تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867184342




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مترو تهران به پرند می‌رسد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مترو تهران به پرند می‌رسد
شهردار تهران با اشاره به توافق صورت‌گرفته با دولت درخصوص تامین اعتبار خط مترو فرودگاه امام خمینی (ره) عنوان کرد: از جهت اجرایی قادر خواهیم بود تا پایان امسال مترو را به فرودگاه امام خمینی (ره) رسانده و از فرودگاه حضرت امام (ره) نیز مترو را به طول ۱۷ کیلومتر به شهر پرند متصل کنیم.

به گزارش مهر، محمدباقر قالیباف روز گذشته در حاشیه افتتاح خط و ایستگاه مترو نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب اظهار کرد: در مجموعه مدیریت شهری دست به دست هم داده‌ایم تا با برنامه‌ریزی دقیق صورت گرفته، در ۱۸ ماه پیش رو بتوانیم ۱۰۰ کیلومتر دیگر به طول خطوط مترو شهر تهران اضافه کنیم. او با بیان اینکه خطوط ۶ و ۷ مترو از خطوط بسیار کلیدی شهر تهران است، گفت: هر دو خط از جنوب شرقی و شرق به سمت شمال غربی و غرب حرکت کرده و از مراکز و میادین اصلی شهر عبور می‌کنند؛ همچنین این دو خط در مسیر خود خطوط یک، 2، 3 و 4 را قطع می‌کنند از این رو دسترسی مردم به مترو بسیار راحت‌تر می‌شود. او ادامه داد: دو خط 6 و 7 به طول 70 کیلومتر و ۳۲ کیلومتر خط مترو دیگر از شهرآفتاب تا فرودگاه حضرت امام (ره) ساخته خواهد شد؛ همچنین تکمیل ادامه این خط از فرودگاه امام خمینی‌(ره) تا پرند در برنامه قرار دارد تا همزمان بتوانیم آن را به اتمام رسانده و طول خطوط مترو شهر تهران را به نزدیک ۳۰۰ کیلومتر برسانیم.

قالیباف تاکید کرد: معتقدیم این کارها قابل انجام است و براساس قولی که دولت در زمینه تامین واگن به مدیریت شهری داده است، این امر نیز محقق می‌شود. در صورتی که واگن‌های مورد نیاز تامین شود، شهرداری در ۱۸ ماه پیش‌رو ظرفیت مترو را به بیش از دو برابر ظرفیت فعلی افزایش خواهد داد. او افزود: در حال حاضر نزدیک به 3 میلیون و 700 هزار نفر را به وسیله مترو جا به جا می‌کنیم اما امکان جا به جایی تا مرز ۸ میلیون نفر به وسیله مترو وجود دارد؛ همچنین برای شهرداری مقدور است که هر دو و نیم دقیقه یک قطار از ایستگاه عبور کند که در این شرایط بالغ بر ۱۰ میلیون نفر را در مترو جا به جا می‌کنیم.

شهردار تهران با اشاره به مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی در حال اجرا در پایتخت گفت: یکی از پروژه‌های عمرانی پایتخت ادامه اتوبان شهید حکیم است که در این مسیر دو تونل به طول 2 کیلومتر در حال اجرا است. او اتصال شمال به جنوب بزرگراه‌های شهیدهمت، شهید حکیم، اتوبان کرج و جاده مخصوص و جاده قدیم را از دیگر اقدامات عمرانی در حال اجرا دانست و گفت: در این مسیر پل بزرگی همانند پل صدر در حال اجرا است که ورودی غرب تهران به مسیر‌های شرقی و غربی دسترسی مناسبی داشته باشد. قالیباف از تکمیل اتوبان یادگار امام (ره) و همچنین ادامه اتوبان دولت‌آباد به‌عنوان دیگر پروژه‌های عمرانی شهر تهران یاد کرد و گفت: اتصال اتوبان آزادگان به میدان بسیج باعث ایجاد ترافیک درون‌شهری است اما اتوبان دولت‌آباد این ترافیک را منتقل می‌کند تا به جای عبور از میدان بسیج، به بزرگراه امام رضا(ره) و گردنه تنباکویی متصل شود.



تاریخ انتشار: ۰۷:۳۴ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - 19 April 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن