محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830886438
ترکان: بی شک روحانی برنده انتخابات است
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ترکان: بی شک روحانی برنده انتخابات است
«اكبرتركان» مشاور ارشد رییس جمهوری از مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه خواست مسئولان دولت قبل را به دلیل خرید اوراق قرضه از امریكا و سرمایه گذاری در یك «كشور متخاصم» محاكمه كنند.
پایگاه خبری انتخاب: «اكبرتركان» مشاور ارشد رییس جمهوری از مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه خواست مسئولان دولت قبل را به دلیل خرید اوراق قرضه از امریكا و سرمایه گذاری در یك «كشور متخاصم» محاكمه كنند.
تركان امروز دوشنبه در واكنش به برداشت بیش از دو میلیارد دلار از داراییهای جمهوری اسلامی ایران توسط دستگاه قضایی امریكا گفت: «واقعیت این است كه در زمان دولت گذشته، در آمریكا كه یك دولت متخاصم است، سرمایهگذاری كردیم در حالی كه این كار تخلف بود و باید قوه قضاییه به این قضیه ورود كند.»
ی افزود: علاوه بر این، اقدام به سرمایهگذاری توسط مسوولان وقت بانك مركزی ایران كه به خرید اوراق قرضه دولتی آمریكا به عنوان یك كشور متخاصم انجامید با سیاست جمهوری اسلامی ایران در تضاد بوده است و مجلس باید به این قضیه رسیدگی می كرد.
مشاور ارشد رییس جمهوری با انتقاد از عملكرد مجلس در این زمینه گفت: «باید سوال شود چرا از آن زمان تا امروز ما نظارتی از سوی مجلس نداشته ایم.این افرادی كه امروز كمیسیون برجام تشكیل داده اند، آن روز كجا بودند؟!»
وی با بیان اینكه در طول دوره احمدینژاد، بیتدبیریهای زیادی رخ داد كه مساله توقیف دو میلیارد دلار دارایی ایران در امریكا تنها یك مورد آن است، تصریح كرد: این اقدام دولت قبل تخلف مشخص از قانون محسوب میشود و باید قوه قضاییه به این مسئله ورود كند.
مشروح گفتوگوی ایرنا با تركان را پیشرو دارید:
*این روزها دولت یازدهم به دلیل آنچه دستاوردها یا ناكامی هایش در برجام و مسائل اقتصادی خوانده می شود، از سوی منتقدان تحت فشار است. وضعیت دولت یازدهم را پس از سه سال چگونه ارزیابی می كنید؟
تركان: آقایان 8 سال به اقتصاد، صنعت و تجارت كشور لطمه وارد كردند و امروز نگران اقدامات دولت یازدهم هستند كه این دولت از سوی ناچاری باید دنبال می كرد و چاره ای نداشت. ادعا می كنند دولت موفق عمل نكرده و به طرف خارجی امتیاز داده است و اكنون دستاوردی نصیب ایران نشده است و یا ادعا می كنند كه دولت عملكرد اقتصادی موفقی نداشته است اما هیچ گاه نمی گویند كه ما ویرانه ای را به دولت یازدهم تحویل دادیم!. هیچ گاه نمی گویند در طول دوره هایی كه تحریم ها را كاغذ پاره می دانستند 35 میلیارد دلار كجا رفت؟! البته می دانیم كه دولت روحانی باید پاسخگوی بی تدبیری دولت قبل باشد.
اگر سیستم بانكی ما متلاشی شده به همین خاطر است. بدهیهای سیستم بانكی مگر در این دولت درست شده است؟! این بدهیهای هنگفت در دولت قبل ایجاد شده و تبعات آن گریبانگیر ما شده است. اگر ٣٥ میلیارد دلار منابع بانك مركزی به دست شركت نیكو بوده و غیرموجه هزینه شده، در دولت قبل بوده است. اگر ٥٤٠ میلیارد تومان جمعا دولت به بانكها و سیستم بانكی و غیربانكی از جمله پیمانكاران و صندوقهای بازنشستگی بدهكار است، در دولت پیشین بوده است.
مثل این كه برخی افراد فراموش كردهاند كه اینها به دولت آقای روحانی به ارث رسیده است. من حاضر هستم در مورد تكتك آنها صحبت كنم كه بدهیهای ارزی به بانك مركزی از طریق شركت نیكو و بدهی به پیمانكاران و صندوقهای بازنشستگی از دولت قبل به ما رسیده است. تمام این موارد از برجام یا از ناتوانی دولت روحانی نیست .اینها اسمش ، ارثیه دولت روحانی است.
من معتقدم عامل ناكارآمدی سیستم بانكی در وصل شدن به سیستم جهانی را نباید در اقدامات دوسال قبل جست بلكه باید درعملكرد 8سال پیش در قضیه پول شویی جستجو كرد. بالاخره زمان می برد تا ما با جهان اعتماد سازی كنیم.
*مخالفان برجام معتقدند كه آمریكا بعد از توافق هسته ای، فشارها را بیشتر كرده و دولت روحانی در كنترل این فشارها ناتوان است.مثلا تصرف اموال ایران در آمریكا و یا تحریم های بیشتر. آیا این ادعا در مورد عملكرد دولت یازدهم درست است؟
تركان: در تبلیغات علیه دولت روحانی مسائل بسیاری گم شده است. واقعیت این است كه ما در آمریكا كه یك دولت متخاصم است سرمایه گذاری كردیم. اولا این كار تخلف محسوب می شود و باید قوه قضاییه به این قضیه ورود كند. ثانیا، اقدام به سرمایهگذاری توسط مسوولان وقت بانك مركزی ایران كه به خرید اوراق قرضه دولتی آمریكا به عنوان یك كشور متخاصم انجامید با سیاست جمهوری اسلامی ایران در تضاد است. مجلس باید به این قضیه رسیدگی می كرد كه از آن زمان تا امروز ما نظارتی از سوی مجلس نداشته ایم.
این افرادی كه امروز كمیسیون برجام تشكیل داده اند، آن روز كجا بودند؟! در همان زمان كه پروندههایی در آمریكا علیه ایران مطرح بود، امكان ضبط اموال دولتها برای پرداخت به قربانیان آمریكایی را مجاز دانسته بود. بنابراین، این اقدام دولت قبل، تخلف مشخص از قانون محسوب می شود و باید قوه قضاییه به این مساله ورود كند. درطول دوره احمدی نژاد ما با بی تدبیری های زیادی روبرو بودیم كه این فقط یك مورد آن است.
*ارزیابی شما از اینگونه رفتار مخالفان دولت یازدهم چیست. آیا آنها می خواهند از دریچه مسائل اقتصادی پس از برجام، برای خود رای جمع كنند؟!
تركان: مرحوم فرج الله سلحشور فیلم حضرت یوسف (ع) را چند سال پیش ساخت. در آنجا به یك روایت قرآنی اشاره كرد كه در جریان داستان حضرت یوسف آمده است. اینكه پس از 7 سال وفور نعمت و فراوانی؛ 7 سال خشكسالی نصیب ملت مصر شد. اما اگر دقت كنید خود ما در طول سال های گذشته با اقدامات مان مسبب گرفتاری امروز سیستم بانكی و اقتصادی كشور شده ایم.به تعبیر بهتر، عامل قحطی و وضعیت نامساعد اقتصادی امروز ما، بی تدبیری دیروز ماست.
امروز عربستان محصول و سرمایه حاصل از افزایش 7 سال پیش قیمت نفت را علیه ایران استفاده می كند. قیمت نفت برای هر دو كشور افزایش یافت و به بشكه ای فراتر از 100 دلار رسید. عربستان ذخیره سازی و سرمایه گذاری كرد و امروز حاصل سرمایه گذاری اش را در اختیار گروه های تروریستی قرار می دهد تا علیه منافع ایران اقدام كنند اما ما در طول دولتهای نهم و دهم چه كردیم؟! علاوه بر اینكه معلوم نیست آن پول ها چگونه هزینه شده است و اینكه ما چه استفاده ای از آن برده ایم؛ امروز دولت یازدهم 540 میلیارد بدهی دارد.
این خشكسالی و بی بهره بودن امروز، محصول دولتهای نهم و دهم است. اینها عدم موفقیت دولت روحانی نیست. دولت روحانی این مشكلات را شناسایی كرده و برای حل آن دارد در قالب برنامه ششم توسعه كشور اقدام میكند.
ما به مانند داستان حضرت یوسف حالا با خشكسالی گسترده كه البته حاصل بی تدبیری دولت گذشته است، روبرو هستیم. از سوی دیگر، با فساد گسترده و فرار از مالیات روبرو هستیم.
من معتقدم در جریان افشای اسناد پاناما هم باید بررسی شود كه دولت قبل چه نقشی داشته است؟!. قوه قضاییه باید به این موضوعات رسیدگی كند. نمی توانیم از این مسائل عبور كنیم و بگوییم حالا كارنامه دولت یازدهم را بررسی كنید. هر چند فكر می كنم ما در دولت تلاش كرده ایم كه تنها آواربرداری كنیم.
تنها سه ماه است كه برجام مصوب شده و باید پرسید آیا در این مدت كوتاه، اقتصاد كشور پس از 36 ماه تخریب مداوم و قطعنامههایی كه علیه ایران اجرا شد، بازسازی میشود؟ آیا توفیق اقتصادی به ضرر كشور است؟ وقتی عدهای فقط درباره تقابل با جهان صحبت میكنند معلوم است كه سرمایهگذاران خارجی به كشور نمیآیند و حتی سرمایه گذاران داخلی نیز تحریك میشوند كه وارد صحنه نشوند.
*سال 96 چه گروهی برنده انتخابات ریاست جمهوری می شود؟ آینده روحانی چگونه خواهد بود؟
تركان: بدون شك روحانی برنده انتخابات آینده است. البته علیه دولت تخریب و شایعه سازی فراوان انجام می شود اما هرآنچه در هفتم اسفند 94 اتفاق افتاد در خرداد 96 هم روی می دهد. می دانیم در اسفند ماه هم سرو صدای برخی زیاد بود اما وقتی به آرای آنها نگاه می كنیم متوجه می شویم كه مردم به چه كسانی اعتماد دارند. اصولگرایان چقدر هزینه و تبلیغات در انتخابات انجام دادند و اگر نتیجه را نگاه كنید می بینید با آن همه سرو صدا در شهری مثل تهران نفر چهلم و پنجاهم شدند. اینها چهره های نا شناخته ای نبودند اما مردم اینگونه آنها را رد صلاحیت كردند و كنار زدند.
با این حال، اینكه مخالفان و منتقدان روحانی ، خود را در معرض رای مردم قرار دهند امتحانش ضرری ندارد. من از همه كسانی كه منتقد و مخالف سیاست های روحانی هستند دعوت می كنم تا در انتخابات آینده با روحانی رقابت كنند.
معتقدم منتقدان روحانی به جای تخریب ، باید در انتخابات 96 حاضر شوند و تفكرشان را به رای بگذارند. خوشبختانه، در كشور ما دموكراسی برقرار است و مردم به كارنامه روحانی رای می دهند.
*یعنی دولت روحانی با چالشهای جدی در زمینه های مختلف روبرو نیست؟
تركان: چرا، ما در طول سال های گذشته با چالش ها، موانع و ضعف های متعددی روبرو بوده ایم. اینكه دولت یازدهم با چالش های متعددی روبرو است یك واقعیت است اما حل چالش ها و مشكلات نیازمند یك عزم ملی و همراهی سایر دستگاه هاست. متاسفانه در كشور ما چنین رویكردی كمتر به چشم می خورد.
ما برای حل مشكلات كشور نیازمند همراهی تمام قوا، نهادها و دستگاه ها هستیم اما مشكل امروز ایران برداشت های متفاوت و رویكردهای گوناگون دستگاه ها نسبت به این چالش هاست، این موارد كار دولت را سخت تر می كند. كسانی به دولت انتقاد میكنند كه سیاست هایش بر اساس اقتصاد مقاومتی نیست. اما، زمانی كه با حرفهایشان اجازه سرمایهگذاری در كشور را نمیدهند آیا این رفتارشان تخریب اقتصاد مقاومتی به حساب نمیآید؟ البته این تبلیغات منفی كه به نظر كور میآید تاثیرگذار نخواهد بود چرا كه برنامههای اقتصادی دولت با وجود نقایص زیادی كه در كشور وجود دارد، منطقی و اصولی است.
*چالش های دولت روحانی چیست؟
تركان: دولت روحانی با چالشهای یازدهگانهای مواجه است كه از آن جمله بحران آب، بحران نابودی محیط زیست، بحران انرژِی، یارانه، ناكارآمدی نظام بانكی، بنگاهداری و غیره است. البته اینها، محصول عملكرد یك یا چند دولت نیست بلكه سال هاست ما با آن دست به گریبان هستیم.
اما بی تردید، بخشی از چالش های دولت یازدهم محصول عملكرد احمدینژاد است. اینكه با تبلیغات كسی بخواهد واقعیت را وارونه نمایش دهد، نمی شود. اصولگرایان و منتقدان روحانی در دولت نهم و دهم كارنامهای دارند كه باید مسوولیت آن را بپذیرند. روحانی برای حل چالش ها نیازمند یك عزم ملی و همراهی همه دستگاه هاست اما متاسفانه یك رویكرد مشخص در كشور وجود ندارد تا در قبال چالش ها در پیش گرفته شود.
من معتقدم تنها راه حل مشكلات ایران اتخاذ یك تصمیم گیری مشترك در تمام نهادها و قواست.
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
انتقاد خرازی از ردصلاحیت یک سردار در انتخابات /اگر روحانی رئیس جمهور نمی شد، کشور دست جنگ طلبها بود!
انتقاد خرازی از ردصلاحیت یک سردار در انتخابات اگر روحانی رئیس جمهور نمی شد کشور دست جنگ طلبها بود به گزارش نصر نیوز رییس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه مردم نمیگذارند تفکرات احمدی نژادیسم دوباره بر کشور حاکم شود افزود سراسر ایران منتظر حماسه ی آذربایحانی ها هستمدیران مشترک احمدی نژاد و روحانی را بشناسید؛ از ترکان و جنتی تا عراقچی و نعمتزاده
مدیران مشترک احمدی نژاد و روحانی را بشناسید از ترکان و جنتی تا عراقچی و نعمتزاده سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت خیلی ها روحانی را اصلی ترین منتقد دولت قبل می دانند و برخی از احمدی نژاد به عنوان اصلی ترین رقیب روحانی برای سال ۹۶ یاد می کنند اما جالب است بدانیروحانی برنده جایزه «بینش استراتژیک» مرکز تحقیقاتی تاسام ترکیه شد
روحانی برنده جایزه بینش استراتژیک مرکز تحقیقاتی تاسام ترکیه شد سیاست > دولت - ایرنا نوشت حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران برنده جایزه بینش استراتژیک مرکز مطالعات استراتژیک ترکیه و آسیا تاسام شد اسامی برندگان نهمین دوره جوایز «ویزیون بینشحسن روحانی برنده جایزه تاسام ترکیه شد
همراه با رئیسجمهور کوزوو حسن روحانی برنده جایزه تاسام ترکیه شد رئیسجمهوری کشورمان به عنوان برنده جایزه تاسام برگزیده شد به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه سون دقیقه ترکیه نهمین دوره جوایز بینش استراتژیک در مرکز مطالعات تاسام ترکیه برگزار میشود این جوایز هر ساله در ۸ دستهموج جدید تخریبهای رسانهای علیه روحانی و کابینهاش؛ هدف انتخابات 96
موج جدید تخریبهای رسانهای علیه روحانی و کابینهاش هدف انتخابات 96 هرچند انتقاد از دولت یازدهم پدیده تازهای نیست و دولت پذیرای انتقادهای سازنده بوده و هست اما در هفتههای اخیر کنار منتقدان منصف موج جدیدی از تخریبهای رسانهای علیه روحانی و کارنامه کابینهاش آغاز شده است موحق شناس: روحانی مصمم به اجرای برجام در جهت خواسته مردم است/ هجمه شكست خوردگان انتخابات به دولت بیشتر خواهد شد
در بخش دوم گفت و گوی ایرنا با عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی حق شناس روحانی مصمم به اجرای برجام در جهت خواسته مردم است هجمه شكست خوردگان انتخابات به دولت بیشتر خواهد شد تهران - ایرنا - عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی در بخش نخست گفت و گوی خود با ایرنا از تقسیم تاریخ سیاسی انقلاعضو جامعه روحانیت: همه مردم را به مشارکت در مرحله دوم انتخابات تشویق کنند
عضو جامعه روحانیت همه مردم را به مشارکت در مرحله دوم انتخابات تشویق کنند یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت هر کس در هر کجا صاحب رسانه و نفوذ اجتماعی است وظیفه دارد مردم را به مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس تشویق کند به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی باموفقیت روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 بستگی به عملکرد مناسب دولت دارد
موفقیت روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 بستگی به عملکرد مناسب دولت دارد سخنگوی جبهه پیروان گفت موفقیت روحانی در انتخابات ریاست جمهوری 96 بستگی به عملکرد مناسب دولت دارد سید کمال سجادی در گفتوگو با خبرنگار حوزهی احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان د4 چالش روحانی در انتخابات 96
4 چالش روحانی در انتخابات 96 جریان مخالف روحانی که از نیمه سال 92 قدرت قوه مجریه را از دست داده است از همان روز نخست هدف خود را تعریف کرد تبدیل حسن روحانی به اولین رئیسجمهور یکدورهای ایران برای آنها بسیار سخت است که چهار سال دیگر را بیرون از دولت بمانند و چشم به انتخاباتحکیمی پور در گفتوگو با فارس: هیچ اصلاحطلبی در سال 96 با روحانی رقابت نمیکند/ برنامهریزی شورای هماهنگی اص
حکیمی پور در گفتوگو با فارس هیچ اصلاحطلبی در سال 96 با روحانی رقابت نمیکند برنامهریزی شورای هماهنگی اصلاحات برای انتخابات شورای شهر دبیرکل حزب اراده ملت گفت هیچ اصلاحطلبی سال 96 در مقابل روحانی خود را عرضه نخواهد کرد و از نظر ما رئیس جمهور دوازدهم حسن روحانی است احمد حک-
سیاسی
پربازدیدترینها