تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829569844




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزهای خوب در انتظار کوالکام


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روزهای خوب در انتظار کوالکام




پس از آنکه کوالکام در سال ۲۰۱۵ میلادی وضعیت چندان مطلوبی نداشت، حال به نظر می‌رسد با توجه به گزارش مالی فصل اول ۲۰۱۶، شاهد بازگشت این کمپانی به روزهای خوبش تا پایان سال خواهیم بود.





zoomit.ir - حسین خلیلی صفا: پس از آنکه کوالکام در سال ۲۰۱۵ میلادی وضعیت چندان مطلوبی نداشت، حال به نظر می‌رسد با توجه به گزارش مالی فصل اول ۲۰۱۶، شاهد بازگشت این کمپانی به روزهای خوبش تا پایان سال خواهیم بود.


کوالکام در سال ۲۰۱۶ به روزهای خوب باز می گردد



انتشار گزارش مالی کوالکام برای فصل اول سال جاری میلادی گمانه‌هایی را مبنی بر احتمال بازگشت این کمپانی به روزهای خوبش در سال جاری مطرح کرده است. کوالکام فصل اول سال جاری میلادی را با به دست آوردن درآمدی ۵.۶ میلیارد دلاری به پایان رسانده است.

هرچند درآمد کسب شده توسط این کمپانی از پیش‌بینی کارشناسان فراتر رفته، اما در مقایسه با درآمد کسب شده توسط این کمپانی در مدت مشابه سال پیش از آن، نشان از افزایشی ۱۹ درصدی دارد. کوالکام موفق شده بود تا در زمستان سال ۲۰۱۵ میلادی درآمدی ۶.۹ میلیارد دلاری را کسب کند که از این‌رو عملکرد این کمپانی در فصل اول سال جاری را با کاهش همراه می‌کند.

یکی از اصلی‌ترین دلایل برای نمایش عملکردی بالاتر از انتظارات در فصل اول سال جاری را با باید برگرفته از نمایش خوب کوالکام در کنگره‌ی جهانی موبایل بدانیم. تقریبا اغلب گوشی‌های هوشمند معرفی شده در بارسلون از آخرین تراشه‌ی پرچمدار این کمپانی استفاده کرده‌ا‌ند که این موضوع خبر بسیار خوبی برای کوالکام است. برای مثال می‌توان به محصولات معرفی شده توسط کمپانی‌هایی نظیر سامسونگ، ال‌جی، شیائومی، اچ‌تی‌سی و شماری از سایر کمپانی‌ها اشاره کرد که محصولات خود را با اسنپدراگون ۸۲۰ همراه کرده‌اند.

همکاری کوالکام با ال‌جی در کنار فروش گواهی استفاده از معماری تراشه‌های کوالکام به چند کمپانی چینی، می‌تواند نتیجه‌ی بسیار درخشانی را برای این کمپانی در طول سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری میلادی به ارمغان بیاورد.

کوالکام پیش‌بینی کرده تا در سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری میلادی درآمدی ۵.۲ تا ۶ میلیارد دلار را کسب کند. البته کاهش فروش گوشی‌های هوشمند در کنار گرفتن بخشی از سهم بازار توسط اینتل که وظیفه تامین تراشه‌های آیفون ۷ را بر عهده خواهد داشت، روی درآمد این کمپانی در سه ماهه‌ی دوم تاثیرگذار خواهد بود.

برکسی پوشیده نیست که فروش گوشی‌های هوشمند در سال‌های آینده با کاهش روبرو خواهد شد و بسیاری از کارشناسان نیز این موضوع را پیش‌بینی کرده‌اند. بسیاری تابستان سال جاری میلادی را آخرین فصلی عنوان می‌کنند که طی آن، میزان رشد فروش گوشی‌های هوشمند عددی دو رقمی خواهد بود.

بازار‌های توسعه‌یافته را باید به عنوان هسته‌ی مرکزی کاهش عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند شناخت. آمار استفاده از گوشی‌های هوشمند دراین کشور‌ها به رکوردهای جدیدی رسیده و تعداد افرادی که با عنوان اولین خریداران شناخته می‌شوند نیز بسیار کاهش پیدا کرده است.

در مقابل بازار کشورهای توسعه‌یافته، بازار کشورهای در حال توسعه شاهد افزایش عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند خواهند بود. برای مثال کشورهای اندونزی و هند بخش بزرگی از رشد عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند را از آن خود خواهند کرد.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، میزان عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۱ میلادی به بیش از ۲.۱ میلیارد دلار خواهد رسید. کاهش روزافزون میانگین قیمت گوشی‌های هوشمند را باید دلیلی برای افزایش رشد عرضه‌ی این محصولات بدانیم. براساس اطلاعات ارائه شده، میانگین قیمت گوشی‌های هوشمند در کشور هند بین سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ به نصف کاهش پیدا کرده است. هندوستان را باید یکی از بازار‌هایی خواند که سهم بزرگی از گوشی‌های هوشمند عرضه شده در سال ۲۰۱۶ خواهد داشت. البته هندی‌ها راه درازی تا رسیدن به ظرفیت بازار چین دارند. این کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۰ درصد از سهم عرضه را به خود اختصاص خواهد داد؛ حال آنکه چینی‌ها ۳۰ درصد از سهم بازار را در اختیار خواهند داشت.

پیش‌بینی‌ها حکایت از این دارند که اندروید و iOS  قریب به ۹۷.۳ درصد از بازار را در اختیار خواهند داشت؛ حال آنکه سهم این دو پلتفرم در سال ۲۰۱۵ میلادی ۹۶.۳ درصد بوده است.

باید دید که آینده چه سرنوشتی را برای کوالکام به ارمغان خواهد آورد.






تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن