واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
عمر جوانان معتاد اندک است
شناسهٔ خبر: 3608299 - سهشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲
مجله مهر > دیگر رسانه ها
جوانانی كه به سمت مواد مخدر سوق می يابد زندگي و طول عمر آنها 50 درصد نسبت به ساير افراد جامعه كاهش می يابد و سلامتی آنها با چالشهای بسياری همراه می شود. آستان نوشت: رئيس انجمن پزشكان عمومی با بيان اينكه زندگی و طول عمر جوانان معتاد ۵۰ درصد كمتر از افراد عادی است، عنوان داشت: جوانان ما از عوارض اعتياد به ويژه از نوع صنعتی آگاهی مناسبی ندارند.
ايرج خسرونيا اظهارداشت: وسايل ارتباط جمعی همچون راديو و تلوزيون و شبكههای اجتماعی در پيشگيری از اعتياد می توانند نقش بسيار مهمی را ايفا كنند.
وی با اشاره به لزوم نمايش زندگی فلاكت بار معتادان توسط رسانههای جمعی تاکید كرد: اعتياد عوارض بسيار زيادی را به همراه دارد و سبب بروز مشكلات شديدی در جوامع می شود بنابراين پيشگيری از اين معضل اجتماعی يك ضرورت است و همه بايد دست به دست هم دهيم تا اقدامات لازم را جهت پيشگيری از اعتياد انجام دهيم.
رئيس انجمن پزشكان عمومی ادامه داد: رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسيار حائز اهميت است و در صورت تحقق اين موضوع به صورت كامل و جامع می توانيم به كاهش اعتياد و پيشگيری از مصرف مواد مخدر اميدوار باشيم. وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشكی و انجمنهای علمی نيز در اين راستا می توانند همكاری داشته باشند و برنامههای زيادی را همگام با ساير دستگاهها ايفا كنند.
خسرونيا با تأكيد بر اينكه بايد جوانان را آموزش داد و اطلاعات آنها و خانوادههايشان را بروز كرد، افزود: بخشی از كتابها و ساعتهای درسی بايد به موضوع پيشگيری از اعتياد و مبارزه اجتماعی با مواد مخدر اختصاص يابد چرا كه اين معضل در حال فراگير شدن است و بايد جهت خشكاندن ريشههای آن به صورت جدی گام برداشت.
وی ريشه اعتياد را در كشور فقر، مشكلات مالي و عدم مطالعه مطبوعات توسط مردم برشمرد و اظهار داشت: سواد رسانه ای و اشتغال در پيشگيری از اعتياد بسيار موثر است و هر چند كه اعتياد علل مختلفی می تواند داشته باشد ولی عمده ريشه آن فقر و بيكاری بوده و لازم است كه مسئولان و دستاندكاران گامهای اساسی را در اين زمينه بردارند.
رئيس انجمن پزشكان عمومی به عوارض اعتياد اشاره كرد و گفت: اينكه امروزه دختران و جوانان درگير معضل مواد مخدر می شوند نشان از عدم آگاهی و دانش آنها دارد؛ چرا که يك زن ايراني برای كسب زيبايی دست به هركاری می زند كه سرانجام آن نابودی زندگي است؟! اين مسئله بايد ريشه يابی شود و اقدامات لازم برای اين موضوع صورت گيرد.
خسرونيا با بيان اينكه جوانان ما از عوارض اعتياد به ويژه از نوع صنعتی آگاهی مناسبی ندارند، تصريح كرد: اعتياد به مواد صنعتي علاوه بر اينكه زندگي فرد را به خطر انداخته، جامعه را با مخاطرات زيادی همراه می كند. امروزه بسياری از تصادفات شبانه و قتل و نزاعها به دليل توهم ناشی از روانگردانها به وقوع می پيونند و افراد جامعه بايد نسبت به اين مسائل آگاه و هشيار باشند.
وی در پايان خاطر نشان ساخت: جوانانی كه به سمت مواد مخدر سوق می يابد زندگی و طول عمر آنها ۵۰ درصد نسبت به ساير افراد جامعه كاهش می يابد و سلامتی آنها با چالشهای بسياری همراه می شود لذا با همكاری همه مردم و مسئولان بايد اقدامات اساسی برای پيشگيری اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر صورت گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]