واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هر که بر اصولگرایان پیروز شود، فتنهگر است؟
«حدادعادل، سرلیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان تهران بود که در انتخابات 7 اسفند، شکست سختی را از حامیان دولت اعتدال و اصلاحات متحمل شد. او که بعد از آن روز بزرگ از معرض دید رسانهها پنهان شده بود، روز گذشته با حضور در میان اصحاب رسانه، اظهاراتی را بیان داشت که بیشتر از تامل، موجب تاثر است.»
روزنامه قانون: «حدادعادل، سرلیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان تهران بود که در انتخابات 7 اسفند، شکست سختی را از حامیان دولت اعتدال و اصلاحات متحمل شد. او که بعد از آن روز بزرگ از معرض دید رسانهها پنهان شده بود، روز گذشته با حضور در میان اصحاب رسانه، اظهاراتی را بیان داشت که بیشتر از تامل، موجب تاثر است.»
«باید رفتارشناسان سیاسی برخورد آقای حداد را مورد بررسی قرار داده و میزان فشاری که سبب بیان این اظهارات شده را به وی گوشزد کنند تا نه به خود آسیب عصبی برساند و نه افکار عمومی را با سوالهای متوالی روبهرو کند که چگونه صاحبان این تفکرها سالها بر نهادهای اصلی نظام، ریاست کردهاند! حداد خطاب به ملت ایران که پاسخ خود را به امثال وی پای صندوق رای دادند، میگوید:«مردم حافظه سیاسی خود را به کار گرفته و بدانند کسانی که امروز ادعای پیروزی در انتخابات 7 اسفند را کرده و دم از قانون میزنند، همان کسانیاند که در انتخابات سال 88 پا روی قانون گذاشته و عدهای را به تخریب اماکن عمومی دعوت و تشویق کردند!»
وی در جملات قصار دیگری نیز مدعیمیشود، «اصلاحطلبان با تفاوتی جزیی پیروز شدند» باید از حداد پرسید کل رای خود را با نفر اول لیست امید که آقای عارف بودند مقایسه کنید تا معنای تفاوت جزیی را متوجه شوید! شاید نیاز است به جای عکسهای یادگاری با تصاویر خود کمی وقت برای کلاسهای حساب و ریاضی بگذارید تا معنای واقعی رایهای میلیونی مردم را درک کنید.
علیصوفی، رئیسستاد انتخاباتی اصلاحطلبان تهران نیز به این ادعاهای حدادعادل واکنش نشان داده و میگوید ایشان و دوستانشان همین اظهارات را بیان میکنند که مردم پشت خود را به آنها کردهاند!
متن گفتوگو با استاندار پیشین گیلان و رئیس ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان تهران را در ادامه پیمیگیریم.
به نظر شما آقای حداد چرا این پیروزی را نادیده میگیرند؟
پیروزی در انتخابات تعریف مشخصی دارد و اگر جریانی بتواند در یک رقابت سیاسی رای بیشتری کسبکند و رقیب خود را کنار بزند، پیروز قاطع است و طرف مقابل نیز که نتوانسته موفق شود، شکست خورده به حساب میآید! این تعریف عام پیروزی است. از سوی دیگر نیز قانون با توجه به آرای کسب شده اعلام میکند که ما پیروز شدیم! برای من جای تعجب است آقای حداد که مدتها در مرکز قانونگذاری و حتی یک دوره رئیس مجلس بودند این سخنان را گفتهاند!
هدف وی از فتنهگر خواندن مدعیان پیروزی چیست؟
این که بیان میشود افرادی که خود را پیروز میخوانند، از فتنهگران هستند سخن درستی نیست. اگر افرادی که پیروز شدند، جزو فتنهگران هستند چطور دستگاههای نظارتی آنها را تایید کردند؟ در رابطه با تایید صلاحیتها هر اتهامی که به افراد با عنوان فتنه و سایر اتهامات زده میشد، دستگاههای مسئول آنها را رد صلاحیت کردند تا شبههای باقی نماند و اکنون این اظهارات دیگر مبنایی ندارد. این عزیزانی که امروز پیروز شدند و مدعی هستند، در آن دوران نه دستی در امور داشتند، نه افراد سیاسی هستند و نه در احزاب فعال بودند. اظهارات وی جای تعجب دارد و با تعریف آقای حداد همه ملت ایران فتنهگر هستند و هر جریان یا افرادی در مقابل این افراد پیروز شوند، آنها را فتنهگر میخوانند.
آقای حداد مدعی شده است که نگرانی از دخالت دولت در انتخابات وجود دارد. شما این اظهارات را قبول دارید؟
همواره عدهای به حمایت از دولتها در حوزههای انتخابیه یا در مجلس شناخته میشوند. افرادی که از دولتها حمایت میکنند برای حامیان جریان حاکم جذابیت خاصی دارند و این تازگی ندارد. ما نیز عنوان تشکیلات خود را اصلاحطلبان و حامیان دولت گذاشتهایم تا بگوییم حامیان دولت و اصلاحات در کنار یکدیگر هستند. آیا این به معنای دخالت دولت در انتخابات است؟
مردم نیز به دولت گرایش دارند و برای حمایت از آن به لیستی که حامی دولت محسوب میشود رای میدهند ولی ما اثری از دولت در این لیستها نمیبینیم. از سوی دیگر اگر فردی نیز در دولت مشغول و از موضع شخصیت حقیقی خود در فعالیتهای انتخاباتی حضور داشته باشد، از امکانات دولتی استفاده نکند و از جریان یا کاندیدایی نیز حمایت کند، ایرادی ندارد! به این روند نه مهندسی انتخابات میگویند نه دخالت دولت در انتخابات.
دستگاههای نظارتی اجازه دخالت دولت را خواهند داد؟
همه میدانند که دستگاههای نظارتی از حامیان آقای حداد و دوستان دیگر هستند. به نظر شما با این تعاریف دستگاههای نظارتی چنین اجازهای را به دولت میدهند؟ این نهادها و دستگاهها «مو را از ماست کشیده» و اجازه دخالت دولت را نمیدهند و این سخنان آقای حداد جای تامل دارد. تنها نقش دولت در توزیع تعرفهها و بر سر صندوقهای رای است که آنجا نیز اعضای هیاتنظارت حضور دارند و اجازه دخالت نمیدهند. این سخنان عجیب و غریب است و آقای حداد و سایر دوستان همین اظهارات را داشتند که مردم به آنها پشت میکنند.
وضعیت لیست امید در دور دوم چگونه است؟
ما امید فراوانی به دور دوم انتخابات در شهرستانها و 68 کرسی باقی مانده داریم. ما از حدود 61 کاندیدا تحت عنوان لیست امید در انتخابات دور دوم حمایت کردیم و پیشبینی ما این است که حداقل 40 نفر آنها به مجلس راه پیدا کنند ولی احتمال این که بالای 50 نفر از لیست پیروز شوند را زیاد میبینیم.
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]