بحث نيست
سخنگوي دولت گفت: موضع ما درباره بسته پيشنهادي مشخص است و پيش شرط درباره تعليق قابل بحث نيست.
غلامحسين الهام در نشست خبري هفتگي خود با خبرنگاران افزود: اين بسته با پيش شرط تعليق غني سازي ارائه نشده است و اگر مساله تعليق باشد قابل طرح نيست و موضوع را متوقف مي كند.
وي گفت: فضاي جهاني مثبت و از اين مساله عبور كرده است.
سخنگوي دولت افزود: ماموريت سولانا تحويل بسته 1+5 است و هيچ برنامه و قرار ملاقات ديگري ندارد.
سخنگوي دولت گفت:موضع ما درباره مسائله هسته اي و بين المللي موضع روشن نظام اسلامي است و اختلافي ميان قوا در اين زمينه وجود ندارد.
غلامحسين الهام افزود: برخي مخالفان مي خواهند با طرح مسائلي مانند اختلاف ميان مسئولان در زمينه هسته اي ميان قوا اختلاف ايجاد كنند.
وي گفت: سياست هاي مسئولان ، سياست هاي قطعي نظام اسلامي است.
سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه آيا بسته پيشنهادي سولانا به معناي اولتيماتوم به ايران است تاكيد كرد: غربي ها در جايگاهي نيستند كه بخواهند چنين ادبياتي داشته باشند و جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه از حقوق كشور دفاع مي كند.
وي گفت: از اين بسته چنين پيامي برداشت نمي شود.
سخنگوي دولت افزود:كشورهاي 1+5 چاره اي جز قبول واقعيات و پذيرفتن حقوق مسلم كشورمان ندارند و بايد به واقعيات تن بدهند.
الهام با بيان اينكه پيشنهادها بايد براساس واقعيات موجود باشد اضافه كرد: جمهوري اسلامي ايران كشوري است كه فناوري هسته اي دارد و با كسي كه براساس قانون حركت مي كند بايد براساس احترام به قانون متقابل و قوانين بين المللي سخن گفت.
وي با بيان اين كه زمان پاسخگويي به بسته پيشنهادي 1+5 مشخص نيست گفت: جمهوري اسلامي ايران براساس نظامات حقوقي و منافع خود با بسته پيشنهادي 1+5 برخورد و آن را بررسي مي كند.
سخنگوي دولت افزود: ايران نيز بسته اي را به آنها پيشنهاد كرده است و ما منتظر پاسخگويي آنها به اين بسته هستيم.
سخنگوي دولت در ادامه از درخواست پارلمان اروپا براي بازگشت موضوع هسته اي ايران به آژانس بين المللي انرژي اتمي استقبال كرد و گفت : ما اين حركت را گام اول مي دانيم و اميدواريم همه به اين برسند كه پرهيز از يكجانبه گرايي و حركت در مسير قانوني مي تواند به حل عادلانه همه مسائل كمك كند.
غلامحسين الهام در پاسخ به سئوالي در اين زمينه افزود: قرائن نشان مي دهد كه جامعه اروپايي براي قبول واقعيتها گام برداشته و خود اروپا پي برده است كه جاي پرونده ايران در آژانس است.
وي تصريح كرد: اين حرفي بود كه جمهوري اسلامي ايران از اول زد و برآن تاكيد داشت و عملي شدن آن نيز جايگاه آژانس را تقويت مي كند و آنهايي هم كه تحت پوشش آژانس نيستند و از زرادخانه هاي هسته اي برخوردارند بايد آن را بپذيرند.
الهام تاكيد كرد : اين حركت از سوء استفاده برخي قدرتها نيز جلوگيري و جايگاه آژانس و ديگر نهادهاي بين المللي را تقويت مي كند.
سخنگوي دولت در پاسخ به سئوال ديگري مبني براينكه دولت براي حمايت از شركتهاي توليدي خصوصي در شرايطي كه كشور با احتمال تحريم مواجه است چه برنامه اي داردگفت : سياست دولت همواره حمايت از توليد است و بر اين اساس حركت و برنامه ريزي مي كند.
غلامحسين الهام با اشاره به تلاش برخي قدرتها براي فشار به جمهوري اسلامي ايران افزود : اين طور نيست كه دنيا كلا در قبضه انها باشد كه بتوانند هر چه مي توانند فشار وارد كنند و توليد كنندگان مواد اوليه صنايع نيز همان هايي هستند كه از اعمال اينگونه تحريم ها و فشارها اسيب بيشتري مي بينند و به همين جهت ما نگراني جدي نداريم و درعين حال به اجراي برنامه هاي ازپيش طراحي شده خود در حمايت از توليد و اشتغال ادامه مي دهيم .
سخنگوي دولت در واكنش به تهديدات اخير رييس جمهور امريكا و رژيم صهيونيستي عليه جمهوري اسلامي ايران گفت : ماهيت رژيمي كه همه چيز آن ارعاب و تهديد است تا با آن بتواند هم مشكل فروش تسليحات نظامي خود را حل كند و هم به غارت منابع ديگر ملتها بپردازد چيزي جز اين نيست.
الهام بابيان اينكه همان طور كه امام راحل فرمودند رژيم امريكا يك رژيم بذات تروريست دولتي است افزود : اين حرفها تاثيري بر مردم و جامعه و فرهنگ ما ندارد و حتي جامعه عمومي جهانيان هم به خامي آن پي برده اند.
وي ابراز اميدواري كرد : سردمداران امريكا روزي واقع بين شوند و درك كنند كه دوران سلطه جهاني گذشته است و بايد با احترام به استقلال و فرهنگ كشورها تعادل دو سويه ايجاد كنند چراكه راه نجات مردم خود امريكا برگشت به چنين واقعيتي است.
سخنگوي دولت با تاكيد براين كه مساله ما مساله انتخابات امريكا يا اين نامزد و ان نامزد نيست تصريح كرد : آنچه مساله ماست روشها و رويكردهاي حاكمان امريكايي است كه مي خواند با تكيه براين روشها به اصطلاح جهان را اداره كنند اما در اداره كشور خود نيز بازمانده اند.
الهام : حقوق فلسطين شناخته شده است
سخنگوي دولت گفت : حقوق فلسطين شناخته شده و متعلق به فلسطينيان است و ما اميدواريم همه فلسطينيان براي حفظ اين حقوق و مبارزه با رژيم صهيونيستي به تعامل سازنده و وحدت برسند.
غلامحسين الهام با بيان اينكه وفاق در تامين حقوق مسلم مردم فلسطين راه ارزشمندي است ، افزود : هر حركتي براي تأمين صلح و آرامش ، مثبت و مورد حمايت است اما اصول و اساس راهكارها براي تشكيل دولتي مبتني بر اراده و خواست مردم فلسطين موضوعي مهم و اساسي است.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه از وي پرسيد براي كسري بودجه بنزين آيا متممي ارائه مي شود گفت: در اين زمينه اگر مشكلي وجود داشته باشد در زمان خود راهكار مناسب و معقولي دنبال مي شود.
وي همچنين در پاسخ به سؤال خبرنگاري درباره درخواست سولانا براي گفتگوي مستقيم با مردم ايران و مخالفت دولت با آن گفت: برنامه اي كه براي مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا با توجه به پيگيريهاي گروه 1+5 ، ارائه بسته پيشنهادي به ايران بود و بيش از اين برنامه اي وجود ندارد.
سخنگو: تعامل قوا با حفظ اختيارات و وظايف خواهد بود
سخنگوي دولت با اشاره به پيشنهاد رئيس مجلس هشتم براي تشكيل كميته اي ويژه در جهت تعامل بيشتر قوا و هماهنگي بيشتر گفت: همكاري در ارتباط ميان قوا همواره يك اصل است و دولت نيز برآن تاكيد دارد و اين تعامل ها با حفظ اختيارات و وظايف هر يك از قوا صورت خواهد گرفت.
الهام به تقسيم كارها و روابط ميان قوا در ساختار قانون اساسي اشاره كرد و افزود: اين تعامل به اين معنا نيست كه دستگاه دولتي و قوه مجريه از كار خود چشم پوشي كند و يا مجلس در تصويب قوانين و نظارت بر دولت كمرنگ عمل كند ، تعامل با حفظ اختيارات و وظايف صورت مي گيرد.
سخنگوي دولت با اشاره به پيام مقام معظم رهبري به مجلس هشتم تصريح كرد: همان طور كه در اين پيام تاكيد شده است دولت، محور روابط است، چرا كه كارهاي كارشناسي كه در دولت انجام مي شود ، بسيار وسيع تر و گسترده تر صورت مي گيرد و ما مي توانيم اين عقبه را به ديگر قوا متصل كنيم و نظرات كارشناسي آنها را نيز در نظر بگيريم.
وي افزود: نگاه دقيق به قانون اساسي، چشم انداز 20 ساله و برنامه توسعه مي تواند تعامل سازنده اي را ميان قوا برقرار كند و اميدواريم با همگرايي بيشتر قوا شاهد تسريع در حل مشكلات مردم باشيم.
غلام حسين الهام در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه دولت بحث تورم را تنها ناشي از حركت دشمنان خود مي داند، پس چرا با آنها برخورد و يا آنها را معرفي نمي كند گفت: بحث تورم را بايد جامع و واقع بينانه ديد و دولت هم هيچوقت تك بعدي با مسايل برخورد نكرده است اين فضاي منفي است كه برخي ها به آن دامن مي زنند تا شايد به اين ترتيب واقعيت ها پنهان بماند و حركت دولت براي رسيدن به هدف با تاخير انجام شود.
سخنگوي دولت بخشي از تورم فعلي را ناشي از تورم جهاني دانست و افزود: چه كسي مي تواند اين تاثير يعني تورم جهاني را انكار كند، بخش فتنه و فساد را هم نمي توان انكار كرد، سرنخ هاي مختلف برگرفته از پرونده هايي كه در دستگاههاي اطلاعاتي و قضايي موجود است بر اين مطلب صحه مي گذارد و هم اكنون اين مسئله در حال پيگيري است.
غلامحسين الهام با بيان اينكه عده اي از منابع بانكي سوء استفاده كرده و تاثير منفي آن را در جامعه براي افزايش تورم پيگيري مي كنند گفت: در اين ميان جنگ نرم آمريكا نيز دنبال مي شود و آنها مي خواهند از اين راه براي رسيدن به اهداف نامشروع خود استفاده كنند.
سخنگوي دولت سياست هاي دولت را به سمت مهار تورم ارزيابي كرد و گفت: منابع بانكي كه در سال گذشته ارائه شده است 100 هزار ميليارد تومان بوده است كه فقط 6 هزار ميليارد از آن به سمت بنگاههاي زودبازده هدايت شده است و همه اين مبلغ نيز در جاي خود مصرف و هدايت شده است و براي همين است كه رقم بيكاري در استاني مثل چهارمحال و بختياري كه همواره از اين درد مزمن رنج مي برده 5/5 درصد كاهش يافته است.
وي افزود: اين يعني اينكه بنگاههاي زودبازده به سمت توليد حركت كرده اند و سياست دولت در جهت ايجاد اشتغال و توليد و مبارزه با بيكاري تا حد زيادي جواب داده است.
اما برخي ها اين مبلغ ناچيز را كه در مسير خود هم هدايت شده عامل تورم مي دانند و 94 هزار ميليارد تومان ديگر را رها مي كنند و به بررسي اينكه به كجا رفته است نمي پردازند.
سخنگوي دولت تاكيد كرد: شايد يك جرياني واقعا نمي خواهد معضل تورم واقعا حل شود و براي همين از راههاي مختلف استفاده مي كند .
وي همچنين به ارائه لايحه دولت بر اي تامين ارزاق عمومي مردم در آذرماه گذشته اشاره كرد و گفت: دولت پيش بيني لازم را كرده بود و اين لايحه را در آن موقع به مجلس داد.
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 249]