تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر جوان مؤمنى كه در جوانى قرآن تلاوت كند، قرآن با گوشت و خونش مى آميزد و خداوند ع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804313758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لبخند و شمشير در روابط ايران و آمريكا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
لبخند و شمشير در روابط ايران و آمريكا




حشمت ا... فلاحت‌پيشه، نماينده اسبق مجلس در روزنامه آرمان نوشت: انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا، يك تحول اساسي در دنيا به حساب مي‌آيد، زیرا به طور معمول در دنيا، نوع تحولاتي كه در آمريكا صورت مي‌گيرد، آثار خودش را در ساير كشورهاي دنيا هم مي‌گذارد.





حشمت ا... فلاحت‌پيشه، نماينده اسبق مجلس در روزنامه آرمان نوشت: انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا، يك تحول اساسي در دنيا به حساب مي‌آيد، زیرا به طور معمول در دنيا، نوع تحولاتي كه در آمريكا صورت مي‌گيرد، آثار خودش را در ساير كشورهاي دنيا هم مي‌گذارد.

 دليلش هم اين است كه آمريكا مداخله‌كننده‌ترين كشور امروز دنياست. لذا به طور معمول، نوع رقابت‌هاي انتخاباتي در اين كشور هم به محل تحليل در نقاط ديگر جهان تبديل مي‌شود. در موضوع خاص ايران، واقعيات ثابتي وجود دارد كه بايد به اين واقعيات ثابت توجه داشته باشيم. جمهوري اسلامي ايران با آمريكا در شرايط دشمني به سر مي‌برند و اين دشمني از زمان كارتر كه همزمان با رياست‌جمهوري ايشان بود، ادامه داشته و هنوز هم ادامه دارد.

براي نخستين‌بار بعد از برجام بود كه تا حد بسيار محدودي تنش‌زدايي در روابط ايران و آمريكا صورت گرفت كه آن هم با خلف‌وعده و عهدشكني قابل پيش‌بيني از طرف آمريكا همراه شد كه باز هم مي‌توان گفت فضاي تنش بيشتري در اين رابطه شكل گرفت. شايد نوع تغييرات سياسي در داخل آمريكا براي خيلي از كشورها آثار مثبت يا منفي داشته باشد ولي درباره ايران به اعتقاد بنده نبايد روي كار آمدن شخص يا جرياني يا حزب خاصي آثار جدي در روابط ايران و آمريكا داشته باشد.

چون هم يكسري دشمني‌هاي ثابت بين ايران و آمريكا در طول تاريخ شكل گرفته و هم يكسري خطوط خاص دايم و هم به ويژه زاويه‌هاي به‌شدت فربه‌‌شده‌اي كه در طول تاريخ شكل گرفته كه اين زاويه‌ها همواره در جايگاه دشمني با ايران بوده و نگذاشتند كه مناسبات بين ايران و آمريكا وارد فضاي تنش‌زدايي شود. شايد تا زمان جنگ به طور مشخص آمريكايي‌ها در طرف دشمني با ايران بودند.

 از زماني كه انتخابات بوش پدر شكل گرفت، ديديم كه خيلي‌ها پيش‌بيني برعكس مي‌كردند، باز ديديم كه در زمان بوش پدر روابط دوباره منفي شد. بعد از آن خيلي‌ها خوشبين بودند كه با آمدن آقاي بیل كلينتون از آنجا كه دموكرات بودند، بعد از بوش پدر، روابط دوباره خوب مي‌شود ولي ديديم كه نخستين تحريم‌ها را كلينتون شكل داد. زمان بوش پسر كه رسيد، به ياد دارم كه خيلي‌ها استقبال كردند كه روابط ايران با آمريكا بهتر مي‌شود و تنش‌زدايي صورت مي‌گيرد دوباره ديديم كه بيشترين تنش‌ها شكل گرفت تا جايي كه چند بار هم موضوع حمله به ايران را مطرح شد!

 الان هم در شرايط كنوني و دوران اوباما به نظرم تنها واقعه‌اي كه بين مناسبات ايران و آمريكا شكل گرفته اين است كه هر وقت ايرانيان با قدرت عمل كردند، توانستند منافع خودشان را در قبال آمريكايي‌ها پيش ببرند و هر وقت هم كه از منافع خودشان كوتاه آمدند با ضعف مواجه شدند. اين واقعيتي در روابط ايران و آمريكاست كه در شرايط كنوني ضمن اينكه ايرانيان لبخند ديپلماتيك را بر لب داشته باشند، ولي همواره بايد يك شمشير غلاف‌شده هم داشته باشند چراكه آمريكايي‌ها سنت و سياست‌شان اينگونه است كه هرچه بيشتر در قبال شان كوتاه بياييم.

 بيشتر پيش مي‌روند. هدف ترامپ هم از طرح شعارهاي ضدايراني تحريك احساسات آمريكايي‌هايي است كه فكر مي‌كنند هژموني آمريكا با تنش مواجه شده و ايشان با ادعاي احياي هژموني ايالات متحده آمريكا وارد عرصه انتخابات شده درصورتي كه خودش مي‌داند آمريكايي‌ها ديگر نه توان مالي و نه بُرد نظامي، امنيتي و سياسي دوران سال ۲۰۰۰ ميلادي را ندارند. لذا معتقدم نبايد اين موضوع را زياد به پاي تحليل پرنوسان به پاي ايران گذاشت. خانم هیلاری كلينتون هم ازجمله دموكرات‌هاي آمريكايي است كه معتقد به تداوم تحريم ايران است. اما ايرانيان باز هم با حضور پرقدرت خودشان مي‌توانند منافع خود را پيش بگيرند.






تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن