تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819826376




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خیّرین مدرسه‌ساز ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: خیّرین مدرسه‌ساز ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردند
وزیر آموزش‌ و پرورش از سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیارد تومانی خیّرین مدرسه‌ساز در سراسر کشور در سال گذشته خبر داد.
به گزارش نامه‌نیوز، علی‌اصغر فانی عصر سه‌شنبه 31 فروردین در جلسه شورای اداری شهرستان مهدی‌شهر که در عمارت خیل‌خان این شهر برگزار شد، اظهار داشت: یکی از دلایل بهسازی نکردن این مدارس، کمبود بودجه ناشی از مشکلات اقتصادی دولت بود که امیدواریم با تخصیص به‌موقع بودجه تا پایان برنامه ششم توسعه در پایان سال 99 شاهد ایمن‌سازی همه مدارس کشور باشیم.

وی با بیان اینکه 33درصد فضاهای آموزشی کشور، غیرایمن و فاقد استانداردهای لازم برای حضور دانش‌آموزان است، تصریح کرد: سال قبل، سال بسیار سخت اقتصادی برای کشور بود اما دولت با تدبیر درست توانست از این گذرگاه سخت و دشوار به‌‌سلامت عبور کرده و مدیریتی صحیح و درست بر مشکلات جامعه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود مشکلات سخت اقتصادی در سال قبل، آموزش و پرورش بدون توجه به این مشکلات تلاش فراوانی برای رفع محرومیت‌ها و افزایش سرانه آموزشی در کشور انجام داد و به موفقیت‌های فراوانی نیز دست یافت.

فانی افزود: پارسال یک‌میلیون و 580هزار مترمربع فضای آموزشی در کشور ساخته شد و 11هزار و 400 کلاس درس در اختیار دانش‌آموزان مناطق گوناگون کشور قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های آموزش‌وپرورش برای جبران کمبودهای مالی، استفاده از توان مردمی است که پارسال در راستای این طرح، خیرین مدرسه‌ساز بیش از 800 میلیارد تومان از سرمایه‌های خود را صرف ساخت فضاهای آموزشی کردند.

وزیر آموزش‌وپرورش به توسعه آموزش در مقاطع گوناگون اشاره کرد و گفت: در زمان حاضر 99 درصد واجدین شرایط در مقطع ابتدایی، 94 درصد کودکان واجد شرایط متوسطه اول و 82 درصد واجدین شرایط تحصیل در مقطع متوسطه دوم، مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: یکی از مشکلات کاهش پوشش آموزش در مقاطع تحصیلی گوناگون، مخالفت خانواده‌ها در برخی مناطق با تحصیل فرزندان است.

فانی گفت: به‌‌عنوان نمونه در استان سیستان و بلوچستان، مخالفت زیادی برای تحصیل دانش‌آموزان وجود دارد که برای حل این مشکل، افرادی مأمور گفت‌وگو با خانواده‌ها شده تا رضایت آنها را برای موافقت تحصیل فرزندانشان جلب کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش عنوان کرد: در 2 سال اخیر، بیش از 72هزار دانش‌آموز درنتیجه این گفت‌وگوها امکان تحصیل یافته از خطر بی‌سوادی نجات یافتند.

وی گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را یکی از روش‌های مورد توصیه این وزارت‌خانه دانست و گفت: درنتیجه این آموزش‌ها، فرایند اشتغال دانش‌آموزان پس از پایان تحصیل به‌صورت خوداشتغالی و کارگاه‌های صنعتی تسریع خواهد شد.

فانی تصریح کرد: سمنان، یکی از استان‌های پیشرو در تعمیم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به دانش‌آموزان است و در زمان حاضر 38 درصد دانش‌آموزان این استان، مشغول تحصیل در رشته‌های صنعتی هستند.

وی گفت: این جهت‌گیری آموزش‌وپرورش، زمینه اشتغال، تولید و کارآفرینی هرچه بیشتر نسل آینده را در جامعه فراهم خواهد کرد.


منبع: تسنیم


۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن